Ondernemer

Patrick Dorresteijn

2022-06-22T10:34:17+02:00

Mijn ervaringen

VolBewust heeft een enorm treffende bedrijfsnaam. Voor mij omschrijft het precies het resultaat waar ik naar streefde. Als persoon neem ik in mijn ondernemersleven allerlei beslissingen. Sommige pakken goed uit en anderen minder. Wat ik waardeer aan VolBewust is dat zij een klankbord voor mij zijn geweest om tot inzicht te komen waarom ik tot de beslissingen kom, die ik maak.

Wat het mij heeft gebracht

Ik ben nu veel meer bewust van wie ik ben in de ogen van anderen en kan daar rekening mee houden. Of dat ik nu sneller herken hoe keuzes in het heden, beïnvloed worden door het verleden. Kortom, VolBewust maakt je vol bewust. Een grapje met een kern van waarheid. Jong of oud, succesvol of onsuccesvol, geschoold of levenswijs, ondernemer of medewerker, ik beveel je hen van harte aan!

Patrick

Ramon van Rootselaar

2022-06-22T10:38:56+02:00

Mijn ervaringen

Via een netwerkbijeenkomst kwam ik in contact met Anouk en Jeffrey. Hierdoor leerde ik het Volbewust programma van hen kennen. Na lang twijfelen heb ik besloten om mee te doen aan het programma. Het programma is intensief, waardoor ik mijzelf écht leer kennen.

Wat het mij heeft gebracht

Lange tijd is het mij gelukt om bepaalde gevoelens en emoties voor mijzelf te houden. Dankzij het programma heb ik geleerd deze te delen en zodoende ook geleerd om meer leiding te nemen over mijn eigen leven. Dit heeft mij zowel op privé als op zakelijk gebied goed geholpen.

Anouk en Jeffrey vullen elkaar als coaches goed aan. Door de afwisseling van opdrachten en theorie kreeg ik veel nieuwe inzichten.

Ramon

Ralf Silvius

2022-06-22T10:40:36+02:00

Mijn ervaringen met coaching

Bij Jeffrey en Anouk voelde ik me vanaf het eerste contact meteen thuis. De coachingsruimte geeft een huiskamer gevoel zonder in te leveren aan professionaliteit. De coachingsgesprekken heb ik met Jeffrey gevoerd. Jeffrey verstaat de kunst te luisteren, te bevragen en te confronteren waar nodig. Precies op die manier die aansluit bij degene die hij tegenover zich heeft. Ik heb de gesprekken als enorm waardevol ervaren en het was verhelderend om de vraag achter de vraag te onderzoeken in deze veilige en ongedwongen setting.

 

Mijn ervaringen met meditatie

Mediteren bij Anouk is erg fijn. Op een laagdrempelige en rustige manier weet ze me altijd weer bij de ruimte & rust in mijzelf te brengen. Ze combineert in haar lessen het leven van alledag met mooie wijsheden en theorie met betrekking tot (verschillende soorten) meditatie.
Een mooie combi tussen theorie en praktijk, waarbij ze voor iedereen in de les ruim voldoende persoonlijke aandacht heeft en geeft om te laten zijn en zien wat er is.
Een aanrader voor als je af en toe uit de gejaagdheid wilt, op zoek bent naar de rust in jezelf en/of als je gewoon nieuwsgierig bent wat dat mediteren nou eigenlijk is. Het heeft mij in ieder geval weer een boost gegeven om met de tools uit de lessen zelf verder te gaan en mijn manier van mediteren te onderzoeken.
Ralf

Bert Bos

2022-06-22T10:43:58+02:00

Mijn ervaringen

Een belangrijk thema tijdens de bijeenkomsten was het vinden van balans tussen het speelse jongetje en (het serieus nemen van) de volwassen man. Anouk bood een luisterend oor, stelde de goede vragen en liet me ervaren waar mijn balans te vinden is.

Wat het mij heeft gebracht

Dankzij het individuele coachingstraject dat ik gevolgd heb bij Anouk ben ik veel zelfbewuster geworden en ben ik enorm gegroeid op een aantal punten. Anouk heeft me echt een heel stuk geholpen om op een goede manier vorm te kunnen geven aan deze twee kanten van mij.

Bert

Anoniem

2022-08-04T18:50:54+02:00

Mijn ervaringen

Ongeveer 2/3 maanden heb ik op wekelijkse basis afgesproken met Jeffrey om aan mijn mentale gesteldheid te werken, omdat ik tegen een aantal dingen aanliep waar ik zonder hulp niet uit kwam. De belangrijkste doelstelling was om scherp te krijgen waar mijn negatieve emoties en gedrag vandaan komen, zodat ik in het vervolg mijn patronen of ‘mentale systemen’ bewuster herken en beter gedrag kan inzetten. Ik was me bewust van het feit dat ik een aantal lastige confrontaties met mezelf aan moest gaan zoals het praten over o.a. kwetsbaar durven opstellen, verlies van familieleden in mijn jeugd, acceptatie, relatie met mijn moeder en pleegouders, houden van jezelf en het gevoel van eenzaamheid.

Wat het mij heeft gebracht

Jeffrey heeft mij enorm geholpen met bewustwording door me te prikkelen met de juiste vragen, alles in een helder overzicht uit te tekenen en me praktische tools mee te geven die ik in het vervolg kan gebruiken. Ik zie Jeffrey als oprecht en een vakman in wat hij doet, en dus raad ik hem een ieder aan. Een gesprek is de moeite waard!

Anoniem

Loc Ly

2022-06-22T10:47:47+02:00

Mijn ervaringen

Ik heb een individueel coachtraject doorlopen bij Jeffrey. In zijn manier van coachen wist hij al in het eerste gesprek de vinger op de zere plek te leggen. Ondanks dat ik hier op dat moment van schrok heb ik daar achteraf veel profijt van gehad. Ik heb Jeffrey ervaren als een fijne gesprekspartner die me goed heeft laten stilstaan bij waar ik moeite mee had en me op die manier echt verder geholpen heeft. 

Wat het mij heeft gebracht

Ik heb geleerd om in mijn communicatie anders te reageren op klanten en collega’s. Waar ik eerder nogal hard en bot kon zijn, kan ik mezelf nu beter verwoorden en houd ik daardoor een betere relatie met anderen. Daarnaast is het in mijn cultuur niet altijd even beleefd om te praten over familieleden en heb ik door over die drempel te stappen en juist wel te praten over familiekwesties, problemen kunnen oplossen tijdens het traject. En waar ik vroeger vanuit hardheid mezelf kon afstraffen bij fouten, kan ik nu met meer liefde naar mezelf kijken. Dit laat mij veel positiever in het leven staan.

Loc
Ga naar de bovenkant