Home | Ervaringen

Andere Hartwerkers over ons…

We hebben prachtige referenties mogen ontvangen van hartwerkers die we 1:1 en tijdens onze programma’s hebben begeleid. Laat je hieronder inspireren door enkele van hun ervaringen!

Jeffrey heeft in zijn stijl van coachen een verfrissende aanpak. Kenmerkend daarin vind ik het toepassen van diverse technieken en het confronteren met een knipoog waardoor er in een open sfeer veel gezegd kan worden. Elk belangrijke elementen voor mij in een goede coach. Het heeft mij de uitdagingen op mijn pad helpen relativeren en mij bewust helpen maken van mijn plaats in mijn wereld.

Anoniem
1:1 coaching

Aniek Peters
Retraite ‘Mission of the Heart’

Wauw, ik heb de retraite met Jeffrey en Anouk mogen meemaken. Nooit verwacht dat op deze manier onthaasten zo veel inzicht geeft en hoe stralend je jezelf hierdoor uiteindelijk voelt. Ik ben super dankbaar voor de fantastisch mooie liefdevolle begeleiding van Anouk en de scherpe, uit mijn comfortzone lokkende inzichten van Jeffrey. Super dankbaar hiervoor, heb me gelijk aangemeld voor deel 2 :-)

Jeetje, wat een toppers zijn die Anouk en Jeffrey. Ik heb een heel mooi weekend gehad met inzichten waar ik de rest van mijn leven iets aan heb. De sfeer die werd gecreëerd was erg veilig, de plek was heel mooi en het programma was ook nog eens top. Kortom, wat een mooie 3 dagen, dank je wel voor deze ervaring!

Juliette van Hessen
Retraite ‘Mission of the Heart’

Anoniem
1:1 coaching

Ik vond het coachtraject met Anouk heel prettig, confronterend, bevrijdend en helpend. Het heeft me meer duidelijkheid gegeven in patronen en mijn eigen normen en waarden. Ik heb meer bewustwording in situaties, mijn reacties en eigen gevoel daarbij. Daarbij heb ik geleerd om meer mijn eigen gevoel/hart te volgen en vertrouwen te hebben. Ze heeft me gemotiveerd zonder te sturen. Anouk is gewoon een leuk mens met een zachte insteek en scherpe analyses. Ze heeft mij heel erg geholpen.

Vanaf moment 1 heb ik dit traject als zeer prettig ervaren. Jeffrey is iemand die je snel op je gemak stelt en makkelijk een vertrouwelijke omgeving schept om gevoelige zaken te kunnen bespreken. Hij is oprecht geïnteresseerd in de ander en daarnaast zeer vaardig in aanvoelen waar het echte probleem zit. Hij weet dit op te volgen met meerdere technieken om aan de slag te gaan op gevoelsniveau. Dit traject heeft mij als mens meer rust in mijn leven gebracht wat zich vertaalt naar een verbetering op allerlei vlakken, van relaties tot werk.

Max Veldman
1:1 coaching

Charlotte van Velde
1:1 coaching

Jeffrey heeft een open persoonlijkheid en creëert een veilige sfeer. Hij heeft het vermogen om op een zachte manier confronterende vragen te stellen en valt niet voor afleidingsmanoeuvres wanneer het lastig of pijnlijk wordt. Jeffrey kan je heel snel doorgronden en met een vleugje humor zorgt hij ervoor dat gesprekken niet te zwaar worden. Dit alles maakt de coaching ontzettend fijn en waardevol.

De retraite die ik mocht ervaren onder begeleiding van Jeffrey en Anouk was prachtig. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak bij hen en vond het een magische ervaring om in je eigen kern te komen wanneer je stopt met denken. Zo ontdekte ik wat ik echt belangrijk vind in het leven!

John Bron
Retraite ‘Mission of the Heart’

Djoeah Schiebel
Retraite ‘Mission of the Heart’

De meerdaagse retraite van Jeffrey en Anouk is met ontzettend veel aandacht, passie en liefde georganiseerd. Beide hebben een onwijs benaderbaar en open uitstraling en zijn super oprecht. Nog steeds denk ik met een warm gevoel terug aan dit bijzondere retraiteweekend. Het was echt zo’n waardevolle ervaring om even (in stilte) helemaal tot jezelf te komen, zonder enige afleiding van buitenaf. Zonder telefoon, boek, televisie en zonder gesprek, het was voor mij een openbaring wat dat teweegbracht. Het programma tijdens dit weekend zat ijzersterk in elkaar, met genoeg momenten voor jezelf maar ook genoeg boeiende samenkomingen of workshops. De balans hierin was perfect en de organisatie (zoals het eten!) uitmuntend. Als kers op de taart was de locatie ook prachtig, met name de heerlijke tuin/landgoed. Na dit weekend van stilte, meditatie, workshops en na de gesprekken voelde ik mij opgelucht en licht. Ik ging er geheel blanco in en kwam er met een open en verfrissende blik uit, met zoveel nieuwe energie en inspiratie. Ik gun iedereen een weekend als deze, en ook zonder twijfel mijzelf nog een keer, eigenlijk ieder jaar weer!

Wat een weekend! Ik had al jaren gezegd dat ik graag een keertje een retraite weekend wilde meemaken en toen dit voorbij kwam was ik direct enthousiast. Heel open en zonder verwachtingen ging ik erin en kwam er vol inspiratie en nieuwe inzichten weer uit. Anouk en Jeffrey heb ik ervaren als ontzettend lieve, betrouwbare en zorgzame organisatoren!

Chanine Krisman
Retraite ‘Mission of the Heart’

Tonny Bakkum
Retraite ‘Mission of the Heart’

De wijze waarop Jeffrey en Anouk hun oprechte gevoel, openheid en bewustzijnsvaardigheden toepasten over de dagen, voelde voor mij als een heerlijk ontspannen, vanzelf stromend en ontplooiend geheel. Een bijzondere gelegenheid om de tijd te vergeten, naar binnen te keren en inzichten op te doen. Er hing een wonderlijke energie in de groep.

 

Met behulp van Anouk ben ik tot mooie inzichten gekomen die ik dagelijks gebruik. Mijn emoties kan ik duidelijker benoemen nu en ik weet steeds beter wat ik zelf echt wil. Haar werkwijze en Anouk als persoon ervaar ik als zeer prettig. Ik gun iedereen een Anouk….!

Tamara
1:1 coaching

Jordy Visser
1:1 coaching

Jeetje, wat heeft Jeffrey mij in een relatief korte tijd veel inzicht gegeven. Ik had flinke uitdagingen op persoonlijk vlak maar door reflectie en pittige opdrachten had ik het al snel weer op een rijtje. We hebben hard gewerkt, gelachen en gehuild maar het resultaat mag er zeker zijn. Ik zit weer super in mijn vel en ben dankbaar.

 

Ik heb mijn traject ervaren als een prachtig cadeau, wat ik het liefst iedereen zou gunnen/willen geven. Ik dacht mezelf  goed te kennen, maar in dit traject heb ik pas echt alle kanten van mezelf gezien, ervaren en vooral leren omarmen. Ik zou wensen dat iedereen een innerlijke reis mag maken met een coach als Anouk naast je.

Coach

Isabelle van den Tol
1:1 coaching

Kevin van Zanten
Retraite ‘Mission of the Heart’

Het meerdaags programma is intensief waarbij je helemaal teruggaat naar wie je in de kern bent. Daardoor heb ik mezelf echt leren kennen en ingezien dat ik echt m’n hart mag volgen en doen wat ik zelf écht wil. Zowel Jeffrey als Anouk zijn twee oprechte, lieve en pure mensen, die je vanaf moment één een vertrouwd gevoel geven. Ik beveel je hen dan ook van harte aan. En ik kom zeker terug!

 

Dit traject kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Wat heb ik veel gehad aan de gesprekken met Jeffrey, die echt tot de kern wist te komen. Ik heb nu veel meer rust en zelfvertrouwen gekregen. Ik kan het iedereen aanraden!

Manouk Balk
1:1 coaching

Sven de Jong
1:1 coaching

Zonder uitzondering komen onze consultants beter, fitter en scherper uit het coachingstraject met Jeffrey. Ik zie mensen weer opbloeien, keuzes maken in hun leven en het oprechte plezier in hun baan en leven terugvinden. Jeffrey is een oprecht en puur mens; een vakidioot die zijn leven heeft omgegooid en zo heeft ingericht om anderen te helpen. 

 

Wat ik het meest waardeer aan onze gesprekken is dat Jeffrey eerlijk en oprecht is en de vinger op de zere plek durft te leggen, ook op momenten dat dit voor mij lastig was. Ik raad Jeffrey ten zeerste aan als coach voor groeitrajecten op persoonlijk én professioneel vlak.

Reyndert Coppelmans
1:1 coaching

Eline Wammes
1:1 coaching

Anouk weet precies de juiste dingen aan te stippen. Daardoor was elk gesprek voor mij enorm verhelderend en leerzaam. Ik ben veel meer te weten gekomen over mezelf, wat ik belangrijk vind en wat ik wil doen in de toekomst. 

 

Ik heb een zeer prettig coachingstraject bij Anouk gehad. Ze is in staat om een persoon écht te zien: kan – en durft – de juiste vragen te stellen en heeft me op die manier enorm geholpen bij m’n vraag. Ik kon direct de vertaalslag van coaching naar werk en privé maken. Erg fijn! Ik raad iedereen een coachingstraject bij Anouk aan.

Elanie Bijsmans
1:1 coaching

Eva van Mourik
1:1 coaching

Jeffrey heeft mij vanuit verbinding gecoacht, zonder daarbij te vervallen in empathische softheid. Ik vond de coaching spannend, ongemakkelijk, confronterend en ontzettend verhelderend. Jeffrey heeft mij echt geholpen.

 

Blijf op de hoogte