Home | Over ons

Jeffrey & Anouk

Oprichters Jeffrey Zwinkels en Anouk Damen begonnen in 2012 aan hun eigen weg naar een authentiek en betekenisvol leven. Toen nog werkzaam in het bedrijfsleven, ontstond de droom om op een dag ook anderen daarin te coachen en begeleiden. Gedreven door hun bijzondere passie voor persoonlijke ontwikkeling, volgden er jaren van intensief, verdiepend investeren. Zowel in zichzelf als in hun vermogen om anderen op een effectieve manier te begeleiden. Met het ontstaan van VolBewust werken ze sindsdien met hart en ziel aan hun missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun ware potentieel te leven en van daaruit bij te dragen aan een nieuwe, mooiere wereld.

Missie

Wij dragen bij aan een nieuwe, mooiere wereld waar mensen vanuit hart en ziel hun volledige potentieel leven.

Visie

Dit doen we door zoveel mogelijk mensen te helpen bevrijden van belemmeringen die hun ware potentieel in de weg staan.

Kernwaarden

Wij begeleiden van mens tot mens.

Wij garanderen kwaliteit en zijn NOBCO geaccrediteerd.

Met onze verdiepende aanpak realiseren wij duurzame, persoonlijke groei.

Door zoveel mogelijk mensen te helpen hun ware potentieel te leven, dragen we bij aan een nieuwe, mooiere wereld.

Meer over ons

Expertise

 • In kracht zetten van (hoog)sensitieve mannen en vrouwen;

 • Persoonlijk leiderschap voor mensgerichte leiders en professionals;

 • Omgaan met verlies, scheiding, (zelf)afwijzing en eenzaamheid;

 • Omgaan met trauma’s;

 • Werken met verstoringen in familie(systeem) en/of relatie(s);

 • Omgaan met binding -en verlatingsangst in de liefde/relaties;

 • Purpose ontdekken en eigen weg/carrière volgen.

Jeffrey Zwinkels

Na een studie bedrijfskunde, werkte Jeffrey voor verschillende publieke -en private organisaties in adviserende functies. Toen hij als adviseur met coaching en persoonlijke ontwikkeling in aanraking kwam, begon zijn eigen proces van bewustwording. Hij ontdekte een passie voor het coach vak en spirituele ontwikkeling en volgde in de daaropvolgende jaren verschillende opleidingen om zowel zichzelf als anderen verder te helpen groeien naar meer authenticiteit, zelfliefde en vertrouwen.

Wat Jeffrey kenmerkt is zijn sensitiviteit en enorme gedrevenheid voor persoonlijke groei. Daarin toont hij lef om zijn eigen overtuigingen en – soms onconventionele – pad te volgen. Hij is volledig toegewijd aan het helpen ontwikkelen van mens, leider en professional, zodat zoveel mogelijk mensen bewust hun eigen, unieke weg in werk en leven gaan volgen.

Jeffrey’s aanwezigheid is ontwapenend en hij creëert van nature een vertrouwde, veilige sfeer, waarin anderen zichzelf durven te openen. Als coach is hij in staat om intuïtief, direct én liefdevol te spiegelen en helpt hij anderen met humor op een ontspannen, lichte manier in beweging te komen.

Anouk Damen

Vanuit haar aanleg voor cijfers en drijfveer om bij te dragen aan een eerlijke wereld, koos Anouk voor een studie rechten & bedrijfswetenschappen. Daarna werkte ze als juridisch- en inkoopadviseur in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Toen ze zelf gecoacht werd, ontdekte ze haar grote passie voor persoonlijke groei en haar verlangen om anderen daarbij te helpen. Ze volgde haar hart en schoolde zich om met verschillende coach- en meditatieopleidingen.

Haar begeleiding kenmerkt zich door haar scherpe analytische vermogen en sterke intuïtie, waardoor ze snel en haarfijn de vinger op de zere plek legt. Met haar open houding en oprechte interesse voelen mensen zich gauw bij haar op haar gemak. Ze ziet het als haar missie om het bewustzijn van zoveel mogelijk mensen te vergroten en zich in te zetten voor fundamentele veranderingen in de wereld. Daarom is ze naast coach ook meditatietrainer en schrijft ze regelmatig blogs waarin ze haar visie op het leven deelt.

anouk coach amersfoort

Expertise

 • Omgaan met stress, piekeren en perfectionisme;

 • Omgaan met emoties zoals verdriet, onzekerheid, eenzaamheid;

 • Zelfvertrouwen ontwikkelen en je volle potentie benutten;

 • Persoonlijk leiderschap voor mensgerichte leiders en professionals;

 • Zelfliefde, jezelf waarderen om wie je bent;

 • Omgaan met binding -en verlatingsangst in de liefde/relaties;

 • (Hoog)sensitiviteit als kracht;

 • Purpose ontdekken en eigen weg/carrière volgen;

Ons netwerk

Wat bij ons voorop staat is dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt. Daarom werken we tijdens onze trajecten – indien nodig – samen met specialisten uit ons netwerk, die vanuit hun specifieke expertise een aanvullende bijdrage leveren aan de impactvolle kwaliteit die we nastreven.