Home | Over ons

Oprichters

Oprichters Anouk Damen en Jeffrey Zwinkels begonnen jaren geleden aan hun eigen weg van bewustwording en persoonlijk leiderschap. Toen nog werkzaam in het bedrijfsleven, ontstond de droom om een eigen coachingbureau op te richten en zoveel mogelijk mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Er volgden jaren van intensief, verdiepend investeren, zowel in zichzelf als in hun vaardigheid om anderen op een effectieve manier te helpen. Die bijzondere passie voor persoonlijke groei is in essentie wat hen het meest drijft en met VolBewust geven ze daar op een professionele, toegankelijke en authentieke wijze invulling aan.

Missie

Wij helpen mee aan de bewustzijnsontwikkeling van mensen. Zodat mensen meer gaan leven vanuit hun volle potentie en daardoor bijdragen aan een mooiere wereld.

Wij geloven dat ieder mens uniek is met eigen gaven, talenten en uitdagingen. We helpen mensen ontdekken wie ze in de kern zijn, zodat zij gaan leven en werken op de manier die bij hen past.

Visie

Dit doen we door het zelfinzicht van mensen te vergroten, zelfacceptatie te ontwikkelen en de eigen verantwoordelijkheid binnen werk en leven te versterken.

We ontmantelen belemmerende patronen en werken aan heling op diepere niveaus. Hierdoor realiseren we een duurzame verandering met impact op de korte én lange termijn.

Kernwaarden

Wij garanderen kwaliteit en zijn NOBCO geaccrediteerd.

Wij coachen van mens tot mens.

Wij brengen heling en zingeving op een toegankelijke, frisse manier.

Met individuele groei als resultaat dragen we bij aan het grotere geheel.

Ons team

Jeffrey Zwinkels

Jeffrey Zwinkels is coach en oprichter van VolBewust. Na een studie bedrijfskunde, werkte hij voor verschillende publieke -en private organisaties in commerciële -en adviserende functies. Toen hij als adviseur met persoonlijke ontwikkeling aan de slag ging, ontdekte hij een passie voor het coach vak. Hij besloot hier volledig voor te gaan en volgde verschillende opleidingen om zowel zichzelf als anderen op een diepgaande wijze verder te brengen.

Wat Jeffrey kenmerkt is zijn sensitiviteit en enorme gedrevenheid voor persoonlijke groei. Daarin toont hij lef om z’n eigen pad te volgen. Hij ziet het als zijn missie om zich volledig te wijden aan het helpen ontwikkelen van mensen. Zijn aanwezigheid is ontwapenend en hij creëert van nature een veilige sfeer, waarin anderen zichzelf durven te openen. Als coach is hij liefdevol confronterend en in staat om op een lichte manier anderen in beweging te brengen. Zijn passie voor ontwikkeling en talent voor het stellen van de juiste vragen hoor je ook terug in zijn podcast.

Anouk Damen

Anouk Damen is coach, meditatietrainer en oprichter van VolBewust. Vanuit haar aanleg voor cijfers en drijfveer om bij te dragen aan een eerlijke wereld, koos Anouk voor een studie rechten & bedrijfswetenschappen. Daarna werkte ze als juridisch- en inkoopadviseur in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Toen ze zelf gecoacht werd, ontdekte ze haar grote passie voor persoonlijke groei en haar verlangen om anderen daarbij te helpen. Ze hakte de knoop door en volgde verschillende coach- en meditatieopleidingen.

Haar begeleiding kenmerkt zich door haar scherpe analytische vermogen en sterke intuïtie, waardoor ze snel en haarfijn de vinger op de zere plek legt. Met haar open houding en oprechte interesse voelen mensen zich gauw bij haar op haar gemak. Ze ziet het als haar missie om het bewustzijn van zoveel mogelijk mensen te vergroten en zich in te zetten voor fundamentele veranderingen in de wereld. Daarom is ze ook meditatietrainer en schrijft ze regelmatig blogs waarin ze haar visie op het leven deelt. Kijk hiervoor op www.anoukdamen.com.

Ons netwerk

Wat bij ons voorop staat is dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt. Daarom werken we tijdens onze trajecten – indien nodig – samen met specialisten uit ons netwerk, die vanuit hun specifieke expertise een aanvullende bijdrage leveren aan de impactvolle kwaliteit die we nastreven.