Home | Over ons

De weg van ons hart

De reis van ons hart begon in 2012 en heeft sindsdien voor enorm veel ontwikkeling gezorgd in ons leven. Werk, wonen, relaties en gezondheid; alles is veranderd. Ondanks dat ons pad regelmatig uitdagend was, voelen we ons dankbaar dat we het mogen lopen. We hebben er enorm veel door geleerd en het heeft ons gebracht waar we nu staan; dichtbij wie we écht zijn. Hierdoor voelen ons ontzettend vervuld en voldaan.

We houden van het leven. Zijn graag in de natuur en genieten van de vrijheid die we hebben gecreëerd. We maken daarin vaak keuzes die afwijken van de norm, waardoor we geregeld de nodige weerstand ervaren. Dat heeft ons geleerd om écht op onszelf te vertrouwen. Het duurde een tijd voordat we begrepen dat we er ook helemaal niet zijn om volgens de normen van het huidige systeem te leven; wij zijn er juist om een nieuwe weg in te slaan en daarin anderen te inspireren. De weg van het hart!

‘We zijn hier niet om hard te werken en te overleven.
We zijn hier om vanuit ons hart te werken en te leven!’

Onze Hartsvisie

Wij geloven in een andere manier van leven en werken. Dichtbij onze ware natuur. Daarom leven we nomadisch. Hebben vrijwel al onze spullen verkocht. En leven nu eenvoudig met onze tent in de natuur. Binnenkort vertrekken we zelfs naar het warme Zuiden!

Leven in een vast stramien van 9 tot 5 gebaseerd op oude egowaarden zoals controle, meer, sneller en groter past ons niet. En steeds meer mensen niet. Ze lopen vast, de aarde raakt uitgeput en de wereld verkeert in een ongekend aantal crisissen. Het is tijd voor vernieuwing.

Met VolBewust bouwen we mee aan ‘het nieuwe’. Noem het de Nieuwe Aarde of Nieuwe Wereld. Een wereld gebaseerd op de waarden van het hart. Bouw je met ons mee?

Meer over ons

Jeffrey Zwinkels

Mijn leven was tot zo’n 10 jaar terug helemaal volgens het boekje. Gefocust op ‘beter, meer en sneller’. En in de pas qua maatschappelijke normen en de verwachtingen om me heen. Ik was alleen niet mezelf en gelukkig bracht het leven me op het spoor van persoonlijke ontwikkeling.

Ik ontdekte een sterke aantrekking tot spiritualiteit. Die tot dan toe verborgen schat werd m’n lust en leven en ik voelde dat daar een taak voor mij lag. In de jaren die volgden, ging ik aan alle kanten met mezelf aan de slag in verschillende opleidingen, healings en retraites. M’n pijn, trauma’s en schaduwkanten kwam ik stap voor stap onder ogen. Elke stap bracht me dichter bij de lichte, vrije en vreugdevolle man die ik in essentie ben.

Ten diepste geloof ik alleen door te kunnen geven wat ik zelf doorleefd en doorvoeld heb. Daarom ben ik nog elke dag dankbaar voor mijn eigen ontwikkeling die blijft doorgaan. Mijn hartsmissie is om vanuit gelijkwaardigheid anderen een ruimte te bieden waarin zij met kracht en liefde steeds dichter bij zichzelf komen. En daardoor vol vreugde hun unieke missie in deze wereld brengen.

Ik geef je graag meer gevoel bij wat ik je kan brengen. Leuk je te ont-moeten!

Humor •  Empathisch • Confronterend • Intuïtief

Spontaan • Integer • Inzicht • Sterke intuïtie

Anouk Damen

Al mijn hele leven voel ik dat ik meer liefde en wijsheid in de wereld wil brengen. Lange tijd wist ik daar geen uitdrukking aan te geven. Ik voelde me anders. Wilde er bijhoren. Paste mezelf aan. En onderdrukte daardoor mijn grootste krachten.

Sinds ik in 2012 op het pad van innerlijke ontwikkeling kwam, is vrijwel alles in mijn leven veranderd. Na een relatiebreuk en burn-out, besloot ik me om te scholen tot professioneel coach. Ik volgde diverse opleidingen in systemisch werken, innerlijk kindwerk, ademwerk en meditatie & spirituele ontwikkeling.

Los van wat ik leerde tijdens mijn opleidingen, heb ik vooral het leven als mijn grootste leerschool ervaren. De uitdagingen op mijn pad stimuleerde mij om steeds dieper in m’n lichaam te voelen, verschillende oude pijn te helen en nog meer in m’n vrouwelijke kracht te gaan staan. Ik ontdekte steeds meer wie ik echt ben, leerde om steviger mijn plek in te nemen en voor mijn waarheid op te komen. Nu voel ik me vrij om die liefdevolle, spirituele vrouw te zijn, die ik in essentie altijd ben geweest.

Met veel plezier neem ik je mee op reis in je zelf waarin jij jezelf kunt ontdekken en ontplooien. Ik draag mijn kennis en ervaring over aan een ieder die de weg van zijn of haar hart wil volgen. Je bent van harte welkom!

Blijf op de hoogte