Oprichters

Oprichters Anouk Damen en Jeffrey Zwinkels begonnen jaren geleden aan hun eigen weg van bewustwording en persoonlijk leiderschap. Toen nog werkzaam in het bedrijfsleven, ontstond de droom om een eigen coachingbureau op te richten en zoveel mogelijk mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Er volgden jaren van intensief, verdiepend investeren, zowel in zichzelf als in hun vaardigheid om anderen op een effectieve manier te helpen. Die bijzondere passie voor persoonlijke groei is in essentie wat hen het meest drijft en met VolBewust geven ze daar op een professionele, toegankelijke en authentieke wijze invulling aan.

Missie

De wereld een stukje mooier maken door het zelfbewustzijn en zelfleiderschap van mens en organisatie te vergroten.

Visie

Ontwikkeling van zelfbewustzijn en zelfleiderschap is de essentie voor geluk en impact. Zowel in relatie tot jezelf, anderen, organisaties als voor onze planeet.

Ons team

Zoals we allemaal onze eigen thema’s in het leven hebben, heb ik de mijne. Ik heb met name mogen worstelen (en dat doet ik zo nu en dan nog steeds ?) met de gevolgen van verlies, scheiding, een ingewikkeld familiesysteem en hoogsensitiviteit.

Om hier niet mee te hoeven dealen, stonden de eerste 27 jaar van m’n leven met name in het teken van presteren, deed ik zo’n beetje alles vanuit ratio en was ik veel bezig met het halen van erkenning bij anderen. Ik was een ster geworden in het maken van keuzes, die in de ogen van m’n ouders, familie, omgeving en maatschappij werden gewaardeerd.

Toen ik op dat moment besloot om mezelf écht onder ogen te komen, startte mijn eigen, persoonlijke veranderingsproces. In de jaren die volgden, kwam ik via coaching, therapie en verschillende opleidingen alles tegen wat ik had weggestopt: m’n onzekerheden, eenzaamheid, verlatingsangst en boosheid.

Door hierdoor heen te gaan vond ik m’n persoonlijke missie, kon ik m’n kracht én kwetsbaarheid bij elkaar brengen en sta ik nu met veel meer zelfvertrouwen in het leven. Ik ben enorm dankbaar dat ik daar anderen bij mag helpen.

Naast mijn coaching, maak ik ook een podcast waarin ik in gesprekken met bijzondere gasten m’n luisteraars wil inspireren met onderwerpen rondom persoonlijke ontwikkeling. Ben je daar benieuwd naar? Bekijk dan mijn website www.jeffreyzwinkels.nl.

Jeffrey Zwinkels

Jeffrey Zwinkels is coach en oprichter van VolBewust. Na een studie bedrijfskunde, werkte hij voor verschillende publieke -en private organisaties in commerciële -en adviserende functies. Toen hij als adviseur met persoonlijke ontwikkeling aan de slag ging, ontdekte hij een passie voor het coach vak. Hij besloot hier volledig voor te gaan en volgde verschillende opleidingen om zowel zichzelf als anderen op een diepgaande wijze verder te brengen in persoonlijke ontwikkeling. Sindsdien richt Jeffrey zich op het creëren van bewustwording en persoonlijk leiderschap bij leidinggevenden, (young) professionals, ondernemers, individuen en relaties.

Jeffrey neemt als mens en coach zowel zijn kracht als sensitiviteit mee. Hierdoor voelen zowel mannen als vrouwen zich vertrouwd, open en gezien bij hem. Van nature is Jeffrey ontwapenend, intuïtief en analytisch en in staat om snel de vinger op de zere plek te leggen. Zijn aanpak is verdiepend, omdat hij gelooft én zelf heeft ervaren dat de mooiste veranderingen tot stand komen als de wortel wordt meegepakt.

Anouk Damen

Anouk Damen is coach, meditatietrainer en oprichter van VolBewust. Na een studie rechten & bedrijfswetenschappen, werkte ze jarenlang als adviseur in juridische -en inkoopgerelateerde functies in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Toen ze aan de slag ging met haar eigen bewustwordingsproces, ontdekte ze een diep verlangen om anderen te helpen. Ze volgde haar hart en deed verschillende opleidingen op het gebied van coaching en meditatie. Sindsdien richt Anouk zich op het creëren van bewustwording bij leidinggevenden, (young) professionals, ondernemers en in relaties. Haar begeleiding kenmerkt zich door sensitiviteit, helderheid en scherpte. Daarnaast heeft ze een missie om meditatie & mindfulness bij mens en organisaties verder op de kaart te zetten. Kijk hiervoor op www.anoukdamen.com.

Ons netwerk

Wij geloven in de kracht van samen. In het bereiken van een optimaal resultaat door effectieve samenwerkingen aan te gaan met partners die excelleren in hun specialisme. Indien de situatie daarom vraagt, werken we tijdens ontwikkeltrajecten samen met andere coaches die vanuit hun expertise en ervaring een aanvullende bijdrage leveren aan de impactvolle kwaliteit die we nastreven.