Home | Over ons

Jeffrey & Anouk

Oprichters Jeffrey Zwinkels en Anouk Damen begonnen in 2012 aan hun eigen weg van bewustwording. Toen nog werkzaam in het bedrijfsleven, ontstond de droom om op een dag zelfstandig anderen te coachen en begeleiden in bewustwording. Gedreven door hun bijzondere passie voor persoonlijke ontwikkeling, volgden er jaren van intensief, verdiepend investeren. Zowel in zichzelf als in hun vermogen om anderen op een effectieve manier te begeleiden. Met het ontstaan van VolBewust werken ze sindsdien met hart en ziel aan hun missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun ware potentieel te leven.

Missie

Wij dragen bij aan een nieuwe, mooiere wereld waar mensen vanuit hart en ziel hun volledige potentieel leven.

Visie

Dit doen we door zoveel mogelijk mensen te helpen bevrijden van belemmeringen die hun ware potentieel in de weg staan.

Kernwaarden

Wij begeleiden van mens tot mens.

Wij garanderen kwaliteit en zijn NOBCO geaccrediteerd.

Met onze verdiepende aanpak realiseren wij duurzame, persoonlijke groei.

Door zoveel mogelijk mensen te helpen hun ware potentieel te leven, dragen we bij aan een nieuwe, mooiere wereld.

Meer over ons

Expertise

 • Omgaan met verlies, scheiding en (zelf)afwijzing;

 • Omgaan met eenzaamheid;

 • Werken met verstoringen in familie(systeem) en/of relatie(s);

 • In kracht zetten van (hoog)sensitieve mannen en vrouwen;

 • Omgaan met perfectionisme;

 • Purpose ontdekken en eigen weg/carrière volgen;

 • Persoonlijk leiderschap in werk en leven ontwikkelen.

Jeffrey Zwinkels

Na een studie bedrijfskunde, werkte Jeffrey voor verschillende publieke -en private organisaties in commerciële -en adviserende functies. Toen hij als adviseur met persoonlijke ontwikkeling aan de slag ging, ontdekte hij een passie voor het coach vak. Hij besloot hier volledig voor te gaan en volgde verschillende opleidingen om zowel zichzelf als anderen op een diepgaande wijze verder te helpen ontwikkelen in bewustzijn.

Wat Jeffrey kenmerkt is zijn sensitiviteit en enorme gedrevenheid voor persoonlijke ontwikkeling. Daarin toont hij lef om z’n eigen pad te volgen. Hij ziet het als zijn missie om zich volledig te wijden aan het helpen ontwikkelen van mensen. Zijn aanwezigheid is ontwapenend en hij creëert van nature een veilige sfeer, waarin anderen zichzelf durven te openen. Als coach is hij liefdevol confronterend en in staat om anderen op een lichte en speelse manier in beweging te brengen.

Anouk Damen

Vanuit haar aanleg voor cijfers en drijfveer om bij te dragen aan een eerlijke wereld, koos Anouk voor een studie rechten & bedrijfswetenschappen. Daarna werkte ze als juridisch- en inkoopadviseur in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Toen ze zelf gecoacht werd, ontdekte ze haar grote passie voor persoonlijke groei en haar verlangen om anderen daarbij te helpen. Ze volgde haar hart en schoolde zich om met verschillende coach- en meditatieopleidingen.

Haar begeleiding kenmerkt zich door haar scherpe analytische vermogen en sterke intuïtie, waardoor ze snel en haarfijn de vinger op de zere plek legt. Met haar open houding en oprechte interesse voelen mensen zich gauw bij haar op haar gemak. Ze ziet het als haar missie om het bewustzijn van zoveel mogelijk mensen te vergroten en zich in te zetten voor fundamentele veranderingen in de wereld. Daarom is ze naast coach ook meditatietrainer en schrijft ze regelmatig blogs waarin ze haar visie op het leven deelt.

anouk coach amersfoort

Expertise

 • Omgaan met stress, piekeren en perfectionisme;

 • Omgaan met emoties zoals verdriet, onzekerheid, eenzaamheid;

 • Zelfvertrouwen ontwikkelen en je volle potentie benutten;

 • Zelfliefde, jezelf waarderen om wie je bent;

 • (Hoog)sensitiviteit als kracht;

 • Purpose ontdekken en eigen weg/carrière volgen;

 • Persoonlijk leiderschap in werk en leven ontwikkelen.

Ons netwerk

Wat bij ons voorop staat is dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt. Daarom werken we tijdens onze trajecten – indien nodig – samen met specialisten uit ons netwerk, die vanuit hun specifieke expertise een aanvullende bijdrage leveren aan de impactvolle kwaliteit die we nastreven.