Home | Over ons

Jeffrey & Anouk

Oprichters Jeffrey Zwinkels (1986) en Anouk Damen (1987) begonnen in 2012 aan hun eigen weg naar een authentiek en betekenisvol leven. Toen nog werkzaam in het bedrijfsleven, ontstond de droom om op een dag ook anderen daarin te begeleiden. Gedreven door hun bijzondere passie voor persoonlijke ontwikkeling, volgden er jaren van intensief, verdiepend investeren. Zowel in zichzelf als in hun vermogen om anderen op een effectieve manier te begeleiden.

Met het ontstaan van VolBewust werken ze sindsdien met hart en ziel aan hun missie om zoveel mogelijk mensen te begeleiden hun ware potentieel te leven en van daaruit bij te dragen aan een nieuwe, mooiere wereld.

Missie

Wij willen zoveel mogelijk mensen leren leven vanuit hart en ziel en daarmee bijdragen aan een nieuwe, liefdevollere wereld.

Visie

Dit doen we door zoveel mogelijk mensen te helpen bevrijden van belemmeringen die hun ware potentieel in de weg staan.

Kernwaarden

Verbinden met onze essentie zien wij als essentieel.

Verantwoordelijkheid nemen voor wie wij zijn is de basis van verandering.

Enthousiasme is de enige energie van waaruit wij creëren.

Liefde is de enige weg naar meer verbinding, gelijkwaardigheid en enthousiasme in deze wereld.

Meer over ons

Jeffrey Zwinkels

Na een studie bedrijfskunde, werkte Jeffrey voor verschillende publieke -en private organisaties in adviserende functies. Toen hij als adviseur met coaching en persoonlijke ontwikkeling in aanraking kwam, begon zijn eigen proces van bewustwording. Hij ontdekte een passie voor het coach vak en spirituele ontwikkeling en voltooide in de daaropvolgende jaren verschillende opleidingen om zowel zichzelf als anderen verder te helpen groeien richting meer authenticiteit, zelfliefde en vertrouwen.

Wat Jeffrey kenmerkt is zijn sensitiviteit en enorme gedrevenheid voor persoonlijke groei. Daarin toont hij lef om zijn eigen overtuigingen en – soms onconventionele – pad te volgen. Hij is volledig toegewijd aan zijn taak om dienstbaar te zijn aan de ontwikkeling van anderen en daarmee bij te dragen aan meer liefde in deze wereld.

Jeffrey’s aanwezigheid is ontwapenend en hij creëert van nature een vertrouwde, veilige sfeer, waarin anderen zichzelf durven te openen. Als coach is hij in staat om intuïtief, direct én liefdevol te spiegelen en helpt hij anderen vanuit lichtheid in beweging komen. Lees hier meer over Jeffrey.

Anouk Damen

Vanuit haar aanleg voor cijfers en drijfveer om bij te dragen aan een eerlijke wereld, koos Anouk voor een studie rechten & bedrijfswetenschappen. Daarna werkte ze in diverse adviserende functies zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Toen ze zelf gecoacht werd, ontdekte ze haar enthousiasme voor bewustzijnsgroei en de wens hier anderen bij te begeleiden. Ze volgde haar hart en schoolde zich om.

Haar begeleiding kenmerkt zich door haar scherpe analytische vermogen en sterke intuïtie. Hierdoor legt ze snel en haarfijn de vinger op de zere plek en patronen bloot. Ze gaat uit van de waarde in ieder mens en begeleidt anderen op hun eigen kracht te vertrouwen.

Door haar liefdevolle houding en oprechte interesse voelen mensen zich gezien en op hun gemak. Ze ziet het als haar missie om het bewustzijn van zoveel mogelijk mensen te vergroten en zich in te zetten voor fundamentele veranderingen in de wereld. Daarom is ze naast coach ook meditatietrainer en schrijft ze regelmatig blogs waarin ze haar visie op het leven deelt. Lees hier meer over Anouk.

Ons netwerk

Wat bij ons voorop staat is dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt. Daarom werken we tijdens onze trajecten – indien nodig – samen met specialisten uit ons netwerk, die vanuit hun specifieke expertise een aanvullende bijdrage leveren aan de impactvolle kwaliteit die we nastreven.

Blijf op de hoogte