De weg van ons Hart

Sinds wij in 2012 zelf voor het eerst met persoonlijke ontwikkeling in aanraking kwamen, is ons hele leven in 11 jaar tijd volledig veranderd. Werk, wonen, relaties, interesses en gezondheid; alles is veranderd.

Ondanks dat ons pad regelmatig uitdagend was, voelen we ons enorm dankbaar dat we het lopen. Het heeft ons dicht bij onszelf gebracht en we leren nog elke dag. In vrijheid mogen werken aan onze hartsmissie voelt ontzettend vervullend.

Als geen ander weten we hoe het voelt om af te wijken van de norm en verwachtingen om ons heen. We maken geregeld keuzes die afwijken en daardoor hebben we geleerd om écht op onszelf te vertrouwen. Het duurde een tijd voordat we begrepen dat we er niet zijn om volgens de normen van het huidige systeem te leven, maar juist met andere Hartwerkers een nieuwe weg en werkelijkheid te creëren. Via… de weg van het hart!

Onze Hartsvisie

Wij geloven in een andere manier van leven en werken. Dichtbij onze ware natuur. Daarom leven we nomadisch. Hebben vrijwel al onze spullen verkocht. En leven nu eenvoudig met onze tent in de natuur. Binnenkort vertrekken we zelfs naar het warme Zuiden!

Leven in een vast stramien ‘van 9 tot 5’ gebaseerd op verouderde egowaarden zoals controle, groter, meer en sneller past ons niet. En steeds meer mensen niet. Ze lopen vast, de aarde raakt uitgeput en de wereld verkeert in een ongekend aantal crisissen. Het is tijd voor vernieuwing.

Met VolBewust bouwen we mee aan ‘het nieuwe’. Noem het de Nieuwe Aarde of Nieuwe Wereld. Een wereld gebaseerd op de waarden van het hart. Bouw je met ons mee?

Meer over ons

Jeffrey Zwinkels

Ik voel mezelf een ‘Warrior of the Heart’, die niet rust voordat waarheid, werkelijke vrijheid en liefde zijn gemanifesteerd hier. Toen ik als eind twintiger aan mijn eigen weg begon en een steeds sterkere kracht voelde om echt ‘all-in’ het spirituele te gaan, is mijn hele leven 180 graden en voorgoed veranderd. Jarenlang zat ik bijna voortdurend in een transformatieproces. Ik overwon stevige angsten, maakte me vrij van allerlei beperkende conditioneringen en leerde om zelf m’n eigen pijn te dragen. Hoe uitdagend het soms was (en is), voelt het werkelijk als een voorrecht om dit pad te mogen lopen. Ik voel me zoveel krachtiger, vrijer en liefdevoller nu. En bovenal; ervaar ik m’n leven als diep vervullend en vreugdevol!

Sindsdien neem ik geen genoegen meer met minder dan wat waar, zuiver en vrij is en is zelfrealisatie, de weg naar ‘huis’ vinden, de belangrijkste prioriteit in m’n leven geworden. Dat ik daar ook anderen bij mag helpen, vervult me diep.

Wil je meer gevoel krijgen bij wat ik je te brengen heb? Leuk je te ont-moeten!

coaching spirituele ontwikkeling

Hoogsensitief • Humor •  Empathisch • Krachtig

coaching spirituele ontwikkeling

Spontaan • Liefdevol • Integer • Sterke intuïtie

Anouk Damen

Al mijn hele leven voel ik dat ik meer liefde en wijsheid in de wereld wil brengen. Lange tijd wist ik daar geen uitdrukking aan te geven. Ik voelde me anders. Wilde er bijhoren. Paste mezelf aan. En onderdrukte daardoor mijn grootste krachten.

Sinds ik in 2012 op het pad van innerlijke ontwikkeling kwam, is vrijwel alles in mijn leven veranderd. Na een relatiebreuk en burn-out, besloot ik me om te scholen tot professioneel coach. Ik volgde diverse opleidingen in systemisch werken, innerlijk kindwerk, ademwerk en meditatie & spirituele ontwikkeling.

Los van wat ik leerde tijdens mijn opleidingen, heb ik vooral het leven als mijn grootste leerschool ervaren. De uitdagingen op mijn pad stimuleerde mij om steeds dieper in m’n lichaam te voelen, verschillende oude pijn te helen en nog meer in m’n vrouwelijke kracht te gaan staan. Ik ontdekte steeds meer wie ik echt ben, leerde om steviger mijn plek in te nemen en voor mijn waarheid op te komen. Nu voel ik me vrij om te zijn wie in essentie altijd ben geweest: een krachtige, spirituele vrouw.

Met veel plezier neem ik je mee op reis in je zelf waarin jij jezelf kunt ontdekken en ontplooien. Ik draag mijn kennis en ervaring over aan een ieder die de weg van zijn of haar hart wil volgen. Je bent van harte welkom!

Blijf op de hoogte