Oprichters

Oprichters Anouk Damen en Jeffrey Zwinkels begonnen jaren geleden aan hun eigen weg van bewustwording en persoonlijk leiderschap. Toen nog werkzaam in het bedrijfsleven, ontstond de droom om een eigen coachingbureau op te richten en zoveel mogelijk mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Er volgden jaren van intensief, verdiepend investeren, zowel in zichzelf als in hun vaardigheid om anderen op een effectieve manier te helpen. Die bijzondere passie voor persoonlijke groei is in essentie wat hen het meest drijft en met VolBewust geven ze daar op een professionele, toegankelijke en authentieke wijze invulling aan.

Missie

De wereld een stukje mooier maken door het bewustzijn van mens en organisatie te vergroten.

Visie

Zelfbewustzijn is de essentie om een betekenisvolle, effectieve bijdrage te leveren aan anderen, organisaties en onze planeet.

Ons team

Jeffrey Zwinkels

Jeffrey Zwinkels is coach en oprichter van VolBewust. Na een studie bedrijfskunde, werkte hij voor verschillende publieke -en private organisaties in commerciële -en adviserende functies. Toen hij als adviseur met persoonlijke ontwikkeling aan de slag ging, ontdekte hij een passie voor het coach vak. Hij besloot hier volledig voor te gaan en volgde verschillende opleidingen om zowel zichzelf als anderen op een diepgaande wijze verder te brengen in persoonlijke ontwikkeling. Sindsdien richt Jeffrey zich op het creëren van bewustwording en persoonlijk leiderschap bij leidinggevenden, (young) professionals, ondernemers, teams en relaties. In zijn begeleiding is hij zowel sensitief, analytisch als motiverend en probeert hij op authentieke wijze anderen in beweging te brengen om voor de mooiste versie van zichzelf te gaan. Wil je meer over Jeffrey weten en wat hij nog meer doet, bekijk dan ook zijn eigen website www.jeffreyzwinkels.nl.

Anouk Damen

Anouk Damen is coach, mindfulness-trainer en oprichter van VolBewust. Na een studie rechten & bedrijfswetenschappen, werkte ze jarenlang als adviseur in juridische -en inkoopgerelateerde functies in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Toen ze aan de slag ging met haar eigen bewustwordingsproces, ontdekte ze een diep verlangen om anderen te helpen. Ze volgde haar hart en deed verschillende opleidingen op het gebied van coaching en mindfulness. Sindsdien richt Anouk zich op het creëren van bewustwording bij leidinggevenden, (young) professionals, ondernemers en in relaties. Haar begeleiding kenmerkt zich door sensitiviteit, helderheid en scherpte. Daarnaast heeft ze een missie om meditatie & mindfulness bij mens en organisaties verder op de kaart te zetten. Kijk hiervoor op www.anoukdamen.com.

Ons netwerk

Wij geloven in de kracht van samen. In het bereiken van een optimaal resultaat door effectieve samenwerkingen aan te gaan met partners die excelleren in hun specialisme. Indien de situatie daarom vraagt, werken we tijdens ontwikkeltrajecten samen met andere coaches die vanuit hun expertise en ervaring een aanvullende bijdrage leveren aan de impactvolle kwaliteit die we nastreven.