Wat je uit deze retraite haalt is voor iedereen anders. De ene stapt immers met een andere intentie in dan een ander. De ene is meer actief in de groep en leert door zijn verhalen te delen, de ander is van nature iets meer in zichzelf en leert veel door te luisteren. Wat jij er uithaalt hangt er dus ook vanaf hoe je aan de retraite deelneemt.

Wij bieden een liefdevolle bedding waarin alles mag ontstaan, zodat jij tot groei kunt komen. We geven soms een waardevolle spiegel, stellen je een prikkelende vraag, doen een oefening om jou tot inzicht te brengen, luisteren naar je verhaal of doen oefeningen om met jezelf te verbinden of blokkades te transformeren.

Werken in Open Space betekent erop vertrouwen dat alles wat er gebeurt klopt. Je haalt er dus uit, wat jij er op dat moment uit te halen en te leren hebt. Als je een indruk wilt, wat dat zou kunnen zijn: lees dan nog een keer het stukje ‘wat de retraite je kan brengen’. Daar zit vast iets voor je tussen. Wij garanderen in ieder geval dat je met waardevolle nieuwe inzichten thuis komt en dat je een bijzondere ervaring rijker bent.