Impact over profit

Ik voel me gedreven om leiders en ondernemers te helpen hun ware potentie te vervullen en bij te dragen aan een mooiere wereld (impact). Daarom lees je dat ook vooral terug op mijn site. Impact maken kan groot en klein zijn. Als jij doet waar jij ten volle plezier in hebt en daarmee bijdraagt aan de wereld zie ik dit als impact. Voor mij is geld geen doel op zich. Geld is een middel wat we nodig hebben om te functioneren in de maatschappij en is van zichzelf neutraal. Niet goed of slecht dus. De verhouding die je hebt met geld is in mijn beleving gekoppeld aan de intentie vanwaar uit je handelt en de wijze waarop jij je hecht aan geld. Handel je vanuit angst of vanuit liefde? Kom je halen of kom je brengen? Heb je geld nodig om je waardig te voelen of kun je dat ook zonder geld?

Ik help jou graag de waarde, de potentie, die in jou zelf zit te ontdekken. Zodat je vanuit die waarde, de wereld met jouw gaven verrijkt. De impact en dus bijdrage die je levert staat centraal. De winst die je maakt is dan een gevolg (geen doel) van jouw verrijking aan de wereld.

Leven vanuit flow

Ik vind het dus vooral waardevol te onderzoeken wat voor moois jij te brengen hebt. Ik geloof dat als jouw doel uitgelijnd is op hogere, universele waarden (noem het hart of ziel) en jij in jouw kracht staat, dat het leven ‘voor en door jou gaat werken’ (flow), in plaats van dat jij ‘werkt voor je leven’ (vanuit tekort/angst). Jou komt dan het geld toe dat daarbij past.

Uiteraard vind ik het gezond om geld te verdienen passend bij wat je waard bent en goed voor jezelf (en gezin en medewerkers) te zorgen. En natuurlijk van de welvaart die jou toekomt te genieten!