Tijd voor verandering

Dat kan ik zeker! Ik geloof dat het tijdperk is aangebroken, waarop we ontdekken dat een systeem gebaseerd op ‘winnaars en verliezers, groter, meer en sneller’ niet (meer) werkt. Het gaat ten koste van het welzijn van de mens en onze planeet. Als de mensheid de weg blijft voorzetten waar we nu op zitten, dan rijden we onszelf – bewust dan wel onbewust – de afgrond in. Dit vraagt om een fundamentele verandering in ons leven. Het is wat mij betreft tijd om voor ieder van ons – onszelf af te vragen: ‘Zit ik nog wel op de juiste weg?’. Rijd ik op de weg die leidt naar een mooiere, vitalere wereld of rijd ik op de weg die bijdraagt aan het storten in de afgrond?

Tijd om je richting te bepalen

Ik ben ervan overtuigd dat bedrijven die zichzelf en hun missie niet uitlijnen op hogere principes (noem het: hart, ziel of de ‘flow’ van het leven) in de toekomst geen bestaansrecht meer zullen hebben. Het is voor jou als leider of ondernemer dus essentieel om jouw richting te gaan onderzoeken en bepalen. Zodat jouw bedrijf flowt op korte termijn en floreert in de toekomst. Met impact en waarde voor iedereen. Mens en planeet. Zie ook mijn antwoord over ‘omzetgroei’.

Talent en missie gedreven

Daarbij geloof ik dat we uit ons hokjes-denken mogen stappen en mensen veel meer mogen benutten voor hun unieke talenten. Ik geloof dat ieder mens op aarde geboren is met een specifieke taak en daar de talenten bij heeft gekregen om deze te vervullen. Jij dus ook ;) We hebben naar mijn mening als mensen van nature zo veel meer potentie dan op dit moment wordt waar gemaakt. Denk aan: groei in bewustzijn, creativiteit, zelfgenezend vermogen van ons lichaam en oh ja, vergeet onze intuïtie niet ;) Ik ervaar dat in ieder geval zelf zo en daarom zet ik mij graag in om anderen diezelfde ervaring te bieden. Dus laten we samen de regie weer terugpakken en de wereld laten zien wat voor moois we in huis hebben!