Deze retraite is speciaal voor Hartwerkers die al wat ervaring hebben op het pad van zelfontwikkeling. Misschien werk je als ‘bezielde ondernemer’, werk je ergens in dienst vanuit je hart of (doe je nog iets anders) maar sta je op een kruispunt om iets vanuit je hart te gaan doen. Je bent allemaal welkom.

Het is in ieder geval belangrijk dat je al wat ervaring hebt met persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling, zodat je al een zekere mate van zelfkennis hebt en ervaring hebt met het dragen van een ontwikkelproces. Je snapt dus al wanneer iets jouw eigen aandeel is, of wanneer iets is van een ander. Ook ben je in staat zelfstandig op jouw deel te reflecteren. Waarschijnlijk doe je dat op een bepaalde manier zelfs graag, omdat je persoonlijke en spirituele ontwikkeling heel interssant vindt.. ;) Misschien ben je zelfs ook al coach, therapeut, of iets in die hoek. Hoe dan ook, je hebt al wat zelfkennis en staat er voor open om écht eerlijk naar jezelf te kijken.

Wanneer het niet past:

Reconnect with your Heart is geen ‘ontspanningsretraite’. Ondanks dat vertragen een belangrijk onderdeel vormt en we veelal in de ‘zijns-energie’ blijven, is de essentie van het programma gericht op het verdiepen van jouw persoonlijke ontwikkeling. Het programma kan daardoor ook intensief zijn.

Als je op zoek bent naar praktische tools of quick fixes, er nog niet klaar voor bent om te voelen/eerlijk naar jezelf te kijken, snel iets zweverig vindt of niet langer dan 10 minuten stil in meditatie kunt zitten, dan is Reconnect with your Heart niet jouw retraite.

Twijfel je nog of dit iets voor je is of heb je nog vragen? Maak dan vrijblijvend kennis met één van ons en dan onderzoeken we samen of deze retraite iets voor jou is.