Tijdens het traject nodig ik je uit om op regelmatige basis ruimte voor jezelf vrij te maken. Tijd waarin je kunt ontspannen, reflecteren, verstillen, vertragen en voelen. Zodat je meer in contact met je vrouwelijke energie en je innerlijke stem komt. Dit is ook tijd waarin je met (meditatie)oefeningen opdrachten aan de slag kunt gaan die je mee krijgt.

Dit kan bijvoorbeeld +/- 0,5 per dag zijn of bijv. 1 tot 4 uur per week. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van je vraag, en van hoe je dit zelf indeelt. Je bent vrij om je eigen flow te volgen en ritme te vinden. Het kan ook wat meer tijd zijn, of iets minder afhankelijk van waar je staat en wat je al doet. We kijken samen naar wat bij jou op dit moment het beste aansluit.

Twijfel je of je die tijd nu hebt? Ik kom regelmatig tegen dat een vrouw juist te leren heeft om die tijd voor zichzelf vrij te maken, omdat ze zichzelf snel wegcijfert en dan kan het een valkuil zijn om te denken dat het nu niet lukt. Maar soms kan het zijn dat je door bepaalde situaties er nu echt niet de energie/tijd voor hebt of in kunt investeren. Je kunt uiteraard contact opnemen om je situatie met me te overleggen en dat we samen kijken naar wat er mogelijk is.

Mocht het op dit moment niet uitkomen, dan ben je uiteraard als nog van harte welkom om een moment dat het wel passend is voor je. Alles op zijn tijd. Ieder zijn eigen timing!