Iedereen is welkom die zich tot mij en mijn werkwijze aangetrokken voelt. Vrouwen staan over het algemeen wat dichterbij de vrouwelijke energie en zullen zich daarom meer herkennen in het verhaal. Dat is de reden waarom ik het zo opgeschreven heb. Maar iedereen heeft vrouwelijke en mannelijke energie. Dus als je voelt dat je deze meer in balans wilt brengen en dieper in contact met je gevoel wilt komen: je bent van harte welkom.

Lees hier bijvoorbeeld de ervaring van Eric:

De afgelopen periode heb ik samen met Anouk een nieuwe vorm van bewustzijn ontdekt over wie ik ben en hoe ik om ga met mijn gevoelens en emoties. Anouk is fijn, rustig en empathisch maar vraagt ook door op de moeilijkere momenten. Dat doet ze op een veilige manier waardoor ik mezelf toe kon staan dieper te voelen en langer stil te staan bij wat er met me gebeurde.

In een periode van ongeveer een jaar heb ik met het doen van oefeningen en zelfreflectie veel geleerd. Een fijne persoonlijkheid die met je mee loopt zolang dat nodig is, en je laat gaan zodra je daar aan toe bent. Nog heel erg bedankt!

Of van Junior:

Het was een aangenaam, persoonlijk, laagdrempelig, ongeforceerd, echt op maat gemaakt traject. Het draait om jou. Dit heb ik als erg prettig ervaren.

Het heeft mij veel rust, stabiliteit en zelfkennis gebracht. Ik herken mijn gevoel eerder en kan het beter plaatsen. Daarnaast heeft het mij tools gebracht om beter om te gaan met situaties waar ik eerder moeite mee kon hebben.

Ik raad het echt iedereen aan, zelfs als het goed met je gaat is het gewoon fijn om dingen te bespreken waar je tegenaan loopt.

Zo nu en dan zie ik mijzelf dan ook terug komen bij VolBewust, al is het maar als een soort APK, je gaat er elke keer weg met nieuwe inzichten, en met het bewustzijn dat jij de regie hebt over jezelf en je leven, dat is een krachtig gevoel.