Joyce Hilders

2022-05-30T09:49:03+02:00

Mijn ervaringen

De stiltedag bij VolBewust was een hele fijne ervaring. Ik werd goed begeleid tijdens de meditaties en heb de hele dag in een ontspannen flow gezeten. Het is zeker een aanrader als je nieuwsgierig bent naar wat zo’n dag met je kan doen en om (vol)bewust even een stap terug te doen.
Joyce Hilders

John Bron

2022-05-25T14:35:50+02:00

Mijn ervaringen

De stiltedag die ik mocht ervaren met begeleiding van Jeffrey en Anouk was prachtig. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak bij hen en de oefeningen waren erg handig om zo de stilte te ervaren. Ik vond het een magische ervaring op het moment dat je stopt met denken waarbij je dan terechtkomt in je eigen kern. Zo kwam ik erachter wat ik echt belangrijk vind in het leven. Bedankt voor deze inspirerende dag Jeffrey en Anouk.
John Bron

Djoeah Schiebel

2022-04-07T12:46:13+02:00

De meerdaagse retraite van Jeffrey en Anouk is met ontzettend veel aandacht, passie en liefde georganiseerd. Beide hebben een onwijs benaderbaar en open uitstraling en zijn super oprecht. Dat, in combinatie met de veilige sfeer die ze bewerkstelligen, zorgt ervoor dat je echt eenvoudig jezelf kunt zijn. Ik heb pittige maar mooie coachingsgesprekken gehad met Jeffrey, waarbij hij waar nodig rake en confronterende vragen stelden en ik echt aan het denken werd gezet en open brak. Daardoor kwam ik dichter tot mijn kern en heb mijzelf weer iets beter leren kennen. Het heeft weer opnieuw bewuster gemaakt van mijn gedrag en wie ik ben, een eindeloze zoektocht waarbij o.a. Jeffrey mij flink wat stappen in heeft laten zetten. Enorm dankbaar ben ik daarvoor.

Nog steeds denk ik met een warm gevoel terug aan het bijzondere retraiteweekend waarbij ik dankzij de goede begeleiding van de coaches en de fijne groep mededeelnemers veel inzichten en mooie momenten heb doormaakt. Het was echt zo’n waardevolle ervaring om even (in stilte) helemaal tot jezelf te komen, zonder enige afleiding van buitenaf. Zonder telefoon, boek, televisie en zonder gesprek, het was voor mij een openbaring wat dat teweegbracht. Het programma tijdens dit weekend zat ijzersterk in elkaar, met genoeg momenten voor jezelf maar ook genoeg boeiende samenkomingen of workshops. De balans hierin was perfect en de organisatie (zoals het eten!) uitmuntend. Als kers op de taart was de locatie ook prachtig, met name de heerlijke tuin/landgoed. Na dit weekend van stilte, meditatie, workshops en na de gesprekken voelde ik mij opgelucht en licht. Ik ging er geheel blanco in en kwam er met een open en verfrissende blik uit, met zoveel nieuwe energie en inspiratie. Ik gun iedereen een weekend als deze, en ook zonder twijfel mijzelf nog een keer, eigenlijk ieder jaar weer!

Djoeah Schiebel

Aniek Peters

2022-04-07T12:49:56+02:00

Mijn ervaringen met coaching

Ik heb een individueel coachtraject gevolgd bij Jeffrey. Als ik terugdenk aan het coachingstraject is het eerste wat me te binnen schiet: ik ben echt een stap verder gekomen! Wat dat betreft is mijn ervaring dus heel positief. Uiteraard waren de coachinggesprekken soms ook confronterend. Maar anders was ik ook niet verder gekomen. Tijdens de gesprekken voelde ik me erg begrepen door Jeffrey. De opdrachten en oefeningen die ik kreeg, pasten goed in mijn ontwikkelplaatje. En ook de boeken die mij werden aangeraden, hebben mij verder geholpen.

Het coachingstraject heeft mij gebracht dat ik meer vertrouwen heb in mezelf en dat ik concreter mijn wensen durf en kan aangeven. Mijn hoofddoel van de coaching was loopbaanbegeleiding: ‘Waar wil ik naartoe?’ Maar Jeffrey merkte al gelijk dat ik moeilijk verder kwam in mijn loopbaan door een gebrek aan vertrouwen in mijn eigen kunnen. Daar is hij me in gaan coachen. Na het coachingstraject durfde ik het gesprek op het werk aan te gaan en beter aan te geven wat ik graag wil. Dit heeft geleid tot een hele leuke, nieuwe functie!

Mijn ervaringen met retraiteweekend ‘Reconnect with yourself’

Wauw, het retraiteweekend Reconnect with yourself met Jeffrey en Anouk mogen meemaken. Nooit verwacht dat op deze manier onthaasten zo’n impact heeft op je inzichten en op hoe stralend je jezelf hierdoor uiteindelijk voelt. Door de fantastisch mooie liefdevolle begeleiding van Anouk en de scherpe, uit mijn comfortzone lokkende inzichten van Jeffrey. Super dankbaar hiervoor, heb me gelijk aangemeld voor deel 2 🙂

Aniek Peters

Chanine Krisman

2022-06-21T18:27:30+02:00

Mijn ervaringen

Wat een weekend! Ik had al jaren gezegd dat ik graag een keertje een retraite weekend wilde meemaken en toen dit voorbij kwam was ik direct enthousiast. Heel open en zonder verwachtingen ging ik erin en kwam er vol inspiratie en nieuwe inzichten weer uit.

Ik heb in m’n leven al de nodige coaching gehad, maar ben nog niet eerder zo gezien en geraakt als bij Jeffrey en Anouk. De kwaliteit en diepgang van hun coaching was echt een enorme meerwaarde tijdens het programma en ten opzichte van andere retraites. Verder heb ik ze ervaren als ontzettend lieve, betrouwbare en zorgzame organisatoren! Daardoor durfde ik het ook aan en ben ik de stilte aangegaan. Ik kan heel veel vertellen over mijn ervaringen maar eigenlijk kun je dit het beste zelf ervaren en beleven. Gun jezelf een weekend en ontdek een nieuwe kant van jezelf!

Chanine

Chanine heeft ook een podcast opgenomen waarin ze haar ervaringen over ons retraiteprogramma Reconnect with yourself deelt. Benieuwd? Luister die dan hier.

Tonny Bakkum

2022-06-21T18:29:49+02:00

Mijn ervaringen

Na een eerdere stiltedag beleving bij Jeffrey en Anouk, heb ik zonder twijfel gekozen om mezelf te trakteren op een weekend retraite.
De wijze waarop Jeffrey en Anouk hun oprechte gevoel, openheid en bewustzijnsvaardigheden toepasten over de dagen, voelde voor mij als een heerlijk ontspannen, vanzelf stromend en ontplooiend geheel. Een bijzondere gelegenheid om de tijd te vergeten, naar binnen te keren en inzichten op te doen. Er hing een wonderlijke energie in de groep. Hartelijk bedankt!
Tonny

Juliette van Hessen

2022-06-21T18:30:25+02:00

Mijn ervaringen

Jeetje wat een toppers zijn die Anouk en Jeffrey. Ik heb een heel mooi weekend gehad, met inzichten waar ik de rest van mijn leven iets aan heb. De sfeer die werd gecreëerd was erg veilig, en de plek was heel mooi en het programma was ook nog eens top. Kortom, wat een mooie 3 dagen, dank je wel voor deze ervaring.

Juliette

Caroline Schmitt

2022-06-21T19:17:05+02:00

Mijn ervaringen

Anouk heb ik vorig jaar leren kennen via mijn vriend. Al snel woonde ik haar meditatielessen bij en heb ik een Stiltedag samen met Jeffrey mogen ervaren.
Wat me zo bijblijft is haar warme aanwezigheid, haar integriteit, enorme kennis van meditatie en de afgestemde manier van werken. Ze heeft me elke les weer dichter bij mezelf gebracht. Ik gun iedereen die nieuwsgierig is naar mediteren of behoefte heeft aan meer informatie hierover een cursus van Anouk. Dank je wel voor de manier waarop jij werkt.
Caroline

Moderne Hippies

2022-06-22T10:35:17+02:00

Mijn ervaringen

“Je hébt gedachten, je bént ze niet. Vrijheid is jezelf leren kennen achter de gedachten die je identificeert als jezelf, maar het niet zijn.”

Susan van Esch van het platform Moderne Hippies deed mee aan één van onze One Day Retreats: een Stiltedag. Vier meditaties, een stiltewandeling, mindful eten… Lees hier wat een dag stilte met Suus deed!

Ga naar de bovenkant