Cursussen

Chanine Krisman

2022-06-21T18:27:30+02:00

Mijn ervaringen

Wat een weekend! Ik had al jaren gezegd dat ik graag een keertje een retraite weekend wilde meemaken en toen dit voorbij kwam was ik direct enthousiast. Heel open en zonder verwachtingen ging ik erin en kwam er vol inspiratie en nieuwe inzichten weer uit.

Ik heb in m’n leven al de nodige coaching gehad, maar ben nog niet eerder zo gezien en geraakt als bij Jeffrey en Anouk. De kwaliteit en diepgang van hun coaching was echt een enorme meerwaarde tijdens het programma en ten opzichte van andere retraites. Verder heb ik ze ervaren als ontzettend lieve, betrouwbare en zorgzame organisatoren! Daardoor durfde ik het ook aan en ben ik de stilte aangegaan. Ik kan heel veel vertellen over mijn ervaringen maar eigenlijk kun je dit het beste zelf ervaren en beleven. Gun jezelf een weekend en ontdek een nieuwe kant van jezelf!

Chanine

Chanine heeft ook een podcast opgenomen waarin ze haar ervaringen over ons retraiteprogramma Reconnect with yourself deelt. Benieuwd? Luister die dan hier.

Caroline Schmitt

2022-06-21T19:17:05+02:00

Mijn ervaringen

Anouk heb ik vorig jaar leren kennen via mijn vriend. Al snel woonde ik haar meditatielessen bij en heb ik een Stiltedag samen met Jeffrey mogen ervaren.
Wat me zo bijblijft is haar warme aanwezigheid, haar integriteit, enorme kennis van meditatie en de afgestemde manier van werken. Ze heeft me elke les weer dichter bij mezelf gebracht. Ik gun iedereen die nieuwsgierig is naar mediteren of behoefte heeft aan meer informatie hierover een cursus van Anouk. Dank je wel voor de manier waarop jij werkt.
Caroline

Sara Bartels

2022-06-21T19:14:54+02:00

Mijn ervaringen

Na eerder een meditatiecursus gevolgd te hebben bij Anouk, wist ik dat zij de meest geschikte persoon zou zijn om een familieopstelling bij te volgen. Ik liep rond met een paar losse eindjes, en de opstelling leek mij een goede mogelijkheid om deze aan elkaar te knopen. Anouk kan goed luisteren, staat open en is erg betrokken. Ze is in staat een hele veilige omgeving te creëren. Tijdens de sessie wist ze precies de punten te benoemen die ik zelf niet kon zien. Hierdoor heeft Anouk mij heldere en concrete inzichten gegeven, waar ik zelf goed mee aan de slag kon gaan.

Wat het mij heeft gebracht

Ik heb de sessie als heel waardevol ervaren. Ik ben mij bewuster geworden van bepaalde handelingen, en kan hier nu beter op anticiperen. Daarbij geven de inzichten die Anouk tijdens de sessie heeft laten zien, meer rust in mijn lijf. Heel veel dank hiervoor!
Sara

Peter Hannewijk

2022-06-22T10:26:25+02:00

Mijn ervaringen

Mediteren om minder door te blijven rennen, minder taken nu te moeten afronden en minder afleiding en drukte in mijn hoofd te voelen. Dat is wat ik zocht. Ik merkte zelf al door wat ik over mediteren las en probeerde dat mediteren me kon helpen meer rust te ervaren. Maar op m’n eentje zijn er grenzen in hoeveel ik meekreeg van wat bedoeld werd. Anderen kunnen helpen om verder te komen. Bij Anouk heb ik de meditatiegroep gevolgd en dit heeft me verrijkt. Samen mediteren heeft een meerwaarde naast zelfstandig ermee bezig zijn. Anouk is empathisch en speelt goed in op wat er in de groep gebeurt. Je kunt je uiten zonder dat dit te kwetsbaar voelt. Het per keer gekozen thema werkt goed als leidraad. Anouk heeft dit altijd goed voorbereid en is tegelijkertijd alert om de les te laten ontstaan door wat er speelt. Ik ging altijd met een goed gevoel en vol (nieuwe) rust naar huis. Het heeft ook het mediteren zoals ik dat thuis doe makkelijker gemaakt. Makkelijker om er tijd voor te maken en ook om in de juiste stemming te komen.

Peter

Chanine Krisman

2022-06-22T10:33:05+02:00

Mijn ervaringen

Open minded (zoals altijd) ging ik het Intuïtief Business Consult in. Ik had intuïtief gevoeld dat ik dit mocht doen en een paar dagen nagedacht over het ‘patroon’ dat ik wilde onderzoeken én het liefst doorbreken. Eenmaal aangekomen had ik direct door dat ik veilig was en alles kon bespreken. Anouk startte met een kop koffie en een open vraag waardoor ik begon te vertellen. Ze voelde precies aan wanneer ze mij mocht laten praten en wanneer ze een concrete vraag kon stellen. Ik voelde mij gezien en gehoord tijdens het gesprek. Dit zorgde ervoor dat alle emoties er mochten zijn.

We stelden ‘mijn patroon’ op en ik ging voelen (iets waar ik altijd graag voor weg liep). Maar doordat Anouk precies aanvoelde wanneer ik het spannend vond en hoe ik door de angst heen kon gaan, kwam er helderheid en konden we bij het fundament komen. Dit zorgde voor een doorbraak in mijn patroon, we hadden de kern geraakt! Iets wat ik heel spannend en eng vond maar wat wél heel hard nodig was! Het was confronterend, maar bepaalde patronen kon ik (na lange tijd) eindelijk verklaren.

Anouk stelde rake vragen, wist precies wanneer ik ergens omheen draaide en zorgde voor de structuur waardoor we de kern konden raken. Ze coachte niet hard (zoals ik al vaker bij andere coaches had ervaren, en waardoor ik dichtsloeg) maar liefdevol, zacht en begripvol. Ik voelde mij na het consult opgelucht, en de dagen erna vielen er nog veel meer puzzelstukjes op zijn plaats. Ik had in tweeëneenhalf uur precies geraakt, waar ik jarenlang tegenaan had gehikt maar de zere vinger niet op kon leggen.  

En het mooie is dat ik dit (na één consult!) meteen helder had én kon oplossen! Ik heb nu sneller door wanneer ik in ‘mijn valkuil’ stap, én wat ik eraan kan doen. Kortom, een consult bij Anouk is echt een aanrader. Anouk is een hele lieve vrouw met enorm veel kennis en de juiste vaardigheden om bij iedereen de kern te kunnen raken. Persoonlijk vond ik het heel fijn om dit één keer goed te doen i.p.v. vijf keer een beetje!

Meditatiecursus
De meditatiecursus heeft mij veel meer opgeleverd dan ik in eerste instantie had gedacht. Vooral veel dingen waar ik eerder nooit zo bewust van was. Ik had wel door dat mijn gedachten vaak alle kanten op gingen en ik regelmatig met 10 dingen tegelijk bezig was, maar niet dat het zo’n effect had op mijn productiviteit en mijn lichaam. Doordat ik tijd vrij maakte voor de meditatiecursus kwam ik tot nieuwe inzichten en werd ik ineens bewust van mijn patronen, gedachtes en emoties.

Nu ik dit weet plan ik elke dag een momentje hiervoor in (en zelfs tussendoor!). Het geeft heel veel rust in mijn hoofd en ik merk dat ik eerder opmerk wanneer ik aan het hollen ben. Kortom een aanrader voor iedereen die hier tegenaan loopt en graag verandering aan wil brengen.

Chanine (32)

Ralf Silvius

2022-06-22T10:40:36+02:00

Mijn ervaringen met coaching

Bij Jeffrey en Anouk voelde ik me vanaf het eerste contact meteen thuis. De coachingsruimte geeft een huiskamer gevoel zonder in te leveren aan professionaliteit. De coachingsgesprekken heb ik met Jeffrey gevoerd. Jeffrey verstaat de kunst te luisteren, te bevragen en te confronteren waar nodig. Precies op die manier die aansluit bij degene die hij tegenover zich heeft. Ik heb de gesprekken als enorm waardevol ervaren en het was verhelderend om de vraag achter de vraag te onderzoeken in deze veilige en ongedwongen setting.

 

Mijn ervaringen met meditatie

Mediteren bij Anouk is erg fijn. Op een laagdrempelige en rustige manier weet ze me altijd weer bij de ruimte & rust in mijzelf te brengen. Ze combineert in haar lessen het leven van alledag met mooie wijsheden en theorie met betrekking tot (verschillende soorten) meditatie.
Een mooie combi tussen theorie en praktijk, waarbij ze voor iedereen in de les ruim voldoende persoonlijke aandacht heeft en geeft om te laten zijn en zien wat er is.
Een aanrader voor als je af en toe uit de gejaagdheid wilt, op zoek bent naar de rust in jezelf en/of als je gewoon nieuwsgierig bent wat dat mediteren nou eigenlijk is. Het heeft mij in ieder geval weer een boost gegeven om met de tools uit de lessen zelf verder te gaan en mijn manier van mediteren te onderzoeken.
Ralf
Ga naar de bovenkant