Oprichter Stijl op Peil

Chanine Krisman

2022-06-21T18:27:30+02:00

Mijn ervaringen

Wat een weekend! Ik had al jaren gezegd dat ik graag een keertje een retraite weekend wilde meemaken en toen dit voorbij kwam was ik direct enthousiast. Heel open en zonder verwachtingen ging ik erin en kwam er vol inspiratie en nieuwe inzichten weer uit.

Ik heb in m’n leven al de nodige coaching gehad, maar ben nog niet eerder zo gezien en geraakt als bij Jeffrey en Anouk. De kwaliteit en diepgang van hun coaching was echt een enorme meerwaarde tijdens het programma en ten opzichte van andere retraites. Verder heb ik ze ervaren als ontzettend lieve, betrouwbare en zorgzame organisatoren! Daardoor durfde ik het ook aan en ben ik de stilte aangegaan. Ik kan heel veel vertellen over mijn ervaringen maar eigenlijk kun je dit het beste zelf ervaren en beleven. Gun jezelf een weekend en ontdek een nieuwe kant van jezelf!

Chanine

Chanine heeft ook een podcast opgenomen waarin ze haar ervaringen over ons retraiteprogramma Reconnect with yourself deelt. Benieuwd? Luister die dan hier.

Chanine Krisman

2022-06-22T10:33:05+02:00

Mijn ervaringen

Open minded (zoals altijd) ging ik het Intuïtief Business Consult in. Ik had intuïtief gevoeld dat ik dit mocht doen en een paar dagen nagedacht over het ‘patroon’ dat ik wilde onderzoeken én het liefst doorbreken. Eenmaal aangekomen had ik direct door dat ik veilig was en alles kon bespreken. Anouk startte met een kop koffie en een open vraag waardoor ik begon te vertellen. Ze voelde precies aan wanneer ze mij mocht laten praten en wanneer ze een concrete vraag kon stellen. Ik voelde mij gezien en gehoord tijdens het gesprek. Dit zorgde ervoor dat alle emoties er mochten zijn.

We stelden ‘mijn patroon’ op en ik ging voelen (iets waar ik altijd graag voor weg liep). Maar doordat Anouk precies aanvoelde wanneer ik het spannend vond en hoe ik door de angst heen kon gaan, kwam er helderheid en konden we bij het fundament komen. Dit zorgde voor een doorbraak in mijn patroon, we hadden de kern geraakt! Iets wat ik heel spannend en eng vond maar wat wél heel hard nodig was! Het was confronterend, maar bepaalde patronen kon ik (na lange tijd) eindelijk verklaren.

Anouk stelde rake vragen, wist precies wanneer ik ergens omheen draaide en zorgde voor de structuur waardoor we de kern konden raken. Ze coachte niet hard (zoals ik al vaker bij andere coaches had ervaren, en waardoor ik dichtsloeg) maar liefdevol, zacht en begripvol. Ik voelde mij na het consult opgelucht, en de dagen erna vielen er nog veel meer puzzelstukjes op zijn plaats. Ik had in tweeëneenhalf uur precies geraakt, waar ik jarenlang tegenaan had gehikt maar de zere vinger niet op kon leggen.  

En het mooie is dat ik dit (na één consult!) meteen helder had én kon oplossen! Ik heb nu sneller door wanneer ik in ‘mijn valkuil’ stap, én wat ik eraan kan doen. Kortom, een consult bij Anouk is echt een aanrader. Anouk is een hele lieve vrouw met enorm veel kennis en de juiste vaardigheden om bij iedereen de kern te kunnen raken. Persoonlijk vond ik het heel fijn om dit één keer goed te doen i.p.v. vijf keer een beetje!

Meditatiecursus
De meditatiecursus heeft mij veel meer opgeleverd dan ik in eerste instantie had gedacht. Vooral veel dingen waar ik eerder nooit zo bewust van was. Ik had wel door dat mijn gedachten vaak alle kanten op gingen en ik regelmatig met 10 dingen tegelijk bezig was, maar niet dat het zo’n effect had op mijn productiviteit en mijn lichaam. Doordat ik tijd vrij maakte voor de meditatiecursus kwam ik tot nieuwe inzichten en werd ik ineens bewust van mijn patronen, gedachtes en emoties.

Nu ik dit weet plan ik elke dag een momentje hiervoor in (en zelfs tussendoor!). Het geeft heel veel rust in mijn hoofd en ik merk dat ik eerder opmerk wanneer ik aan het hollen ben. Kortom een aanrader voor iedereen die hier tegenaan loopt en graag verandering aan wil brengen.

Chanine (32)
Ga naar de bovenkant