Moeder

Tamara

2022-06-20T20:17:00+02:00

Mijn ervaringen

Ik kwam bij Anouk omdat ik het moeilijk had na een periode van een prachtig gezin stichten en het verlies van één van mijn kinderen. Ik was mezelf even kwijt, tempo lag te hoog, vooral in dienst van anderen, opstaan en doorgaan, niet meer opgewekt en wat vind ik zelf nu eigenlijk nog leuk en fijn.

Het werd tijd voor mezelf en dat viel niet mee. Ik wist niet meer waar ik moest beginnen. Anouk stelt de juiste vragen, houdt je een spiegel voor en laat je zelf vooral nadenken en voelen. Ik kreeg concrete opdrachten… ‘een pak huiswerk’, zei ik dan.

Wat het mij heeft gebracht

Mijn emoties zijn duidelijker te benoemen, ik weet steeds beter wat ik zelf echt wil. Ze kadert me zodat ik me niet verlies in te veel tegelijk. Met behulp van Anouk ben ik tot mooie inzichten gekomen en die komen dagelijks van pas. Haar werkwijze en Anouk als persoon ervaar ik als zeer prettig. Ik zou haar dan zeker aanbevelen als coach.

Ik gun iedereen een Anouk….!

Tamara

Maaike Luik-Terpstra

2022-06-20T18:20:17+02:00

Mijn ervaringen

Ik heb een individueel coachingstraject met Anouk gevolgd. Het was voor mij verhelderend. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn levensfase. 

Wat het mij heeft gebracht

Het heeft mij geleerd om grenzen te stellen. Beter voor mezelf te zorgen, zodat ik beter andere kan helpen. 

Maaike
Ga naar de bovenkant