Masterstudent

Niki Keijser

2022-06-22T10:42:23+02:00

Mijn ervaringen

Het coachtraject was een fijne ondersteuning tijdens een beweeglijke periode binnen mijn masterstudie. In een langdurige stage kon ik gemakkelijk de tools proberen toe te passen die Jeffrey mij aanreikte. De gesprekken zorgden bovendien voor reflectie op momenten van onzekerheid. Jeffrey is niet bang om te improviseren qua opdrachten of van onderwerp te veranderen. Hij is ook niet bang om zijn eigen ervaringen op tafel te gooien, wat de gesprekken heel menselijk maakt. Niet alleen de vraag waar ik het coachtraject mee binnen kwam is beantwoord, ik ben ook enorm gegroeid.

 

Wat het mij heeft gebracht

Door mij bewust te zijn van mijn gedragspatronen en de gevolgen daarvan, heb ik een aantal keuzeprocessen anders kunnen inrichten. Dit heeft mij voor nu en in de toekomst veel keuzestress bespaart. Ik durf nu vaker opdrachten af te slaan als deze niet in mijn straatje passen en ik sta steviger in mijn schoenen om mijn eigen drive te volgen. Dat zal mij in de eindfase van mijn studie gaan helpen om op zoek te gaan naar persoonlijke ontwikkeling en projecten die energie geven. En een niet te vergeten leerpunt van dit coachtraject: meditatie heeft mij geleerd lief te zijn voor mezelf!

Niki

Eline Wammes

2022-06-22T10:48:20+02:00

Mijn ervaringen

Afgelopen maanden heb ik een individueel coachtraject gedaan met Anouk. Hoewel ik in eerste instantie bij Anouk kwam om uit te zoeken wat ik wilde qua baan, heeft zij mij vooral op persoonlijk vlak erg geholpen. De gesprekken waren heel fijn en ik voelde mij compleet op mijn gemak. Anouk luistert heel aandachtig en weet precies de juiste dingen aan te stippen, waar je samen aan gaat werken.

Wat het mij heeft gebracht

Door middel van simpele opdrachten heeft Anouk mij geleerd om naar mijn gevoel te luisteren, keuzes te maken vanuit mijzelf en daar ook op te vertrouwen. Elk gesprek was voor mij heel verhelderend en leerzaam. Ik ben veel meer te weten gekomen over mezelf, wat ik belangrijk vind en wat ik wil doen in de toekomst. 

Eline
Ga naar de bovenkant