Leerkracht

Robin Brueren

2022-06-21T18:34:51+02:00

Mijn ervaringen

Ondanks de Coronatijd en de afstand die je kunt voelen door de digitale ontmoetingen was deze afstand er helemaal niet. Voorafgaand aan het traject dacht ik: ´Ohnee, zometeen zit ik een uur te huilen achter mijn beeldscherm en wat zal hij dan wel niet denken?’ Dit gevoel was gelukkig maar van korte duur.

Het was erg prettig om vanuit een kennismakingsgesprek te filteren waar ik aan wilde gaan werken. Het hele proces werd vanuit dit punt helder en de actiepunten/doelen liepen er als een rode draad doorheen. Waardevol vond ik het drieluikgesprek, de ontmoeting in Leusden en de uitkomsten van de familieopstelling.

Wat het mij heeft gebracht

Het waren prettige gesprekken waarbij ik volkomen mezelf kon zijn. Jeffrey heeft aan een half woord genoeg. Zijn reacties of vragen zette mij mooi aan het denken en dit zorgde ervoor dat onze gesprekken prettig verliepen. Ik ben heel blij met de innerlijke rust die dit traject mij heeft opgeleverd. Stil staan bij wat nu belangrijk is, dicht bij mezelf blijven en persoonlijk groeien.

Ik ben trots op mijn persoonlijke groei, dank Jeffrey!

Robin
Ga naar de bovenkant