Max Veldman

2022-04-07T12:47:44+02:00

Mijn ervaringen

Gedurende 2021 heb ik een coachtraject gevolgd bij VolBewust, specifiek bij Jeffrey Zwinkels.

Vanaf moment 1 heb ik dit traject als zeer prettig ervaren. Jeffrey is iemand die je snel op je gemak stelt en makkelijk een vertrouwelijke omgeving schept om gevoelige zaken te kunnen bespreken. Hij is oprecht geïnteresseerd in de ander en daarnaast zeer vaardig in aanvoelen waar het echte probleem zit. Hij weet dit op te volgen met meerdere technieken om aan de slag te gaan op gevoelsniveau.

Dit traject heeft mij als mens meer rust in mijn leven gebracht wat zich vertaalt naar een verbetering op allerlei vlakken, van relaties tot werk. Het allerbelangrijkste is dat ik hierdoor gelukkiger in het leven sta.

Kortom, een coachingstraject bij VolBewust is absoluut aan te raden.

Max Veldman

Loy Smith

2021-07-01T11:19:04+02:00

Mijn ervaringen

Via een collega ben ik in contact gekomen met Jeffrey. Ik moest maar eens praten met een coach. Ik dacht: ‘Prima, het gaat niet slecht met me, maar altijd goed om eens even met iemand te kunnen sparren. Als het maar niet te zweverig wordt..’ Vanaf het eerste moment voelde ik mij helemaal op m’n gemak en ik had een goede klik met Jeffrey. In het begin (en later ook nog wel eens) wist ik niet zo goed waar ik het over wilde hebben. Doordat Jeffrey precies de juiste vragen wist te stellen en de vinger op de zere plek wist te leggen, kwamen we altijd vrij snel tot de kern. Confronterend? Ja! Zweverig? Nee! Duidelijk, verhelderend en inzichtelijk? Ja!

Wat het mij heeft gebracht

Wat ik als erg prettig heb ervaren is de veilige, betrouwbare en ongedwongen omgeving die Jeffrey creëert. Jeffrey luistert goed, hij oordeelt niet, is geduldig, eerlijk en oprecht. Na elk gesprek kon ik weer stappen vooruitzetten, op werkgebieden en in privésfeer. Ik kan het iedereen aanraden om een coaching gesprek met Jeffrey aan te gaan!

Ga naar de bovenkant