Business Developer

Charlotte van Velde

2022-05-02T11:31:32+02:00

Mijn ervaringen

Eind 2021 ben ik gestart met coaching bij Jeffrey van VolBewust. Ik had meerdere uiteenlopende vraagstukken die allemaal vrij ongestructureerd om aandacht vroegen. Ik zocht een coach die bereid was, en het vermogen had om mij hierin te volgen, en samen de verbanden te ontdekken. Dit vond ik bij Jeffrey.

Jeffrey heeft een open persoonlijkheid en creëert een veilige sfeer. Hij heeft het vermogen om op een zachte manier confronterende vragen te stellen en valt niet voor afleidingsmanoeuvres wanneer het lastig of pijnlijk wordt. Jeffrey kan je heel snel doorgronden en met een vleugje humor zorgt hij ervoor dat gesprekken niet te zwaar worden. Dit alles maakt de gesprekken ontzettend fijn en waardevol.

Wat heeft het mij gebracht is dat ik erachter kwam dat mijn vraagstukken inderdaad met elkaar verbonden zijn. Waar ik mij eerder overvallen kon voelen door een emotie of gevoel, weet ik nu beter zelfstandig te analyseren waar dingen vandaan komen. Ik heb nu meer inzicht in wat mijn triggers zijn en waar die vandaan komen. Dit zorgt voor meer rust en een betere verwerking.

Charlotte van Velde
Ga naar de bovenkant