Mijn ervaringen

Het afgelopen jaar (2020) heb ik bij Anouk met heel veel plezier een individueel coachtraject gevolgd. Ik kwam via Brunel bij Anouk terecht omdat ik zowel privé als zakelijk de lat voor mezelf steeds weer (te) hoog voor mezelf legde en stond daardoor altijd in de actie-modus.

Ik heb het ervaren als een prachtig cadeau, wat je het liefst iedereen zou gunnen/willen geven. Je denkt jezelf goed te kennen, maar in dit traject heb ik pas echt alle kanten van mezelf gezien, ervaren, maar vooral leren omarmen. Ik ben nooit eerder bij een coach of psycholoog geweest en vond het voorheen lastig om het achterste van mijn tong te laten zien. Bij Anouk voelde ik me vanaf het eerste gesprek op mijn gemak. Ze zag en hoorde me, maar haalde me ook af en toe uit mijn eigen comfortabele bubbel door me uit te dagen. Ze geeft je een heel fijn veilig gevoel waarin alles wat je zegt en elke emotie die je ervaart oké is. Ze reikt je een hand uit als je die nodig hebt, maar geeft je ook alle ruimte om het zelf te proberen en te doen.

Wat ik heel bijzonder vind is dat Anouk na een warrig verhaal vol details en emoties verteld te hebben, me vragen stelt zonder te oordelen en daarna de vinger precies op de zere plek legt, om me hier vervolgens bij te helpen door me huiswerk en oefeningen mee te geven.

Wat het mij heeft gebracht

Ik ben me vooral veel bewuster geworden van mijn ‘blauwdruk’, de manier waarop ik op situaties reageer, de manier waarop ik denk en doe. Ik ben niet langer het slachtoffer dat van alles en nog wat overkomt maar de regisseur van mijn eigen leven. Ik zou wensen dat iedereen een innerlijke reis mag maken met een coach als Anouk naast je.

Isabelle