Met Jeffrey2023-09-23T16:43:35+02:00

1-op-1 met Jeffrey

‘Coaching -en healingtraject voor een zielsgedreven, vreugdevol leven’

Diep vanbinnen verlang je naar een vreugdevol leven. Een leven waarin jij vanuit vrijheid en innerlijke rust vol vreugde jouw unieke zielsmissie in de wereld brengt.

En hoewel je diep van binnen sterk naar dit leven verlangt, lijkt het soms nog ver van je af te staan door…

 • … regelmatig terugkerende stressklachten, druk(te) en spanning;

 • … werk dat je onvoldoende vervult;

 • … al die verantwoordelijkheden die je steeds maar afleiden van jou;

 • … relaties die je niet (meer) voeden;

 • … gebrek aan tijd en ruimte voor diepgang en spirituele ontwikkeling.

Helemaal jouw unieke weg gaan, vraagt om zelfliefde en begrip wie jij ten diepste bent.

Want jezelf accepteren in alles wie je bent en begrijpen wat je hier komt doen, creëert de (innerlijke) kracht die jij nodig hebt om de weg te gaan die jou voorbestemd is.

En jou daarbij helpen, is mijn zielsmissie…

Hoe ik jou help om van jezelf te houden en dat vreugdevolle leven te creëren dat je waard bent…

Gedurende een proces van 6 of 12 maanden, fungeer ik als jouw persoonlijke gids. En help ik je tijdens intensieve sessies om stap voor stap meer liefde en begrip voor jezelf te ontwikkelen. Via de innerlijke weg van het hart, leer je jouw schaduwdelen omarmen en heel je (oude) pijn en emoties. En met een stevige dosis zelfbewustwording, ontdek én verander je de belemmerende patronen die jou nu nog tegenhouden om werkelijk de weg van je ziel te gaan.

Bij alleen individuele sessies blijft het natuurlijk niet. Je leven naar het Hoogste plan trekken, vraagt om een Spiritual Lifestyle. Een ‘way of life’ waarin spirituele ontwikkeling volledig in je dagelijkse leven geïntegreerd is.

Daarom reik ik je o.a. verschillende reflectieopdrachten, een dagboek en spirituele literatuur aan, waarmee jij dagelijks aan jouw ontwikkeling blijft werken.

En als trouwe gids blijf ik uiteraard continue beschikbaar voor al je tussentijdse (spoed)vragen, updates en overwinningen.

Ik kan niet wachten om met jou op pad te gaan…

hsp coaching hoogsensitief

Hoogsensitief • Humor •  Empathisch • Krachtig

Wie ben ik om jou te helpen?

Sinds mijn eigen ‘vlammetje’ zo’n 10 jaar geleden aangestoken werd, staat mijn leven volledig in dienst van heelwording en spirituele ontwikkeling. Jarenlang zat ik bijna voortdurend in een transformatieproces. Ik overwon stevige angsten, maakte me vrij van allerlei beperkende conditioneringen en leerde om zelf m’n eigen pijn te dragen. Hoe uitdagend het soms was (en is), voelt het werkelijk als een voorrecht om dit pad te mogen lopen. Ik voel me zoveel meer vervuld, krachtiger en vrijer nu. En dat ik ook anderen mag begeleiden op deze weg, maakt me een immens rijk man.

In mijn begeleiding streef ik naar een juiste balans van mijn mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten. Ik ben in staat een veilige, liefdevolle bedding te creëren waarin heling kan plaatsvinden. En, hanteer waar nodig het ‘Zwaard van Liefde’ om bewust te maken van blinde vlekken en patronen die waarheid, vrijheid en liefde belemmeren.

Wil je meer gevoel krijgen bij wat ik je te brengen heb? Leuk je te ont-moeten!

Wat dit jou gaat brengen..

Tijdens dit traject sluit je eindelijk vrede met jezelf. En maak je de weg vrij om je werkelijke potentie te gaan benutten. Ook als je daarvoor tegen de stroom in moet zwemmen… 

 • je gaat voelen dat je LEEFT in plaats van OVERLEEFT;

 • je gaat het Leven meer vertrouwen i.p.v. dat je het steeds probeert te controleren;

 • je laat je minder tegenhouden door schuld, schaamte en angst voor eenzaamheid;

 • je gaat je individualiteit veel meer eren, beschermen en neerzetten in de wereld;

 • je raakt steeds vertrouwder met de flow van je ziel;

 • je leert het leven VOL te nemen en ook te blijven staan als het stormt;

 • je leert steeds beter op jouw – van nature sterke – intuïtieve vermogens varen;

 • je gaat eindelijk je hoogsensitiviteit als kracht i.p.v. belemmering ervaren.

Anderen over mij

Ik heb pittige maar mooie sessies gehad met Jeffrey, waarbij ik echt aan het denken werd gezet en openbrak. Daardoor kwam ik dichter tot mijn kern en heb mijzelf beter leren kennen; een eindeloze zoektocht waar Jeffrey mij flink wat stappen in heeft laten zetten. Enorm dankbaar ben ik daarvoor!

Djoeah

Vanaf het eerste moment had ik een super klik met Jeffrey en voelde me altijd vrij en zeer op m’n gemak bij ‘m. Hij liet me mezelf zijn zonder masker en wanneer ik dat masker toch opzette, had hij dat meteen door. Ongelooflijk hoe goed hij kan aanvoelen wat er werkelijk is.. De inzichten die ik heb gekregen, waren echt heel bijzonder. Door steeds kleine stapjes te nemen, heeft hij me geholpen om m’n ware ik tevoorschijn te laten komen. Een aanrader voor iedereen!

Jacoliem

Jeetje, wat heeft Jeffrey mij in een relatief korte tijd veel inzicht gegeven. Ik had flinke uitdagingen op persoonlijk vlak maar door reflectie en pittige opdrachten had ik het al snel weer op een rijtje. We hebben hard gewerkt, gelachen en gehuild maar het resultaat mag er zeker zijn. Ik zit weer super in mijn vel en ben dankbaar.

Jordy

“Pas wanneer je de moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou”

– Paulo Coelho

Investering

1/2 Jaartraject

 • Vrijblijvend kennismakinggesprek;

 • 5 verdiepende sessies van 1,5 – 2 uur, online of in de natuur;

 • Content en opdrachten op maat voor jou (zie FAQ);

 • Een jaar lang beschikbaarheid voor al jouw (spoed)vragen.

Via je werkgever of eigen bedrijf: € 1.295 excl. btw
Zzp of freelancer: € 1.140 excl. btw (Of 4x € 295)
Particulier: € 995 incl. btw (Of 4x € 260)

Jaartraject

 • Vrijblijvend kennismakinggesprek;

 • 8 verdiepende sessies van 1,5 – 2 uur, online of in de natuur;

 • Content en opdrachten op maat voor jou (zie FAQ);

 • Een jaar lang beschikbaarheid voor al jouw (spoed)vragen.

Via je werkgever of eigen bedrijf: € 1.750 excl. btw
Zzp of freelancer: € 1.595 excl. btw (Of 4x € 410)
Particulier: € 1.450 incl. btw (Of 4x € 375)

Veelgestelde vragen

Werk je tijdens de sessies met bepaalde methodes?2023-09-16T15:00:16+02:00

Ik werk vanuit ‘Open Space’. Dat wil zeggen dat ik de sessies precies afstem op wat jij van moment tot moment nodig hebt om de volgende stap in jouw proces te zetten. Waar ik geregeld gebruik van maak tijdens sessies:
– Werken met emoties o.a. vanuit Het Innerlijke Kind;
– Systemisch/energetisch werk;
– Tarot & andere intuïtiekaarten.

Hoe ziet de de opbouw van het traject eruit?2023-09-16T15:01:52+02:00

Als jij na een vrijblijvende kennismaking besluit ervoor te gaan, help ik je helder maken waar dit traject voor jou over mag gaan. Vervolgens start de reeks met sessies met tussentijdse reflectie, verdieping en integratie (op maat). De frequentie van de sessies zal in het begin van het jaar hoger liggen en naarmate het jaar vordert lager. De laatste sessie aan het eind van het jaar is een check-up sessie om alles wat je geleerd hebt te borgen.

Waar ga ik tussen de sessies door precies mee aan de slag?2023-08-24T16:22:44+02:00

Naast reflectie(vragen) en concrete acties die jij in praktijk uitvoert, ga je ook aan de slag met een ‘dagboek’ waarin je blijvend reflecteert op belemmerende patronen, emoties en conditioneringen. Daarnaast maak je een persoonlijk ‘minimalisme’ plan waarin je jezelf stap voor stap op alle gebieden in je leven (zoals voeding, spullen en relaties) terugbrengt naar de essentie.

Zoals gezegd: een volwaardige Warrior zijn vraagt om een Spiritual Lifestyle waarin spirituele ontwikkeling volledig in je dagelijkse is geïntegreerd. Reken erop dat je elke dag ongeveer een uur hiermee bezig bent.

Is er verplichte literatuur die ik dien te bestuderen?2023-08-22T13:45:03+02:00

De literatuur die ik je aanbeveel, stem ik af op waar jij staat in jouw proces. Ik moedig je aan het te lezen, maar jij bepaalt uiteindelijk of je dat doet. Om beeld te krijgen welke literatuur dat kan zijn, check dan eens de boekentips op onze online inspiratieplek.

Ik ben er klaar voor!

  Ik wil me graag inschrijven voor:

  Ik ben bij jullie terecht gekomen via:

  Persoonlijke gegevens


  Adresgegevens

  Factuurgegevens
  Opmerkingen

  Blijf op de hoogte

  Ga naar de bovenkant