Gratis Online Live Meditatie

Voor meer regelmaat & inspiratie in je dagelijkse innerlijke ontwikkeling.
Home | Programma's | Online Live Meditatie

Ontdek je innerlijke rijkdom

Misschien merk je ook dat het je regelmatig moeite kost om in je dagelijks leven de innerlijke rust te bewaren. Voor je het weet schiet je weer in oude patronen, word je afgeleid en word je ‘uit je eigen centrum’ gehaald.

Oftewel, je raakt de connectie met jezelf kwijt. Je schiet in je hoofd, uit je lijf. Je aandacht is gericht naar buiten in plaats van naar binnen. Terwijl alle schatten die je zoekt (liefde, rust, kracht, wijsheid, vrede, geluk) in jezelf te vinden zijn. In de stilte. In je eigen kern. Je ware essentie. En juist in deze tijden waarin je veel getriggerd wordt en afgeleid is het belangrijk om deze plek te blijven vinden.

Daarom organiseren wij elke week gratis Online Live Meditatie sessies, om jou en iedereen die wilt te inspireren en helpen om meer innerlijke rust en rijkdom te ervaren. Het wordt tijd dat iedereen in zijn kracht gaat staan en zijn ware potentie gaat ontdekken.

Leuk als je meedoet, we ontmoeten je graag!

Jeffrey & Anouk

Data

De sessies vinden wekelijks plaats op woensdagavond via Zoom. De sessies zijn van 20.00 uur tot uiterlijk 20.45 uur. Heb je interesse? Zet de komende data dan vast in je agenda:

  • wo 15, 22, 29 maart 2023
  • wo 5, 12 (ovb), 19, 26 april 2023
  • wo 3, 10, 17, 24, 31 mei 2023
  • wo 7, 14, 21, 28 juni 2023

In de zomer vindt er mogelijk een zomerrooster plaats.

Je kunt alle sessies mee doen of af en toe, wat jij wilt. Uiteraard geldt: hoe vaker je mee doet, hoe meer profijt je ervan hebt. Tijdens de sessies staan de microfoons uit. Je bent welkom om te communiceren via de chat. Je bepaalt zelf of je jouw camera wel/niet aan hebt.

Open hieronder de link naar de eerst volgende Online Live Meditatie sessie:

Aanmelden

Voor elke Online Meditatie Sessie geldt een nieuwe link. De link kun je op de volgende manieren verkrijgen:

1. Aanmelden mailinglist live sessies kan via deze link. Als je je aanmeldt ontvang je automatisch op de woensdag van de sessie de nieuwste link per mail. Dit is meteen een mooie reminder.

Je zit nergens aan vast en bepaalt zelf of je wel/niet mee doet die sessie. Je kunt je te allen tijde eenvoudig per mail weer bij mij afmelden, als je deze niet meer wilt ontvangen.

2. Volg ons op Facebook (sowieso een aanrader ;)). Op woensdag van de live sessie delen we de nieuwste link voor de online sessie via Facebook die zie je dan vanzelf in je feed voorbij komen en helpt je meteen herinneren aan de sessie.

3. Houd zelf onze website in de gaten. Hier plaatsen we de nieuwste link vlak voordat de Online Live Meditatie sessie begint. Je kunt je via de knop hier links dan deelnemen.

Blijf op de hoogte