NOBCO

De Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. Ze zijn er om jou als coachee of organisatie de zekerheid te geven van een professionele en kwalitatieve coach.

Twee belangrijke keurmerken

In een wereld waarin de term ‘coach’ een onbeschermd beroep is, bieden de keurmerken voor coaches en klanten de zekerheid van een kwalitatieve opleiding en professionele coach. Er zijn twee Europese kwaliteitskeurmerken die de NOBCO uitgeeft:
1. EQA-keurmerk: voor erkende coachopleidingen
2. EIA-keurmerk: voor erkende coaches

Strenge eisen

Het EIA-keurmerk kun je als coach aanvragen bij de NOBCO, mits je aan de voorwaarden voldoet. Dat zijn strenge eisen aan opleidingsuren, intervisies en voortdurende professionalisering. Dit betekent dat wij daarvoor eerst onze kwaliteiten en ervaring als coaches moeten aantonen.

Kwaliteit is voor ons belangrijk. Gelukkig is coaching onze passie en besteden wij met plezier aandacht aan onze continue ontwikkeling om aan deze eisen te voldoen. Wij volgen verdiepende coachopleidingen, nemen deel aan intervisies en blijven onszelf verrijken met relevante literatuur.

Wij bieden zekerheid

Bij ons vind je de zekerheid dat je met een professionele, deskundige, ervaren en vakbekwame coach aan de slag kunt.

  • Wij zijn coaches aangesloten bij de NOBCO;
  • Zijn onze opleidingen EQA geaccrediteerd door NOBCO & EMCC op Practitioner-niveau. Dit betekent dat onze opleidingen voldoen aan het EQA-keurmerk.
  • Jeffrey is een EIA-erkende coach op Practitioner-niveau.

Lees hier meer over kwaliteitskeurmerken en de NOBCO.

Blijf op de hoogte