Mediteren met beide benen op de grond

Gemiddelde beoordeling: 8,4

Herken jij je hier ergens in?

 • Mijn hoofd is vol

 • Ik ben nieuwsgierig naar meditatie

 • Ik ervaar onrust in mijn lijf

 • Vaak ben ik snel afgeleid

 • Het lijkt me interessant om mijn mind te ontwikkelen

 • In mijn gedachten blijf ik maar malen

 • Het lukt me niet om goed te ontspannen

 • Ik kan regelmatig niet slapen

 • Ik wil mezelf beter leren kennen

Ontvangen feedback:

‘Na de meditatie voelde ik meer rust in mezelf’

‘Leuk om eerst achtergrond informatie te krijgen en daarna te doen. Nu begrijp ik hoe het werkt’

‘Anouk heeft een fijne meditatiestem’

Wat ga je doen?

In deze 8-daagse meditatiecursus leer ik (Anouk) je de basiselementen van mediteren. Je maakt kennis met verschillende meditatievormen en leer je hoe jij mediteren in jouw dagelijks in praktijk brengt. Deze cursus biedt een introductie in mediteren of voor jou ter opfrissing.

Tijdens deze meditatiecursus train je gedachten (je mind) meer tot rust te brengen. Ook krijg je meer inzichten in jezelf en ontwikkel je jouw bewustzijn. Daarnaast deel ik mijn eigen ervaring met tips & tricks om mediteren als routine onderdeel van je leven te laten worden.

Mediteren hoeft niet zweverig te zijn. Om meditatie voor iedereen toegankelijk te maken begeleid ik meditaties op een frisse manier. Ik laat je zien dat mediteren iets concreets is dat je verder helpt en dat jij zelf kunt doen.

Mediteren met beide benen op de grond.

Wat levert het je op?

 • Korte achtergrondkennis en basiselementen van mediteren

 • Ervaring met verschillende meditatievormen

 • Inzicht in jezelf

 • Meer rust in jezelf (hoofd en lichaam)

 • Meer focus in het moment

 • Tips en tools om te mediteren in je dagelijks leven

Uit onderzoek blijkt

Daarnaast blijkt uit steeds meer onderzoeken de positieve werking van mediteren op onze psychische en lichamelijk gezondheid, zoals: stress, depressie, angst, ADHD, bloeddruk, hartslag, ademhaling en immuunsysteem.

Voor wie?

 • Ondernemers/zzp-ers

 • (Jonge) Professionals via hun organisatie

 • Jij als midden 20 t/m begin 40-er (Particulier)

Waar, wanneer en wat kost het?

Data: dinsdag 7, 14, 21, 28 mei, 4, 11, 18 en 25 juni 2019
Locatie: Bij ons in het Eemklooster, Daam Fockemalaan 22 Amersfoort
Tijd
: 20.00 uur inloop – start 20.15 tot 21.30 uur
Aanmelden:
 via onderstaande button

Let op! de data en tijden zijn ivm nieuwe ontwikkelingen gewijzigd.

Wil jij leren mediteren?

Onze eerste meditatiecursus zat binnen een week VOL!
Dus meld je nu aan en zorg dat jij erbij bent.
Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar.