Bedrijfstrainingen

Home | Bedrijfstrainingen

Met de bedrijfstrainingen van VolBewust zetten wij ons in voor een nieuwe wereld waarin mensen, leiders, ondernemers en organisaties leven vanuit hun hart, verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en purpose gedreven zijn.

Als je het nieuws leest, dan herken je vast dat het huidige systeem van de westerse wereld zijn grens bereikt. Steeds meer mensen raken burn-out en ook de aarde raakt uitgeput. Het is tijd voor verandering.

Dat vraagt dus ook een nieuwe manier van ontwikkelen. Immers:
‘als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’.

Daarom bieden wij vooruitstrevende programma’s aan, die gericht zijn op het ontwikkelen van innerlijke vaardigheden. Uiterlijke vaardigheden zoals pro-activiteit, communicatie, leiderschapsstijlen en efficiëntie zijn ook belangrijk, maar die zijn in ons optiek pas écht waardevol als ze vanuit purpose worden ingezet.

 

Daarbij worden mensen tegenwoordig zoveel afgeleid dat ze het contact met hun binnenwereld lijken te zijn verloren. Met alle gevolgen van dien: burn-outs, depressie, angstklachten, gebrek aan zingeving etc. Dus richten wij ons op de ontwikkeling van vaardigheden die leiders, professionals en ondernemers in staat stelt om hun eigen binnenwereld te managen.

Denk aan het omgaan met gedachten en emoties of het leren vertrouwen op je innerlijke leider. Of vrouwelijke kwaliteiten als acceptatie-vermogen, begrip, eenheidsbesef, zelfwaardering en geduld. Maar ook mannelijke kwaliteiten als focus, duidelijkheid, stevigheid, moed en zelfvertrouwen.

Verandering begint namelijk van binnen. Benieuwd hoe we dat doen? Bekijk hieronder ons aanbod.

Onze bedrijfstrainingen

Training voor hartgedreven leiders, professionals en ondernemers

Deze training is voor leidinggevenden, ondernemers en senior professionals die al ervaring hebben op het gebied van persoonlijk leiderschap of leidinggevende vaardigheden. Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Je gelooft dat de tijd rijp is voor verandering en je wilt meer vanuit je hart ondernemen/leidinggeven.

Uiterlijke vaardigheden denk aan: efficiëntie, communicatie, pro-activiteit en eventuele leiderschapsstijlen heb je al ontwikkeld. Je bent toe aan een verdiepende stap in je ontwikkeling en wilt meer innerlijke vaardigheden ontwikkelen zoals: focus, helderheid, kalmte, acceptatie, compassie en bezieling. Maar ook juist leren hoe je meer ontspanning, stevigheid en zelfvertrouwen ervaart. Zodat je de krachtige en hartgedreven leider kunt zijn, die je in de kern bent.

Wil je meer weten? Binnenkort volgt meer info. Houd me op de hoogte.

Workshop of training voor professionals

Wij zijn gespecialiseerd in workshops over bewustwording en training van onze mind. De meeste mensen ervaren stress, onrust,  druk en een kritische stem in hun hoofd in plaats van focus, helderheid, ontspanning en vriendelijkheid. Je begrijpt dat de laatste kwaliteiten voor meer geluk, gezondheid en succes zorgen. Je mind kun je gelukkig trainen, net als een spier.

De workshop zijn toegankelijk, ervaringsgericht en wetenschappelijk onderbouwd. Ideaal voor als je wilt investeren in de mentale vitaliteit en het werkgeluk van jouw medewerkers. Wij geven op aanvraag ook (online) workshop en cursussen.

Mind training & Mindfulness

Een unieke start van je event met focus en positieve energie

Start jouw event met een moment van stilte. Help de deelnemers om uit de dagelijkse hectiek te stappen en met hun volle aandacht aan jouw event te beginnen. Los van het verrassende element helpt meditatie de deelnemers om hun hersenfrequentie te veranderen waardoor ze meer innerlijke rust ervaren, beter in staat zijn nieuwe informatie tot zich te nemen en meer openstaan om te verbinden. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem contact op

Innerlijk leiderschap incompany  en op maat

Spreken de principes van innerlijk leiderschap je aan en wil je graag een dag of meerdaagse organiseren voor leiders of professionals? Neem dan contact op voor een gratis adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor een op maat gemaakt programma.

Neem contact op

Blijf op de hoogte