Intervisie

Intervisie 
Ben jij een HR professional of manager van een team professionals en op zoek naar een intervisiebegeleider? Om in groepsverband onder begeleiding van een professionele intervisiebegeleider, te werken aan de persoonlijke -en professionele ontwikkeling van deze groep? Dan kunnen wij met onze intervisiebegeleiding jou hierbij helpen.

Maak een afspraak

Wat is het?

Intervisie is een waardevolle en effectieve methode om professionals vanuit de werkcontext verder te brengen in hun persoonlijke -en professionele ontwikkeling. Het doel van deze methode is dat professionals vanuit praktijkcasussen, zowel op persoonlijk als inhoudelijk vlak, van en met elkaar leren.

Tijdens een intervisie-sessie worden werkgerelateerde vragen in groepsverband opgepakt onder begeleiding van een intervisiebegeleider/coach. Het intervisie-proces heeft als uitgangspunt om inzichten en andere perspectieven voor de inbrenger te realiseren, zodat er een gedragsverandering kan plaatsvinden, die voor de inbrenger zowel binnen als buiten de werkcontext effect heeft. De intervisiebegeleider/coach waarborgt de diepgang en kwaliteit van de bijeenkomst, door bijvoorbeeld aanvullende vragen te stellen, te spiegelen en feedback te geven aan zowel de inbrenger als de andere deelnemers in de groep.

Dit maakt intervisie tot een bijzonder effectieve methode, omdat er in het moment wordt gewerkt met praktijkcasussen. Onze begeleiding zorgt ervoor dat de groep zich in zijn geheel verder ontwikkelt in hun bewustwording, persoonlijk leiderschap en – indien gewenst- coachende vaardigheden.

Maatwerk is mogelijk, neem daarvoor contact op.

Wat levert het op?

Ontwikkelen van een lerend team en/of organisatie

Meer professionaliteit en persoonlijk leiderschap

Meer verbinding en onderling vertrouwen

Bewuste, effectieve communicatie

Gelukkigere en effectievere medewerkers

Ervaringen

Ik heb mogen ervaren dat Anouk en Jeffrey kundige mensen zijn, die eerlijk naar ons kijken, maar dit ook naar zichzelf doen. Ze spelen goed in op de energie van de persoon en de groep. Waar nodig passen ze naar behoefte aan. Ze zijn flexibel en geven opbouwende feedback, maar staan zelf ook open om dit te ontvangen. Het was een goede balans tussen leren van en over jezelf.

Lees meer ervaringen

Onze kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Dit betekent dat onze (verdiepende) coachopleidingen voldoen aan het Europese kwaliteitskeurmerk en dat we werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Daarnaast volgen we minimaal 4 keer per jaar supervisie en/of intervisie.

coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
Meer over kwaliteit

Intervisie

Stuur een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

    Dhr.Mevr.