Reconnect with yourself

Retraiteprogramma

27 t/m 29 juni 2022

Retraite
Toe aan tijd voor jezelf? Behoefte aan nieuwe inzichten? Vertragen is de basis om antwoorden te vinden op vragen waar je mee speelt. Zodat je van daaruit met een frisse blik nieuwe stappen kunt zetten in je leven. 

Onze retraite Reconnect with yourself is ontspannen, genieten én persoonlijk groeien ineen. Kom van 27 t/m 29 juni 2022 even helemaal tot jezelf op een prachtige locatie in de Drentse natuur. Volledig in het teken om jou weer in contact met jouw authentieke zelf en innerlijke kracht te brengen.

Schrijf je in
Home | Retraites | Retraiteprogramma Reconnect with yourself

Retraite

Het programma

Reconnect with yourself is bedoeld om te ontspannen, genieten én persoonlijk te ontwikkelen. In de ontspanning ontstaat er ruimte om (door jouw beschermlagen en overtuigingen heen) te verbinden met jezelf. Jouw authentieke zelf die achter al die lagen altijd in jou aanwezig is vol zelfvertrouwen en liefde. Wil je die kracht in jezelf ook weer voelen? Kom dan met ons mee!

Krijg hieronder een indruk van het driedaagse ‘Reconnect with yourself’ programma.

Uniek programma

Wat ons programma uniek maakt is dat we naast ontspanning, ook vooral een weekend bieden waarin je jezelf ontwikkelt. We nodigen je uit om te jezelf te onderzoeken, jezelf uit de dagen, te voelen, nieuwe lagen in jezelf te ervaren en écht weer in contact met je zelf te komen. Daarom bestaat ons programma bijvoorbeeld ook uit een bekrachtigings-workshop en bieden we 1-op-1 coaching aan voor als je behoefte hebt aan een goed gesprek of als je even vastloopt.

Wat je kunt verwachten

Diverse meditaties, ontspanningsoefeningen, een ademsessie van ademcoach Merel Bevaart, (yin) yoga, periodes van stilte, een stiltewandeling, een creatieve bekrachtigings-workshop en life talks binnen of bij het kampvuur. Tijdens de life talks kun je delen wat je wilt delen, luisteren naar anderen en/of je vragen stellen.

Er is voldoende vrij tijd waarin je kunt genieten van de prachtige natuur in de tuin, wandelen op het terrein, reflecteren met een boekje, lekker lummelen en niets doen, mediteren, rusten op je bed, met jezelf zijn of juist verbinden met anderen. Jij bepaalt op basis van jouw behoefte in het moment waar je wel niet aan mee doet. Je ‘moet’ niets en (bijna :)) alles mag.

Alles is in huis

Anouk en Jeffrey staan het hele weekend voor je klaar voor vragen of persoonlijke coaching sessies om je net dat extra inzicht, heling of steun te geven die je op dat moment nodig hebt.

Wil je jezelf extra verwennen? Dan kun je bij Jessica, de eigenaresse van de Stille Kracht, terecht voor een speciale healing massage (apart bij te boeken).

Uiteraard word je tijdens Reconnect with yourself verzorgd met heerlijk, gezond eten en tussendoortjes. We hebben dus alle ingrediënten ‘in huis’ om er drie heerlijke dagen van te maken!

Voor iedereen die:
 • toe is aan een paar dagen rust;

 • een bepaald thema heeft waar die in vastloopt;

 • openstaat voor reflectie en nieuwe ervaringen;

 • persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt;

 • wil leren om beter te voelen;

 • nieuwsgierig is naar wat meditatie en stilte kan brengen;

 • zijn innerlijke kracht en authentieke zelf wilt ervaren;

 • gelijkgestemden wil ontmoeten.

Ontvangen feedback:

“Het was fantastisch!”

“Jeetje wat een toppers zijn die Anouk en Jeffrey.
Ik heb een heel mooi weekend gehad, met inzichten waar ik de rest van mijn leven iets aan heb.”

‘ Zowel Jeffrey als Anouk zijn twee oprechte, lieve en pure mensen die je vanaf moment één een vertrouwd en veilig gevoel geven.’ 

Meer ervaringen

Wat levert het op?

Innerlijke groei en inzichten

Quality time voor jezelf

Een betere relatie met jezelf

Verbinding met jezelf en anderen

Tools om meer tot jezelf te komen

Retraite

“Spelregels”

Tijdens het retraiteprogramma zijn er zo min mogelijk afleiders, zodat je zoveel mogelijk in verbinding met jezelf blijft. Dit betekent dat we een aantal spelregels hebben:

 • Tijdens de stilteperiode wordt er niet gesproken;

 • Beeldschermen zoals telefoon, laptops, e-readers etc. blijven uit of laten we thuis.

 • Individueel luisteren we niet naar muziek;

 • Boeken en tijdschriften laten we thuis;

 • Dit weekend is alcoholvrij en wij raden aan om koffie en suiker te matigen;

 • Een boekje om inzichten, antwoorden en hersenspinsels op te schrijven is wél toegestaan.

Retraiteweek

Unieke locatie in authentieke boerderij

We verblijven op ‘De Stille Kracht’, een prachtige locatie in Drenthe die rust, stilte, eenvoud en schoonheid ademt. Het natuurlijke terrein is sprookjesachtig, met een wilde tuin en vennetje, vuurplaatsen, allerlei zitjes, grasveldjes en een moestuin. Een bijzonder mooie plek van 3,5 hectare groot, die volledig in het teken staat om naar binnen én buiten te keren.

In de authentieke Drentse schuur (“de grote schuur”) vind je in een mooie grote meditatie- en yogaruimte, gezellige zithoek met houtkachel, keuken, sanitair en een slaapzolder voor max. tien personen. Daarnaast staat ‘de kleine schuur’ met eigen sanitair en nog 4 aparte slaapkamers. De slaapkamers zien er verzorgd uit met een natuurlijke eenvoudige inrichtingsstijl.

Ben je nieuwsgierig om meer te zien van deze prachtige locatie?
Laat je dan betoveren via de eigen website van De Stille Kracht.

Overige praktische zaken

 • Aanvang -en vertrek:

  De retraite start op maandag om 10.30 uur (vanaf 10.00 uur inloop) en eindigt op woensdag rond 15.30 uur.

 • Persoonlijke kennismaking vooraf:

  Wanneer je je hebt aangemeld voor deze retraite, dan plannen we een kennismakinggesprek met je in. Tijdens deze kennismaking bespreken we de reden van je deelname en stemmen we de verwachtingen verder af.

 • Annuleringsvoorwaarden:

  Mocht de retraite door externe factoren niet door kunnen gaan, dan behoud je jouw inschrijving voor de volgende editie óf betalen we als jij dat liever hebt, je het volledige bedrag terug. Wanneer je zelf onverhoopt verhinderd bent – om wat voor reden dan ook -, dan krijg je de mogelijkheid om je inschrijving tot 30 dagen voor de retraite door te verkopen aan iemand anders. Als wij een wachtlijst hebben, dan kunnen we je in contact brengen met iemand op de wachtlijst. Als doorverkopen niet lukt, dan krijg je 50% van je aankoopbedrag teruggestort. Wanneer je annuleert vanaf 30 dagen voor aanvang van de retraite, dan krijg je 35% van je aankoopbedrag teruggestort. Vanaf 7 dagen voor aanvang van de retraite, ontvang je geen restitutie meer.

 • Slaapplekken en aantal deelnemers:

  We vinden het belangrijk om (ook letterlijk) voldoende ruimte te creëren tijdens dit weekend. Daarom is er plek voor maximaal 10 deelnemers en gebruiken we slechts 4 van de 10 (gemengde) slaapplekken op de slaapzolder. Verder zijn er twee 1-persoonskamers, en twee 2-persoonskamers voor als je samen met een bekende wilt boeken.

 • Voor iedereen:

  Wij vinden dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Mochten kosten een belemmering voor je vormen, stuur ons dan een bericht. Dan denken we graag samen met je mee over een oplossing.

Ervaringen van anderen

Jeetje wat een toppers zijn die Anouk en Jeffrey. Ik heb een heel mooi weekend gehad, met inzichten waar ik de rest van mijn leven iets aan heb. De sfeer die werd gecreëerd was erg veilig, en de plek was heel mooi en het programma was ook nog eens top. Kortom, wat een mooie 3 dagen, dank je wel voor deze ervaring.

Juliette, Oprichter Energy Up

Jeffrey en Anouk geven je direct een veilig en vertrouwd gevoel, wat zorgt dat je je direct open durft te stellen. Diverse onderwerpen kwamen aan de orde; rust, bewegen, meditatie en bovenal je hart volgen en doen wat je zelf echt wil doen! Zowel Jeffrey als Anouk zijn twee oprechte, lieve en pure mensen. Ik beveel je hen dan ook van harte aan! En ik blijf hier zeker nog over de vloer komen.

Kevin, Senior Consultant

Anouk en Jeffrey heb ik ervaren als ontzettend lieve, betrouwbare en zorgzame organisatoren! Daardoor durfde ik het ook aan en ben ik de stilte aangegaan. Ik kan heel veel vertellen over mijn ervaringen maar eigenlijk kun je dit het beste zelf ervaren en beleven. Gun jezelf een weekend en ontdek een nieuwe kant van jezelf!

Chanine, Stijlexpert
Wil jij hier de volgende keer ook bij zijn?

Creëer jouw eigen retraitepakket in drie stappen:

Stap 1. Kies welk van de twee pakketten jij wilt.
Stap 2. Kies of je jouw kamer wilt upgraden.
Stap 3. En of je een massage wilt bijboeken.

BASISPAKKET

 • Kennismakinggesprek;

 • Deelname aan alle programma-onderdelen;

 • Een persoonlijk coachinggesprek tijdens of na de retraite met Anouk of Jeffrey;

 • 2 overnachtingen met een slaapplek op de slaapzolder op een prachtige locatie;

 • Heerlijke maaltijden, zoveel mogelijk vegan/vegetarisch en biologisch: 3x lunch, 2x ontbijt en 2x diner, inclusief tussentijdse snacks, fruit, koffie en thee;

 • Eventuele vragen na het programma.

€ 450,- incl. btw

PLUSPAKKET

 • Kennismakinggesprek;

 • Deelname aan alle programma-onderdelen;

 • Een persoonlijk coachinggesprek tijdens of na de retraite met Anouk of Jeffrey;

 • 2 overnachtingen met een slaapplek op de slaapzolder op een prachtige locatie;

 • Heerlijke maaltijden, zoveel mogelijk vegan/vegetarisch en biologisch: 3x lunch, 2x ontbijt en 2x diner, inclusief tussentijdse snacks, fruit, koffie en thee;

 • Eventuele vragen na het programma;

 • 3x persoonlijke coachingsessies van 1,5u na het programma met Jeffrey of Anouk twv € 495 incl. btw. Nu met 10% korting €445,50 incl. btw.

€ 895,50 incl. btw

UPGRADE OVERNACHTING

 • 2 persoonskamer: upgrade je slaapplek voor € 60,- incl. btw voor 2 nachten per persoon.

 • 1 persoonskamer: upgrade je slaapplek voor € 120,- incl. btw voor 2 nachten.

EXTRA BIJ TE BOEKEN

 • Healing massage (90 minuten) € 90,- incl. btw. bij Jessica. Vooraf bij ons reserveren. Direct afrekenen bij Jessica. Let op: er zijn tijdens de retraite in totaal 4 plekken beschikbaar.

Indien je zakelijk betaalt, dan zijn bovenstaande bedragen excl. btw. 

Schrijf je nu in

  Ik wil me graag inschrijven voor:

  Ik ben bij jullie terecht gekomen via:

  Persoonlijke gegevens

  Adresgegevens

  Factuurgegevens


  Opmerkingen

  2022-01-14T18:09:06+01:00