Retraiteweekend

Retraiteweekend
Ben jij een HR professional of manager van een team professionals en op zoek naar een unieke ervaring om te werken aan persoonlijke ontwikkeling? Wil je een bijzondere ervaring met impact? Dan kunnen wij met een retraiteweekend jou hierbij helpen.

Maak een afspraak

Wat is het?

Tijdens dit retraiteweekend nemen wij de groep mee op een inspirerend ontwikkel-weekend in de natuur. Tijdens dit weekend krijgen de professionals een boost voor hun vitaliteit, groepsverbinding en persoonlijke ontwikkeling. We gaan de natuur in, bewegen, vertragen, leren en verdiepen.

We geven precies aandacht aan dat waar de (meeste) deelnemers in hun dagelijks leven vaak aan voorbij gaan. We keren fysiek naar buiten (de natuur in) en gaan met onze aandacht naar binnen. Met meditatie en yoga-oefeningen maken ze contact met hun lichaam en leren naar signalen te luisteren. Juist nu in tijden waarin er veel stress- en burn-outklachten zijn, zijn deze onderdelen essentieel.

Met reflectie-opdrachten krijgen ze inzicht in hun gedachten- en gedragspatronen en gevoelens. En leren ze om belemmerende patronen te doorbreken. Ze ontdekken hun talenten, wat ze belangrijk vinden en waar ze naartoe willen. Dit weekend is een bijzonder proces waarin verbinding van de deelnemer met zichzelf en met de collega’s centraal staan. Samen leren ze vanuit persoonlijke leiderschap bewuste, eigen keuzes te maken. Hierdoor ervaren ze meer innerlijke rust, meer focus en meer zelfvertrouwen.

Maatwerk is mogelijk, neem daarvoor contact op.

Hoe ziet het retraiteweekend eruit?

  • Kennismaking en bespreken van behoeftes, doelen en praktische zaken

  • Persoonlijke intake en uitvoering van het weekend

  • Evaluatie

retraiteweekend

Wat levert het op?

Meer vitaliteit

Zelfvertrouwen

Meer verbinding

Meer werkgeluk

Ervaringen

Het programma is intensief – meerdaags – waar je terug gaat naar de kern wie je in de basis bent. Vanuit die basis reflecteer en confronteer je jezelf met hoe je hedendaags handelt in het dagelijks leven. Diverse onderwerpen kwamen aan de orde; rust, bewegen, meditatie en bovenal je hart volgen en doen wat je zelf echt wil doen!

Lees meer ervaringen

Onze kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Dit betekent dat onze (verdiepende) coachopleidingen voldoen aan het Europese kwaliteitskeurmerk en dat we werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Daarnaast volgen we minimaal 4 keer per jaar supervisie en/of intervisie.

coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
Meer over kwaliteit

Retraiteweekend

Stuur een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

    Dhr.Mevr.