Reconnect with yourself

Persoonlijk ontwikkelprogramma 

Datum binnenkort bekend

Zie jezelf, heel jezelf en bekrachtig jezelf. 

Je wilt (nog) meer vanuit je hart leven. In dieper contact met jezelf zijn. Meer zelfliefde ervaren, meer werkelijke verbinding met anderen hebben en intens genieten van een betekenisvol, vrij leven.

Dat vraagt om jezelf volledig ’te zien’: in al het mooie én al het minder mooie. Daar gaat dit programma over. Eerlijk naar jezelf kijken en daardoor weer in contact komen met jouw krachtige, authentieke zelf.

healing retraite nederland 2023

Houd me op de hoogte
Home | Programma's | Reconnect with yourself

healing retraite nederland 2023

Het programma

Centraal in dit programma staat jouw vraag of intentie. Dat kan iets zijn waar je tegenaan loopt of de intentie om open te staan voor wat zich aandient. Welke volgende stap wil je zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling? Op welk gebied mag jij nog meer verdiepen? Wat mag er nog meer in het licht komen in jou? Dit programma begeleidt je om te ervaren en helen wat jij dan tegenkomt. En daardoor dichter bij je kern te komen; die plek van innerlijke rust, vertrouwen en persoonlijke kracht in jezelf.

Wat je kunt verwachten

Tijdens ons programma begeleiden we je op intuïtieve wijze. Dat wil zeggen dat we ons laten leiden door wat er in het moment ontstaat, waar jij en de groep staan en wat er in het moment nodig is. We werken in groepssessies met sharings, coaching en helende opstellingen en – workshops. Het proces ondersteunen we met meditatie, ademwerk (Pranayama), lichaamsoefeningen en yin-yoga, muziek, periodes van stilte en sessies in de natuur. Wanneer jij specifieke individuele begeleiding nodig hebt, dan bieden we daar mogelijkheid toe buiten de groepssessies om.

Vrije tijd

Naast de gezamenlijke programma-onderdelen heb je voldoende vrij tijd waarin je kunt genieten van de prachtige natuurrijke tuin, wandelen op het terrein, reflecteren met een boekje, lekker lummelen en niets doen, mediteren, rusten op je bed, met jezelf in stilte zijn of juist verbinden met anderen.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. Daarom bestaat de groep uit max. 10-12 deelnemers en staan er voortdurend twee begeleiders tot je beschikking om jou bij te staan in jouw proces. Ook krijg je voorafgaand aan het programma een persoonlijke, online kennismaking met ons. Hierdoor leren we elkaar alvast kennen en kunnen wij je gerichter begeleiden in jouw ontwikkeling en behoeften tijdens het programma.

Unieke plek & heerlijk, gezond eten

De locatie biedt rust en ruimte en ontzorgt je volledig, zodat jij je helemaal op jouw proces kunt richten. Uiteraard is er ook aandacht voor heerlijk, gezond eten en lekkere tussendoortjes. Oftewel ‘alle ingrediënten zijn in huis’ om er een prachtig proces voor jou van te maken.

Ontvangen feedback:

”Ik ging er geheel blanco in en kwam er met een open en verfrissende blik uit, met zoveel nieuwe energie en inspiratie. Ik gun iedereen een weekend als deze, en ook zonder twijfel mijzelf nog een keer, eigenlijk ieder jaar weer!’

”Ik heb in m’n leven al vaker coaching gehad, maar ben nog niet eerder zo gezien als bij Jeffrey en Anouk. De kwaliteit en diepgang van hun coaching was echt een enorme meerwaarde tijdens het programma.” 

Meer ervaringen

healing retraite Nederland 2023

Voor iedereen die:

Je volgt je eigen passie en bent gedreven om iets moois van je leven te maken. Je werkt bijvoorbeeld als ondernemer/ZZP’er, mogelijk zelfs als coach, trainer of therapeut. In ieder geval is persoonlijke -en spirituele ontwikkeling belangrijk voor je en besteed je daar met bepaalde regelmaat aandacht aan in jouw leven. Je hebt bijvoorbeeld ervaring met een persoonlijk coachtraject en wellicht al eens een cursus, training of retraite rondom persoonlijke ontwikkeling gevolgd. Je bent in staat om zelfstandig te reflecteren en eerlijk naar jezelf te kijken.

Om de volgende stap in jouw ontwikkeling te zetten wil je meerwaarde van een diepgaand, intuïtief programma als deze ervaren. Opstellingen, helende workshops en coaching met diepgang spreken je aan.

Adviesgesprek
Heb je interesse in ons programma, maar twijfel je of het aansluit bij waar jij nu staat? Vraag dan een adviesgesprek met ons aan om samen te onderzoeken of het past.

‘Spelregels’ to reconnect

 • Tijdens de stilteperiodes wordt er niet gesproken;

 • Beeldschermen zoals telefoon, laptops, e-readers etc. blijven uit of laten we thuis;

 • Individueel luisteren we niet naar muziek;

 • Boeken en tijdschriften laten we thuis;

 • Dit programma is alcoholvrij en wij raden aan om koffie en suiker te matigen;

 • Een boekje om inzichten, antwoorden en hersenspinsels op te schrijven is wél toegestaan.

Begeleiders

Retraiteweekend

Het programma wordt geleid door Jeffrey. Als ‘rots in de branding’ creëert hij tijdens het programma een veilige ruimte waarin alles ervaren en gevoeld kan worden. Vanuit zijn mannelijke kracht confronteert hij waar nodig om tot dieper inzicht te komen en heling te brengen. Altijd liefdevol en met begrip.

retraiteweekend

Met haar vrouwelijke kracht ondersteunt Anouk het programma met meditatie en ademwerk om dieper in jezelf te komen. Daarnaast is zij een scherpe observator die intuïtieve inzichten geeft en de richting van het groepsproces bewaakt.

Na het programma heb je:

 • Nieuwe inzichten over jouw overtuigingen, emoties en gedragspatronen;

 • Dieper verbinding gemaakt met jouw lichaam en emoties;

 • Meer compassie voor jezelf ontwikkeld;

 • De volgende stap gezet in jouw persoonlijke en spirituele ontwikkelingsproces;

 • Genoten van aandacht voor jezelf en bezinning;

 • Tools om in het dagelijks leven meer tot rust en jezelf te komen.

Veelgestelde vragen

Wat doen we tijdens het kennismakingsgesprek?2022-02-15T12:46:33+01:00

Wanneer je je hebt aangemeld voor dit programma, dan plannen we een kennismakinggesprek met je in. Tijdens deze kennismaking bespreken we de reden van je deelname en stemmen we de verwachtingen verder af.

Groepen vind ik best spannend, hoe gaat zoiets?2022-06-25T13:01:11+02:00

We krijgen regelmatig vragen van mensen over dat ze het best spannend vinden om met zo’n groep weg te gaan. Heel begrijpelijk, zeker als je niemand kent. Daarom besteden we vanaf het begin bewust aandacht aan het creëren van veiligheid, zodat iedereen zich al snel thuis voelt. Daarnaast vertellen we altijd dat het retraiteprogramma weliswaar in een groep is, maar dat het primair gericht is op jouw individuele reis. Jij volgt dus tijdens het programma vooral jouw eigen pad.

Dus ja, een deel van het programma vindt zich in groepsverband af, maar je hoeft in de groep geen dingen te delen of doen die je niet wilt. Je bent altijd vrij om te kiezen waar je wel en niet aan mee doet. Ook kun je altijd één van de begeleiders even aanschieten als je wat wilt vragen of privé wilt bespreken. Wij dragen er in ieder geval zorg voor dat jij je vanaf de eerste dag op je gemakt voelt.

Tegelijkertijd is onze ervaring, dat de groep ook een mooie kans biedt om gelijkgestemden te ontmoeten. Mensen die ook met ontwikkeling bezig zijn. Daarom is onze ervaring dat er in de groep juist een hele mooie, fijne sfeer ontstaat met veel verbinding. Dit lees je hier ook terug in de ervaringen van vorige deelnemers. Toch nog twijfels? Neem contact op dan kunnen we samen kijken of deze retraite bij je past.

Welke leeftijd hebben deelnemers? En wat is de m/v-verdeling?2022-06-03T15:54:43+02:00

Allereerst: iedereen is welkom. De vorige keer was onze jongste deelnemer eind twintig en de oudste begin zestig. Het gros zat er tussen in. Qua verdeling man-vrouw, was dat de vorige keer 30% man en 70% vrouw. De diversiteit maakte de groep juist extra bijzonder en het ging ontzettend goed samen. Elke keer kan dit natuurlijk anders zijn, maar voel je zeker welkom – wie en hoe oud je ook bent!

Kan ik betalen in termijnen?2022-02-15T13:10:01+01:00

Indien je particulier betaalt, is betalen in termijnen mogelijk. Stuur ons een mailtje, dan nemen wij contact met je op.

Ik heb een minimaal inkomen, is er iets mogelijk?2022-06-25T13:03:13+02:00

Misschien heb je nu geen baan, verdien je minimumloon, ben je onlangs gescheiden of heb je iets anders meegemaakt waardoor je financiële middelen nu beperkt zijn. Heel begrijpelijk. Terwijl je zo’n retraiteprogramma (wellicht) nu net zo goed kunt gebruiken. Omdat we het belangrijk vinden dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk is, bieden wij elke editie één plek tegen kostprijs aan. Je bent van harte welkom. Informeer naar de mogelijkheden via info@volbewust.nl.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?2022-06-25T13:04:21+02:00

Mocht het programma door externe factoren niet door kunnen gaan, dan behoud je jouw inschrijving voor de volgende editie óf betalen we als jij dat liever hebt, je het volledige bedrag terug. Wanneer je zelf onverhoopt verhinderd bent – om wat voor reden dan ook -, dan krijg je de mogelijkheid om je inschrijving tot 30 dagen voor het programma door te verkopen aan iemand anders. Als wij een wachtlijst hebben, dan kunnen we je in contact brengen met iemand op de wachtlijst. Als doorverkopen niet lukt, dan krijg je 50% van je aankoopbedrag teruggestort. Wanneer je annuleert vanaf 30 dagen voor aanvang van het programma, dan krijg je 35% van je aankoopbedrag teruggestort. Vanaf 7 dagen voor aanvang van het programma, ontvang je geen restitutie meer.

Ervaringen van anderen

Jeetje, wat een toppers zijn die Anouk en Jeffrey. Ik heb een heel mooi weekend gehad, met inzichten waar ik de rest van mijn leven iets aan heb. De sfeer die werd gecreëerd was erg veilig, en de plek was heel mooi en het programma was ook nog eens top.

Juliette, 32 jaar

Ik heb in m’n leven al de nodige coaching gehad, maar ben nog niet eerder zo gezien als bij Jeffrey en Anouk. De kwaliteit en diepgang van hun coaching was echt een enorme meerwaarde tijdens het programma.

Chanine, 32 jaar

De wijze waarop Jeffrey en Anouk hun oprechte gevoel, openheid en bewustzijnsvaardigheden toepasten over de dagen, voelde voor mij als een heerlijk ontspannen, vanzelf stromend en ontplooiend geheel. Er hing een wonderlijke energie in de groep.

Tonny, 48 jaar
Meer ervaringen
Wil jij hier ook bij zijn?

De locatie, data en kosten maken we binnenkort bekend.
Stuur ons een mailtje als je als eerste op de hoogte gebracht wilt worden.

Blijf op de hoogte

2022-11-21T10:25:34+01:00
Ga naar de bovenkant