Relatiecoaching

Relatiecoaching 

Twijfel je aan je liefdesrelatie? Heb je moeite om jezelf te uiten, de juiste partner te vinden of om de relatie in stand te houden? Lukt het je/jullie niet om de vinger op de zere plek te leggen en kun je wel wat begeleiding gebruiken om de communicatie te verbeteren? Of herken je dat je in jouw liefdesrelaties regelmatig in een binding- of verlatingsangstpatroon terechtkomt? Dan kunnen wij je/jullie met relatiecoaching hierbij helpen.

Maak een afspraak

Wat ga je doen?

Tijdens relatiecoaching gaan we op zoek naar de verstoring in de relatie en/of in jezelf en hoe die in stand wordt gehouden. Vervolgens kijken we wat er nodig is om de verbinding te herstellen.

We onderzoeken de (onbewuste) wisselwerking en communicatiepatronen die er tussen jullie spelen en kijken naar de invloed van de systemische wetten op jullie relatie of de relatie met jezelf. Om uiteindelijk vanuit bewustwording en compassie te werken aan een verbetering van de verbinding in jezelf én in de relatie.

Hoe ziet een traject eruit?

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Gemiddeld 5-8 gesprekken

  • Tussentijdse (reflectie)opdrachten

  • Evaluatie en check-up gesprek

Veelgebruikte methodieken: o.a. geweldloze communicatie, persoonlijk leiderschap, systemisch werken, innerlijk kindwerk, mindfulness & positieve psychologie.

Wat levert het op?

Betere communicatie

Meer balans

Meer verbinding

Meer voldoening

Ervaringen

Anouk heeft mij in elke sessie inzicht(en) gegeven en mij bewust gemaakt van bepaalde eigen patronen/mechanismen. Ook sterkt het mij om sommige niet-helpende patronen die van generatie op generatie worden doorgegeven te doorbreken. Waardevol voor mij en mijn kinderen!

Annet de Raadt, Consultant & coach
Lees meer ervaringen

Onze kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Dit betekent dat onze (verdiepende) coachopleidingen voldoen aan het Europese kwaliteitskeurmerk en dat we werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Daarnaast volgen we minimaal 4 keer per jaar supervisie en/of intervisie.

coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
Meer over kwaliteit

Relatiecoaching

Investering

De investering per uur coaching bedraagt:

  • Zakelijk: € 120,- excl. btw
  • Particulier: € 110,- incl. btw

Bekostig je jouw coaching uit eigen zak? In 2021 is het ook nog mogelijk om studiekosten voor je huidige of toekomstige beroep af te trekken van de inkomstenbelasting. Je geeft bij de aangifte van je inkomstenbelasting de kosten op die je in totaal hebt gemaakt voor scholingsactiviteiten in het jaar waarover je aangifte doet (de eerste € 250,- zijn niet aftrekbaar). Hierdoor bespaar je – afhankelijk van de hoogte van je inkomstenbelasting – over het algemeen tussen de 37 en 49,5%. Meer informatie hierover kun je vinden op de site van de Belastingdienst.

Wij vinden dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Mochten kosten een belemmering voor je vormen, stuur ons dan een bericht. Dan denken we graag samen met je mee over een oplossing.

Stuur een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

    Dhr.Mevr.