HARTSTOCHT

‘1:1 transformatieprogramma voor een werkelijk vervullend leven’

Home | Hartstocht

Je voelt je al een tijd niet helemaal gelukkig. Wellicht ben je vastgelopen in je werk -en of leven bijvoorbeeld door stressklachten. Of voel je je radeloos in jouw huidige situatie. Je worstelt met:

 • terugkerende twijfels over jezelf;

 • terugkerende oordelen over jezelf;

 • je vaak niet begrepen voelen door de ‘buitenwereld’;

 • je angst om te falen;

 • je (hoog)sensitiviteit;

 • leegte; de dingen die je doet vervullen je steeds maar niet.

Je wilt het veranderen.

Je wilt jezelf zijn. Jezelf volledig accepteren in wie je bent, ook al begrijpen anderen je niet. Je wilt leven op jouw manier, ook al past dat niet bij de huidige norm en verwachtingen om je heen.

Je wilt een leven dat jou werkelijk vervuld.

Waarin jij geen dingen meer doet die indruisen tegen de waarden van je hart. Waarin je je vrij voelt. Licht. En vreugdevol. Waarin ‘doen’ minder centraal staat en je ook kunt ‘zijn’. Jouw unieke energie kunt ‘zijn’. En waarin er ruimte is om jezelf verder te ontdekken. Het leven steeds beter te begrijpen.

Wat jij daarvoor nodig hebt, is zelfvertrouwen.

Vertrouwen op dat wat jij voelt, klopt voor jou. Te bekrachtigen wie jij werkelijk bent en wat jou uniek maakt. En door de blokkades weg te halen die jou belemmeren om helemaal in jouw kracht te gaan staan. Die innerlijke kracht waarin jij je volledig jezelf voelt. En je diepste hartsverlangens leeft.

Leer te varen op je hart.

Leer vertrouwen op jezelf door de stem van je hart te volgen. Via die sterke intuïtie die jij bezit. Als je daar werkelijk op durft te gaan varen, kun je het pad van je hart laten ontvouwen. En vol verwondering ontdekken wat het leven voor jou in petto heeft.

Word wie je bent. Ga op Hartstocht!

Hartstocht

In het kort
Hartstocht begeleid je 4-6 maanden op het pad van jouw hart. Met intensieve, individuele sessies én tussentijdse begeleiding, ontdek je stap voor stap wie jij bent. En nemen we de overtuigingen en emotionele blokkades weg, die jouw innerlijke kracht blokkeren.

Werkwijze
De sessies verlopen intuïtief; dat wil zeggen dat we ons laten leiden door wat er mag ontstaan en wat jij van moment tot moment nodig hebt om de volgende stap in jouw hartstocht te zetten. Deze manier van begeleiding leert jou meteen hoe jij zelf in je dagelijks leven via jouw intuïtie op je hart kunt varen.

Wat je kunt verwachten
Tijdens de sessies fungeer ik als een gids, bewustmaker en veld van aanwezigheid. Ik help je begrijpen wie jij in de kern bent. Spiegel je op gedrag en patronen die je kracht blokkeren. En ben volledig beschikbaar voor jouw (oude) pijn en (kern)emoties.

Tussentijds
De stappen die je zet tijdens de sessies, integreer je verder in je leven. Ook ontvang je relevante kennis en (spirituele) literatuur die jouw innerlijke bewustwording verder verdiepen. Ten alle tijde ben ik beschikbaar voor je om je in de tussentijd verder te helpen met (spoed)vragen.

De kracht van Hartstocht

‘Het heeft mij de uitdagingen op mijn pad helpen relativeren en me bewust gemaakt van mijn plaats in de wereld.’

Wat brengt Hartstocht…

Elk pad van het hart is uniek. Daarom is ook elke Hartstocht uniek. Wat het je precies brengt is moeilijk te voorspellen, maar wat je tijdens Hartstocht in ieder geval gaat ervaren is:

 • Een dieper begrip van wie je bent;

 • Het gevoel dat jij welkom en waardig bent hier;

 • Een dieper besef van wat jou uniek maakt;

 • Welk levensritme (beter) bij jou past;

 • Een sterker contact met jouw intuïtie;

 • De kracht van spirituele ontwikkeling.

En hoe mooi zou het zijn als jij nog meer helderheid krijgt over de richting in jouw leven. Je nog liefdevoller naar jezelf en anderen wordt. En concrete keuzes gaat maken, die jou leven veranderen in de richting van waar jouw werkelijke vervulling ligt. Laten we in alle openheid ontdekken waar het pad van je hart jou heen brengt!

mannenweekend nederland spiritueel
Humor •  Empathisch • Confronterend • Intuïtief

Op pad met Jeffrey

Mijn leven was tot zo’n 10 jaar terug helemaal volgens het boekje. Gefocust op ‘beter, meer en sneller’. In de pas qua maatschappelijke normen en de verwachtingen om me heen. Ik was alleen niet mezelf en gelukkig bracht het leven me op het spoor van persoonlijke ontwikkeling.

Ik ontdekte een sterke aantrekking tot spiritualiteit. Die tot dan toe verborgen schat werd m’n lust en leven. Ik voelde dat daar een taak voor mij lag. In de jaren die volgden, ging ik aan alle kanten met mezelf aan de slag in verschillende opleidingen, healings en retraites. M’n pijn, trauma’s en schaduwkanten kwam ik stap voor stap onder ogen. Elke stap bracht me dichter bij de lichte, vrije en vreugdevolle man die ik in essentie ben.

Ten diepste geloof ik alleen door te kunnen geven wat ik zelf doorleefd en doorvoeld heb. Daarom ben ik nog elke dag dankbaar voor mijn eigen ontwikkeling die blijft doorgaan. Mijn hartsmissie is om vanuit gelijkwaardigheid anderen een ruimte te bieden waarin zij vanuit innerlijke kracht en liefde steeds dichter bij zichzelf komen.

Ik geef je graag meer gevoel bij wat ik je kan brengen met Hartstocht.
Leuk je te ont-moeten!

Anderen over Jeffrey

Vanaf moment 1 heb ik dit traject als zeer prettig ervaren. Jeffrey is zeer vaardig in aanvoelen waar het echte probleem zit en weet dit op te volgen met meerdere technieken om aan de slag te gaan op gevoelsniveau. Dit traject heeft mij als mens meer rust in mijn leven gebracht zowel in m’n relaties als werk.

Max

Ik heb pittige maar mooie coachingsgesprekken gehad met Jeffrey, waarbij ik echt aan het denken werd gezet en openbrak. Daardoor kwam ik dichter tot mijn kern en heb mijzelf beter leren kennen; een eindeloze zoektocht waar Jeffrey mij flink wat stappen in heeft laten zetten. Enorm dankbaar ben ik daarvoor!

Djoeah

Jeetje, wat heeft Jeffrey mij in een relatief korte tijd veel inzicht gegeven. Ik had flinke uitdagingen op persoonlijk vlak maar door reflectie en pittige opdrachten had ik het al snel weer op een rijtje. We hebben hard gewerkt, gelachen en gehuild maar het resultaat mag er zeker zijn. Ik zit weer super in mijn vel en ben dankbaar.

Jordy

Ben jij klaar om helemaal jezelf te worden?

Hartstocht Basic

 • Vrijblijvend kennismakinggesprek (in de natuur of online).

 • 5 sessies (1,5 – 2 uur, in de natuur of online).

Via je werkgever of eigen bedrijf: € 1.225 excl. btw
Zzp of freelancer: € 1.095 excl. btw (Of 4x € 285)
Particulier: € 995 incl. btw (Of 4x € 260)

Voor mensen met een beperkt/minimaal inkomen, hanteren wij een aangepast tarief. Wil je daar gebruik van maken, stuur ons dan een mailtje

Hartstocht Deluxe

 • Vrijblijvend kennismakinggesprek (in de natuur of online).

 • 3 sessies (1,5 – 2 uur, in de natuur of online).

 • 2 deep-dive sessies in de natuur (4 uur).

Via je werkgever of eigen bedrijf: € 1.750 excl. btw
Zzp of freelancer: € 1.595 excl. btw (Of 4x € 410)
Particulier: € 1.495 incl. btw (Of 4x € 385)

Voor mensen met een beperkt/minimaal inkomen, hanteren wij een aangepast tarief. Wil je daar gebruik van maken, stuur ons dan een mailtje

Ik wil dit!

  Ik wil me graag inschrijven voor:

  Ik ben bij jullie terecht gekomen via:

  Persoonlijke gegevens


  Adresgegevens

  Factuurgegevens
  Opmerkingen

  Blijf op de hoogte