Groepscoaching

Voor professionals en teams

Maak een afspraak

Groepscoaching

Wil je jouw (young) professionals, leidinggevenden of team ontwikkelen in bewustwording en persoonlijk leiderschap?

We bieden verschillende mogelijkheden aan om in groepsverband te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Met onze groepsbegeleiding creëren we een veilige, open sfeer waarin ruimte ontstaat om te verdiepen. Daarbij maken we altijd de doorvertaling naar de toepasselijkheid binnen het werk. Op die manier versterken we professionals én organisaties.

Ons aanbod

Ben jij een HR professional of manager van een team professionals en op zoek naar een Incompany programma Coachend leiderschap? Wil je zowel het persoonlijk leiderschap als de coachende vaardigheden van een team of groep professionals versterken? Zodat zij in staat zijn om anderen verder te brengen in hun persoonlijke -en professionele ontwikkeling?

Meer over Coachend leiderschap

Ben jij een HR professional of manager van een team professionals en op zoek naar een intervisiebegeleider? Om in groepsverband onder begeleiding van een professionele intervisiebegeleider, te werken aan de persoonlijke -en professionele ontwikkeling van deze groep?

Meer over Intervisie

Wij geven op aanvraag ook (online) workshops. Wil je bijvoorbeeld een workshop over omgaan met stress of mindfulness? 

Meer over Workshops

Ben jij een HR professional of manager van een team professionals en op zoek naar een unieke ervaring om te werken aan persoonlijke ontwikkeling? Wil je een bijzondere ervaring met impact?

Meer over Retraiteweekend