Amerpoort

2022-06-21T18:33:36+02:00

Onze ervaringen

Amerpoort wilde door middel van een open digitale cursus mindfulness de medewerkers een steuntje in de rug geven in corona-tijd. VolBewust heeft razendsnel maatwerk geboden die precies aan de verwachting voldeed. Zij weten zelfs digitaal een veilige omgeving te maken voor en met deelnemers. Anouk’s uitleg over techniek en toepassing is helder en nodigt uit tot meedoen. De oefeningen zijn gemakkelijk in te passen in het dagelijks leven. Daarnaast is VolBewust heel erg prettig en duidelijk in het zaken doen.

Provincie Flevoland

2022-06-21T19:18:35+02:00

Onze ervaringen

Om medewerkers in Corona-tijd een hart onder de riem te steken op het gebied van werk-privé balans heeft VolBewust in opdracht van provincie Flevoland een reeks digitale mindfulness trainingen georganiseerd. VolBewust heeft goed ingespeeld op de wensen en behoeften die provincie Flevoland had. Zo is de livestream van te voren getest, is er gebruik gemaakt van professionele opnameapparatuur, is er tijdig en adequaat gecommuniceerd en zijn Jeffrey en Anouk een krachtig duo, die hoogwaardige mindfulness trainingen neerzetten. We realiseren ons allemaal dat we momenteel in een vreemde tijd zitten. De ene medewerker kan beter omgaan met de situatie dan de ander. De reeks mindfulness trainingen hebben bijgedragen aan het beter leren ontspannen van jezelf om op die manier het stressniveau naar beneden te brengen.

Arrange Interim

2022-06-21T19:18:57+02:00

Onze ervaringen

Samen met een select deel van mijn collega’s heb ik de training Coachend leiderschap mogen volgen bij VolBewust. Dit was een traject waarbij meerdere bijeenkomsten over een langere periode gepland waren. Ik heb mogen ervaren dat Anouk en Jeffrey kundige mensen zijn, die eerlijk naar ons kijken, maar dit ook naar zich zelf doen. Ze spelen goed in op de energie van de persoon en de groep. Waar nodig passen ze de lesstof naar behoefte aan. Ze zijn flexibel en geven opbouwende feedback, maar staan zelf ook open om dit te ontvangen. Dit gaf een bepaald gevoel van gelijkwaardigheid dat maakte dat er ruimte was om jezelf te zijn. Het was een goede balans tussen leren van en over jezelf met als ‘’bijkomend’’ voordeel een goede buddy voor je collega kunnen zijn.

WeShareTalent

2022-06-21T19:19:07+02:00

Onze ervaringen

Enige tijd geleden hebben we als WeShareTalent een online sessie Mindfulness georganiseerd met Anouk. We hebben de samenwerking rondom de organisatie als zeer prettig ervaren. Ook de inhoud van de sessie is erg goed ontvangen bij de deelnemers. Anouk heeft voor een ongedwongen sfeer gezorgd en wist goed in te spelen op de behoefte van de groep. De sessie was zeker voor herhaling vatbaar! Dank je wel Anouk.

Social Enterprise NL

2022-06-22T10:33:36+02:00

Onze ervaringen

Met ons team hebben we het afgelopen jaar twee teamdagen gevolgd bij Jeffrey en Anouk. Als gevolg van deze trainingen hebben we inzichtelijk gekregen waar onze kracht ligt als team én waar we nog aan willen werken. De trainers geven ruimte aan het groepsproces, maar weten op de juiste momenten verder in te zoomen op de groep of juist op het individu. Verder is het een hele prettige locatie midden in een prachtig bos en na een paar uur inspanning is het heerlijk om je hoofd leeg te kunnen maken door middel van een boswandeling.

Procam

2022-06-22T10:36:29+02:00

Onze ervaringen

Mijn ervaring met Anouk en Jeffrey is zeer positief. Tijdens het opzetten van een workshop Mindfulness waren ze flexibel en werd er goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden. Tijdens de workshop zelf was Anouk fijn om voor de groep te hebben. Ze wist onze trainees een goede indruk te geven van mindfulness en op een frisse en rustige manier haar enthousiasme over het onderwerp over te brengen. Ik zou VolBewust zeker aanraden om mee samen te werken.

Jonge Ambtenarendag 2019

2022-06-22T10:37:37+02:00

Onze ervaringen

VolBewust heeft voor ons een workshop ‘Onthaasten vanuit Persoonlijk leiderschap’ verzorgd voor deelnemers van de Jonge Ambtenarendag 2019. Een workshop waarbij de deelnemers inzicht hebben gekregen in de invloed die ze hebben op hun werk-privé balans en inspirerende oefeningen en tips hebben gekregen om te onthaasten. Jeffrey en Anouk hebben we ervaren als enthousiaste workshopgevers, die graag meedenken over een workshop op maat en daarin een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan de Jonge Ambtenarendag 2019!

Next033

2022-06-22T10:38:05+02:00

Onze ervaringen

Next033 is een zelforganiserend team binnen de gemeente Amersfoort. De teamleden werken projectmatig aan complexe opdrachten, met een functie die wisselt per opdracht. Soms zijn we projectleider, soms adviseur dan weer aanjager van innovatie of organisatieverandering. Bij Volbewust hebben we een gedeelte van het programma Coachingsvaardigheden doorlopen. De training was een goede mix tussen theorie en oefenen van situaties. Anouk en Jeffrey vullen elkaar goed aan en durven met hun vragen dieper te gaan en echt tot de kern te komen. Dit heeft ons als team ook weer een verdiepingsslag opgeleverd.

Next033

Gemeente Amersfoort

2022-06-22T10:39:27+02:00

Onze ervaringen

Jonge medewerkers van onze organisatie hebben bij Jeffrey en Anouk een workshop ‘Omgaan met stress’ gevolgd. In één middag kregen we verschillende methodes en tips die laagdrempelig zijn én makkelijk in te voeren zijn in het dagelijkse werk. Op de prachtige locatie in het OLV Eemklooster kom je tot rust. Jeffrey en Anouk hebben een prettige manier van ‘les geven’ en hebben oog voor het individu. Ze creëren een fijne sfeer waarin ieder zich op zijn gemak voelt. Alle deelnemers hadden aandachtspunten waar ze gelijk mee aan de slag kunnen.

LeadLogic

2022-06-22T10:41:29+02:00

Onze ervaringen

Wij hebben Jeffrey en Anouk ingeschakeld om onze jonge medewerkers, die naast hun studie bij ons werken, te coachen op het gebied van omgaan met het ophouden van veel ballen (studie, werk, sociaal leven) en de stress die daarbij kan komen kijken. We zijn tevreden over de resultaten: vanuit de groep kregen we louter positieve reacties. De evaluatie achteraf was zeker nuttig: wij hebben meer inzicht in de drijfveren van onze collega’s en kunnen dit ook goed toepassen in onze eigen aansturing. Dank voor jullie coaching!

Healthy Fest 2018

2022-06-22T10:45:38+02:00

Onze ervaringen

Tijdens Healthy Fest 2018 heeft VolBewust een belangrijke invulling gegeven binnen de pijler MIND. Door met onze bezoekers in gesprek te gaan over persoonlijk leiderschap en intuïtie zorgde Anouk en Jeffrey ervoor dat de bezoekers de verdieping ingingen. De Healthy Fest deelnemers hebben uitsluitend positief gereageerd en hopen Anouk & Jeffrey in 2019 opnieuw te zien.

FrieslandCampina

2022-06-22T10:46:05+02:00

Onze ervaringen

VolBewust heeft voor onze Young Professional peergroup een workshop Persoonlijk Leiderschap gegeven. Een erg leuke en leerzame workshop! Goed om even stap terug te doen en door middel van oefeningen en verhalen na te denken wat je echt wilt en wat je drijfveren zijn.

Wat het ons heeft gebracht

Een moment en startpunt om goed na denken wie je als persoon bent en wat je wilt!

Ga naar de bovenkant