Zelfstandig onderneemster

Merel Bevaart

2022-09-14T20:01:32+02:00

Mijn ervaringen

Intussen ben ik al 10 jaar zzp’er, maar zonder bedrijfsplan of duidelijke doelen. Dat zat me niet lekker en het voelde verstandig om eens serieus naar m’n business te kijken. Anouk had razendsnel door dat m’n vraag niet duidelijk was en hielp me die concreet te maken. Alleen dat al was verhelderend.

Ze hielp me m’n gedachten structureren, stelde de juiste vragen en gaf me alle ruimte om hardop na te denken. Daardoor kwamen als vanzelf bepaalde gedachten en blokkades bovendrijven en Anouk hielp vervolgens de onderliggende patronen bloot te leggen. Dat was verrassend en ook wel confronterend, maar ook in die momenten bleek ze een enorm fijne gesprekspartner.

Ze kan erg goed luisteren en nodigt op een heel natuurlijke manier uit om dieper te onderzoeken. Ik vond het heel verhelderend. Het deed me beseffen hoe belangrijk het is om als ondernemer af en toe te kunnen sparren en te kijken of je wel met de goeie dingen bezig bent.

Merel

Caroline Schmitt

2022-06-21T19:17:05+02:00

Mijn ervaringen

Anouk heb ik vorig jaar leren kennen via mijn vriend. Al snel woonde ik haar meditatielessen bij en heb ik een Stiltedag samen met Jeffrey mogen ervaren.
Wat me zo bijblijft is haar warme aanwezigheid, haar integriteit, enorme kennis van meditatie en de afgestemde manier van werken. Ze heeft me elke les weer dichter bij mezelf gebracht. Ik gun iedereen die nieuwsgierig is naar mediteren of behoefte heeft aan meer informatie hierover een cursus van Anouk. Dank je wel voor de manier waarop jij werkt.
Caroline
Ga naar de bovenkant