Mijn ervaringen

Via een collega van mij kwam ik destijds in contact met Jeffrey en Anouk. Na het eerste telefonische contact en daar aansluitend een intakegesprek was het gevoel direct goed. Jeffrey en Anouk geven je direct een veilig en vertrouwd gevoel, wat zorgt dat je je direct open durft te stellen.

Middels het eerste contact ben ik in aanraking gekomen met het VolBewust Programma, wat ook direct een sprong in het diepe is voor iemand die hiervoor nog nooit in aanraking is geweest met dergelijke programma’s. Het programma is intensief – meerdaags – waar je terug gaat naar de kern wie je in de basis bent. Vanuit die basis reflecteer en confronteer je jezelf met hoe je hedendaags handelt in het dagelijks leven. Na het programma heb ik ook een individueel coachtraject gevolgd bij Jeffrey.

Wat het mij heeft gebracht

Door het programma en de individuele coaching heb ik mezelf echt leren kennen, wat mij enorm geholpen heeft op zowel privé als op zakelijk gebied. Tijdens de gesprekken met Jeffrey voelde ik mij begrepen en was het ook zeker meer dan eens confronterend – de spreekwoordelijke spiegel werd mij voorgehouden. Diverse onderwerpen kwamen aan de orde; rust, bewegen, meditatie en bovenal je hart volgen en doen wat je zelf echt wil doen!

Zowel Jeffrey als Anouk zijn twee oprechte, lieve en pure mensen die je vanaf moment één een vertrouwd en veilig gevoel geven. Ik beveel je hen dan ook van harte aan! En ik blijf hier zeker nog over de vloer komen, al is het alleen even voor een kop thee.

Kevin