Mijn ervaringen

Als persoon en als adviseur heb ik mijzelf in de afgelopen jaren, vanaf de start van mijn carrière ontwikkeld. Zowel op persoonlijk vlak, vakinhoudelijk en in mijn adviseurschap. Verschillende waardevolle trainingen en opleidingen heb ik gevolgd, maar ik miste iets. Bij mijzelf blijven, mijzelf beter leren kennen en vanuit mijn eigen behoefte bewuster handelen.

Jeffrey en Anouk ken ik vanuit de tijd dat we collega’s waren en vanaf dat moment hebben we contact gehouden. Wat ze schrijven in hun blogs en zeggen in de podcast spreekt mij erg aan. Daarom heb ik contact opgenomen met Jeffrey. Jeffrey heeft een persoonlijk programma voor mij samengesteld. De combinatie van gesprekken, (online) lessen en evaluatie heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen handelen. Inzichten waardoor ik mijzelf beter heb leren kennen en bewuster ben gaan handelen.

 

Wat het mij heeft gebracht

Door de coaching ben ik mijn eigen gedrag gaan herkennen. Gedrag waar ik gelukkig van word, maar ook gedrag wat ik inzet als er iets gebeurt waar ik niet gelukkig van word. Juist door aandacht te besteden aan mijn gevoel, gedrag en mijn oordeel ben ik bewuster gaan leven. Daarnaast ben ik effectiever in mijn communicatie en zorg ik beter voor mijzelf en daarmee voor een ander.

Gerard