Mijn ervaringen

Twee jaar geleden ben ik overwerkt naar huis gestuurd door mijn werkgever destijds. Dezelfde werkgever vertelde een week later dat er een loopbaancoach ingeschakeld was waar ik om de drie weken naartoe kon. Mijn eerste reactie was niet positief en ik dacht dat een loopbaancoach geen zin had.

Na het eerste gesprek met Jeffrey was mijn mening hierover compleet veranderd. Nu zou ik willen zeggen dat iedereen een loopbaancoach kan gebruiken, in mindere tijden maar zeker ook in goede tijden.

Jeffrey is een coach met erg veel geduld, begrip en coacht zonder oordeel. Door de gesprekken ben ik meer te weten gekomen over mijzelf op een zeer positieve manier. Veel gewoontes, zowel negatieve als positieve, leer ik nu herkennen in het dagelijks leven, waarna ik ermee aan de slag kan. Dit is toepasbaar zowel in het zakelijke leven als in privé situaties.

Wat het mij heeft gebracht

Door de gesprekken kom ik er steeds meer en meer achter wie ik ben. Waarom ik bepaalde keuzes maak. Waarom ik bepaalde karaktereigenschappen heb en hoe ik deze inzet. Door de gesprekken leer ik anders kijken naar bepaalde situaties en hoe ik er mee kan omgaan.

De ene keer spreken we elkaar elke maand, de andere keer een enkele keer per kwartaal. Het is fijn om met Jeffrey in gesprek te gaan en doe dit nu dus alweer twee jaar met veel plezier.

David