Onze ervaringen

Jeffrey begeleidt als coach enkele consultants binnen Brunel en zodoende drinken wij af en toe een kop koffie (décafe met havermelk). In de overvolle wereld vol ”coaches” is het niet makkelijk om de toegevoegde waarde onder woorden te brengen maar moeten daden voor zich spreken. En dat doen ze! Zonder uitzondering komen onze consultants beter, fitter en scherper uit het coachingstraject met Jeffrey. Ik zie mensen weer opbloeien, keuzes maken in hun leven en het oprechte plezier in hun baan en leven terugvinden.

Persoonlijk hecht ik veel waarde aan het contact met Jeffrey. Tijdens onze gesprekken komt alles op tafel; van de essentiële zaken in het leven als gezonde voeding, rust en bewegen, de kracht van meditatie, je hart volgen maar ook gaat het over veerkracht tonen bij tegenslagen en de impact van mijn houding en gedrag als leidinggevende. Ongevraagd krijg ik regelmatig een nuttige spiegel voorgehouden op deze thema’s.

Jeffrey is een oprecht en puur mens. Een vakidioot die zijn leven heeft omgegooid en zo heeft ingericht om anderen te helpen. Hij is zelf soms te bescheiden dus daarom zeg ik het maar; als je als bedrijf ‘iets’ wilt met vitaliteit en mentale begeleiding voor jouw mensen, drink eens een kop koffie met Jeffrey (de décafe met havermelk is een aanrader trouwens)!