Home | Curssussen | Cursus Meditatie en Bewustzijn

Cursus Meditatie en Bewustzijn

NIEUWE CURSUS!

Na 9 meditatiecursussen is het tijd voor vernieuwing. In het najaar van 2022 volgt er een prachtige nieuwe cursus, die helemaal past in de huidige tijdsgeest. Krijg hieronder alvast een eerste indruk en meld je aan om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.
Cursus meditatie en bewustwording

Herken jij je in?

 • Ik heb soms het gevoel dat ik wat mis in mijn leven

 • In mijn hoofd en lijf is het regelmatig onrustig

 • Ik kom te weinig aan mezelf toe

 • In mijn contacten en leven mis ik regelmatig verdieping en verbinding

 • Ik ben nieuwsgierig en geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling

Ja, dit is herkenbaar
cursus meditatie en spirituele ontwikkeling
Feedback eerdere cursussen:

“De meditatiecursus heeft mij veel meer opgeleverd dan ik in eerste instantie had gedacht. Vooral veel dingen waar ik eerder nooit zo bewust van was. Ik had wel door dat mijn gedachten vaak alle kanten op gingen en ik regelmatig met 10 dingen tegelijk bezig was, maar niet dat het zo’n effect had op mijn productiviteit en mijn lichaam. Doordat ik tijd vrij maakte voor de meditatiecursus kwam ik tot nieuwe inzichten en werd ik ineens bewust van mijn patronen, gedachtes en emoties.”

Meer ervaringen

Wat gaan we doen?

De exacte inhoud is nog in ontwikkeling. Maar de essentie zal gaan over hoe jij meer in contact met jezelf komt. Je leert vanuit een hoger bewustzijnsperspectief naar jezelf te kijken, meer rust in jezelf te vinden en hoe jij innerlijke krachtbronnen benut. Naar verwachting zal de cursus in het najaar van 2022 starten. Wil je op de hoogte blijven? Stuur me dan een berichtje. Dan zet ik je op de mailinglist.

Cursus meditatie en bewustwording

Wat levert het op?

 • Inzicht en ervaring in hoe jouw geest in elkaar zit

 • Bewustzijn over wie jij in essentie bent

 • Contact met jouw innerlijke kracht

 • Meer zelfvertrouwen, liefde en ontspanning

 • Positievere houding en bewuster reageren op situaties

 • Meer innerlijke rust en methoden om jouw geest te kalmeren

 • Tips en tricks om meditatie en spirituele groei onderdeel te laten zijn van je dagelijks leven

Cursus meditatie en spirituele ontwikkeling

Cursus meditatie en bewustwording

“De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf”
Boeddha

Voor iedereen die:

 • meer tijd en aandacht voor zichzelf wilt;

 • bezig is met bewustzijnsontwikkeling en wil groeien;

 • nieuwsgierig is om zijn eigen geest, gevoelswereld en lichaam beter te leren kennen;

 • meer vanuit zijn hart en intuïtie wilt leven.

Waar, wanneer, wat kost het?

Datum: in najaar 2022.
Locatie: Ntb in Amersfoort of Het Coachhuis Kerkweg 7 in Leusden (randje Amersfoort Zuid).
Tijd
: binnenkort meer informatie.
Investering: binnenkort meer informatie.

Meld je hieronder aan om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Ervaringen van anderen bij eerdere cursussen

Bij Anouk heb ik de meditatiegroep gevolgd en dit heeft me verrijkt. Samen mediteren heeft een meerwaarde naast zelfstandig ermee bezig zijn. Anouk is empathisch en speelt goed in op wat er in de groep gebeurt. Je kunt je uiten zonder dat dit te kwetsbaar voelt. Ik ging altijd met een goed gevoel en vol (nieuwe) rust naar huis. Het heeft ook het mediteren zoals ik dat thuis doe makkelijker gemaakt.

Peter, Actuarieel Consultant

Wat me zo bijblijft is haar warme aanwezigheid, haar integriteit, enorme kennis van meditatie en de afgestemde manier van werken. Ze heeft me elke les weer dichter bij mezelf gebracht. Ik gun iedereen die nieuwsgierig is naar mediteren of behoefte heeft aan meer informatie hierover een cursus van Anouk.

Caroline, Reflectieconsulten en improvisatiepianiste

Doordat ik tijd vrij maakte voor de meditatiecursus kwam ik tot nieuwe inzichten en werd ik ineens bewust van mijn patronen, gedachtes en emoties. Nu ik dit weet plan ik elke dag een momentje hiervoor in (en zelfs tussendoor!). Het geeft heel veel rust in mijn hoofd en ik merk dat ik eerder opmerk wanneer ik aan het hollen ben. Kortom een aanrader voor iedereen die hier tegenaan loopt en graag verandering aan wil brengen.

Chanine, Stijlexpert

Wil jij op de hoogte blijven?

We zijn bezig met de ontwikkeling van de cursus en het plannen van een datum.
Meld je nu voor onze mailinglijst aan, dan houden wij je graag op de hoogte.

Ja! Houd me op de hoogte!