Zelfliefde coaching

Zelfliefde coaching 
Je bent gedreven om iets van je leven maken, maar loopt regelmatig tegen een gebrek aan eigenwaarde en zelfacceptatie aan. Verschillende oorzaken zoals afwijzing, een pestverleden, scheiding, gemixte afkomst, verlegenheid of onbegrepen (hoog)gevoeligheid (HSP), kunnen hieraan ten grondslag liggen. Hierdoor voel je je wellicht niet altijd geaccepteerd of anders en daardoor soms ook eenzaam. Ook kan het zijn dat je lijdt onder het verlies van (een) dierbare(n), ziekte of heb je een andere traumatische ervaring opgedaan, wat een deuk in je zelfvertrouwen en -liefde heeft gegeven. Als je dit herkent, dan kunnen wij met zelfliefde coaching jou hierbij helpen.

Maak een afspraak
Home | Coaching | Zelfliefde coaching

Wat ga je doen?

Tijdens een Zelfliefde coaching traject gaan we aan de slag om jezelf meer te accepteren en waarderen. We werken aan (zelf)vertrouwen en -liefde, zodat jij vanuit eigen kracht en geloof in jezelf vol jouw leven leeft. 

Dat vraagt allereerst om een stuk bewustwording. Op welke manier hebben verschillende (on)bewuste gebeurtenissen in jouw leven invloed gehad op de mate waarin jij jezelf waardeert en accepteert? En hoe beïnvloedt dat jou nu in jouw huidige leven? We werken stap voor stap op zowel mentaal, emotioneel als energetisch niveau aan jouw thema’s, waardoor er meer compassie/zelfliefde ontstaat. Ook leer je in praktijk anders omgaan met emotionele triggers, waardoor je jezelf minder saboteert om jouw behoeftes te vervullen.

Hoe ziet een traject eruit?

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • Gemiddeld 5-7 gesprekken

 • Tussentijdse (reflectie)opdrachten

 • Evaluatie en check-up gesprek

Veelgebruikte methodieken: o.a. principes van geweldloze communicatie, persoonlijk leiderschap, systemisch werken, innerlijk kindwerk, mindfulness, positieve psychologie en energetisch werk.

“Het is niet jouw taak om van mij te houden, het is de mijne”

Byron Katie

Wat levert het op

 • Bewustwording over jouw thema(‘s) en gedragspatronen;

 • Bewuster omgaan met emotionele triggers;

 • Minder schuld en schaamte en meer zelfacceptatie en -waardering;

 • Je comfortabeler voelen in alleen zijn;

 • Makkelijker verbinden met jezelf en anderen;

 • Minder angst en meer innerlijke rust, enthousiasme en levenslust;

 • Meer ruimte, vertrouwen en authenticiteit om jouw unieke bijdrage te leveren.

Onze kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Dit betekent dat onze (verdiepende) coachopleidingen voldoen aan het Europese kwaliteitskeurmerk en dat we werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Daarnaast volgen we minimaal 4 keer per jaar supervisie en/of intervisie.

coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
Ervaringen van anderen

Ik was me bewust van het feit dat ik een aantal lastige confrontaties met mezelf aan moest gaan zoals het praten over o.a. kwetsbaar durven opstellen, verlies van familieleden in mijn jeugd, acceptatie, relatie met mijn moeder en pleegouders, houden van jezelf en het gevoel van eenzaamheid. Jeffrey heeft mij enorm geholpen met bewustwording door me te prikkelen met de juiste vragen, alles in een helder overzicht uit te tekenen en me praktische tools mee te geven die ik in het vervolg kan gebruiken.

Tess Weldemicael , Ondernemer

Jeffrey heeft aan een half woord genoeg. Zijn reacties of vragen zette mij mooi aan het denken en dit zorgde ervoor dat onze gesprekken prettig verliepen. Ik ben heel blij met de innerlijke rust die dit traject mij heeft opgeleverd. Stil staan bij wat nu belangrijk is, dicht bij mezelf blijven en persoonlijk groeien.

Robin Brueren, Leerkracht

Vanaf moment 1 heb ik dit traject als zeer prettig ervaren. Jeffrey is iemand die je snel op je gemak stelt en makkelijk een vertrouwelijke omgeving schept om gevoelige zaken te kunnen bespreken. Hij is oprecht geïnteresseerd in de ander en daarnaast zeer vaardig in aanvoelen waar het echte probleem zit. Hij weet dit op te volgen met meerdere technieken om aan de slag te gaan op gevoelsniveau.

Max Veldman, Head of Talent & Development
Meer ervaringen

Investering

Zelfliefde Coaching traject

 • Vrijblijvende intake 60 min op locatie;

 • 5 coachsessies van 1,5 uur;

 • Op locatie, in de natuur of gedeeltelijk online;

 • Tussentijdse bereikbaarheid voor telefonische vragen;

 • Online evaluatiegesprek van 30 min.

Zelfliefde coaching traject € 895- incl. btw*

*Omdat we vinden dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk moet zijn, hanteren wij voor particulieren met een bruto-inkomen lager dan €25.000 per jaar een aangepast tarief. Neem hiervoor contact op. Indien het traject zakelijk vergoed wordt geldt ons zakelijke tarief.

Stuur ons een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

  Dhr.Mevr.