Wandelcoaching

Wandelcoaching 
Heb jij een vraag op het gebied van je werk, loopbaan, stress of relatie en vind je het fijn om in beweging, in de rust en frisse lucht van de natuur aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan helpen wij jou hierbij met wandelcoaching.

Maak een afspraak
Home | Coaching | Wandelcoaching

Wat ga je doen?

De voordelen van wandelen in de natuur hebben zich ruimschoots bewezen. En zelf merken wij ook elke keer weer dat het mensen helpt om ontspannen en open te zijn, wat bevorderend werkt voor de effectiviteit van een coachsessie. Kortom, wandelcoaching is wat ons betreft minstens zo effectief als een traditioneel coachgesprek binnen vier muren.

Word jij net zo blij van wandelen in de natuur als wij? Dan ontmoeten we je graag op één van de prachtige plekken in de Utrechtse Heuvelrug of de Veluwe. Wij kennen de weg!

Hoe ziet een traject eruit?

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Gemiddeld 5-8 gesprekken

  • Tussentijdse (reflectie)opdrachten

  • Evaluatie en check-up gesprek

Veelgebruikte methodieken: o.a. geweldloze communicatie, persoonlijk leiderschap, systemisch werken, innerlijk kindwerk, mindfulness & positieve psychologie.

Wat levert het op?

Inzichten over jezelf

Doorbreken van belemmerende patronen

Meer zelfvertrouwen

Sterkere focus op wat jij belangrijk vindt

Een betere relatie met jezelf en anderen

Meer energie en voldoening in werk en leven

Ervaringen

Door de gesprekken kom ik er steeds meer en meer achter wie ik ben. Waarom ik bepaalde keuzes maak. Waarom ik bepaalde karaktereigenschappen heb en hoe ik deze inzet. Door de gesprekken leer ik anders kijken naar bepaalde situaties en hoe ik er mee kan omgaan. De ene keer spreken we elkaar elke maand, de andere keer een enkele keer per kwartaal. Het is fijn om met Jeffrey in gesprek te gaan en doe dit nu dus alweer twee jaar met veel plezier.

David Brandhorst, Gebiedsverantwoordelijke
Lees meer ervaringen

Onze kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Dit betekent dat onze (verdiepende) coachopleidingen voldoen aan het Europese kwaliteitskeurmerk en dat we werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Daarnaast volgen we minimaal 4 keer per jaar supervisie en/of intervisie.

coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
Meer over kwaliteit

coaching

Locatie

Wij zijn bekend met onderstaande plekken in de natuur. Mocht jij een andere, fijne plek op de Veluwe of Utrechtse Heuvelrug kennen, dan houden we ons natuurlijk aanbevolen.

Landgoed Den Treek – Henschoten, Waterlooweg 36 Leusden
Kootwijkerzand, Kerkendelweg 49 Kootwijk

Investering

Een coachingsessie duurt 1,5 uur. De investering per uur coaching bedraagt:

  • Kennismakinggesprek: Kosteloos
  • Zakelijk: € 120,- excl. btw
  • Particulier: € 110,- incl. btw

Bekostig je jouw coaching uit eigen zak? In 2021 is het ook nog mogelijk om studiekosten voor je huidige of toekomstige beroep af te trekken van de inkomstenbelasting. Je geeft bij de aangifte van je inkomstenbelasting de kosten op die je in totaal hebt gemaakt voor scholingsactiviteiten in het jaar waarover je aangifte doet (de eerste € 250,- zijn niet aftrekbaar). Hierdoor bespaar je – afhankelijk van de hoogte van je inkomstenbelasting – over het algemeen tussen de 37 en 49,5%. Meer informatie hierover kun je vinden op de site van de Belastingdienst.

Wij vinden dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Mochten kosten een belemmering voor je vormen, stuur ons dan een bericht. Dan denken we graag samen met je mee over een oplossing.

Stuur een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

    Dhr.Mevr.