Stress & burn-out coaching

Stress -en burn-out coaching 
Ervaar je regelmatig onrust, spanning- en stressklachten in jouw werk/leven? Voel je je regelmatig vermoeid, futloos of ongezond? Ben je sneller prikkelbaar en emotioneler dan je gewend bent? Lukt het je niet goed om te ontspannen? Doe je zo je best om alle ballen hoog te houden en loop je steeds meer leeg? Heb je altijd haast en/of kom je nauwelijks meer toe aan jezelf? Ligt er een burn-out op de loer? Dan kunnen wij met stress -en burn-out coaching jou hierbij helpen.

Maak een afspraak
Home | Coaching | Stress & burn-out coaching

Wat ga je doen?

Stress is één van de grootste uitdagingen van deze tijd. In ons huidige systeem worden we voortdurend geprikkeld, afgeleid en onbewust aangezet tot actie. We vinden het lastig om een juiste balans te vinden en als we mogen ontspannen, ook daadwerkelijk tot rust te komen.

Tijdens stress -en burn-out coaching zoomen we in op wat jou energie kost en welke uitdagingen je hebt om een juiste balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. We brengen op alle gebieden in je leven je energiegevers en -nemers in kaart en werken aan bewustwording van gedragspatronen die stress veroorzaken en in stand houden. Ook leer je hoe je met negatieve gedachtenpatronen en emoties om kunt gaan die met jouw stress gepaard gaan. Om je uiteindelijk vanuit persoonlijk leiderschap te stimuleren keuzes te maken die voor jou in plaats van tegen jou werken. Zodat jij weer ervaart dat je de regie hebt over jouw leven en lekker in je vel zit.

Hoe ziet een traject eruit?

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Gemiddeld 8-10 gesprekken

  • Tussentijdse (reflectie)opdrachten

  • Evaluatie en check-up gesprek

Veelgebruikte methodieken: o.a. energiegevers & nemers, principes van geweldloze communicatie, persoonlijk leiderschap, systemisch werken, innerlijk kindwerk, mindfulness & positieve psychologie.

Wat levert het op?

Bewustwording

Doorbreken van belemmerende patronen

Meer zelfvertrouwen

Sterkere focus op wat jij belangrijk vindt

Op alle gebieden meer balans 

Meer energie en voldoening in werk en leven

Ervaringen

Het was een aangenaam, persoonlijk, laagdrempelig, ongeforceerd, echt op maat gemaakt traject, het draait om jou. Het heeft mij veel rust, stabiliteit en zelfkennis gebracht. Ik herken mijn gevoel eerder en kan het beter plaatsen. Daarnaast heeft het mij tools gebracht om beter om te gaan met situaties waar ik eerder moeite mee kon hebben.

Lees meer ervaringen

Onze kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Dit betekent dat onze (verdiepende) coachopleidingen voldoen aan het Europese kwaliteitskeurmerk en dat we werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Daarnaast volgen we minimaal 4 keer per jaar supervisie en/of intervisie.

coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
Meer over kwaliteit

coaching

Locatie

Investering

Het eerste gesprek duurt 2 uur en de overige sessies duren 1,5 uur. De investering per uur relatiecoaching bedraagt € 115,- incl. btw.

Stuur ons een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

    Dhr.Mevr.