Relatiecoaching

Relatiecoaching 

Lopen jullie vast in jullie liefdesrelatie en lukt het niet om de vinger op de zere plek te leggen? Is er een conflict en/of verstoring ontstaan waar jullie zelf niet uitkomen en professionele begeleiding gewenst is om de communicatie en verbinding te herstellen? Hebben jullie moeite om jezelf te uiten, kwetsbaar en/of intiem te zijn? Of komen jullie regelmatig in een binding- of verlatingsangst patroon terecht? Dan kunnen wij met relatiecoaching hierbij helpen.

Maak een afspraak
Home | Coaching | Relatiecoaching

Wat ga je doen?

Tijdens relatiecoaching gaan we op zoek naar de verstoring in de relatie en hoe die (onbewust) in stand wordt gehouden. Vervolgens kijken we wat er nodig is om de verbinding te herstellen.

We onderzoeken de (onbewuste) wisselwerking en communicatiepatronen die er tussen jullie spelen en kijken naar de invloed van de systemische wetten op jullie relatie of de relatie met jezelf. Om uiteindelijk vanuit bewustwording en compassie te werken aan een verbetering van de verbinding in jezelf én in de relatie.

Hoe ziet een traject eruit?

  • Aantal gesprekken: maatwerk

  • Tussentijdse (reflectie)opdrachten

Veelgebruikte methodieken: o.a. principes van geweldloze communicatie, persoonlijk leiderschap, systemisch werken, innerlijk kindwerk, mindfulness & positieve psychologie.

Wat levert het op?

Bewustwording over jezelf en elkaar 

Doorbreken van belemmerende patronen

Bewuste, authentieke communicatie

Sterkere focus op wat jullie belangrijk vinden

Meer verbinding met jezelf en elkaar

Meer energie en voldoening in de relatie en het leven

Ervaringen

Anouk heeft mij in elke sessie inzicht(en) gegeven en mij bewust gemaakt van bepaalde eigen patronen/mechanismen. Ook sterkt het mij om sommige niet-helpende patronen die van generatie op generatie worden doorgegeven te doorbreken. Waardevol voor mij en mijn kinderen!

Annet de Raadt, Consultant & coach
Lees meer ervaringen

Onze kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Dit betekent dat onze (verdiepende) coachopleidingen voldoen aan het Europese kwaliteitskeurmerk en dat we werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Daarnaast volgen we minimaal 4 keer per jaar supervisie en/of intervisie.

coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
Meer over kwaliteit

coaching

Locatie

Investering

Het eerste gesprek duurt 2 uur en de overige sessies duren 1,5 uur. De investering per uur relatiecoaching bedraagt € 115,- incl. btw.

Stuur ons een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

    Dhr.Mevr.