Purpose coaching

Purpose coaching 
Wat als je niet goed weet wat je wilt in je werk/carrière? Je (al zo lang) op zoek bent naar wat nou écht bij jou past? Of als je uitdaging of voldoening mist in je huidige baan? Je iets anders wilt doen, maar je twijfelt over de volgende stap? Misschien droom je van je eigen bedrijf of een leidinggevende functie, maar weet je niet hoe je daar komt. Dan kunnen wij met purpose coaching jou hierbij helpen.

Maak een afspraak
Home | Coaching | Purpose coaching

Wat ga je doen?

Tijdens een purpose coaching traject gaan we op zoek naar het ‘vlammetje’ in jou. Samen onderzoeken wij jouw unieke potentieel. Wat is jouw levensmissie? Waar gaat jouw energie van stromen? Wat doe jij vanuit enthousiasme? Waar sta je voor en waar verlang je naar?

We starten door te kijken waar je nu staat. Vervolgens onderzoeken we je opties, zowel binnen je huidige functie of organisatie als desgewenst daarbuiten. Daarna ontdekken we welke unieke, onderscheidende talenten jij bezit om om jouw dromen te vervullen. Ook onderzoeken we het gedrag dat jou belemmert om de volgende stap in jouw (droom)carrière te zetten. Je leert volledige verantwoordelijkheid te pakken voor jezelf , waardoor je weer regie ervaart in je werk/loopbaan en leven. Vanuit hier maak je stap voor stap (nieuwe) keuzes. Op naar jouw nieuwe carrière of droombaan!

Hoe ziet een traject eruit?

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • Gemiddeld 5-7 gesprekken

 • Tussentijdse (reflectie)opdrachten

 • Evaluatie en check-up gesprek

Veelgebruikte methodieken: o.a. principes van geweldloze communicatie, persoonlijk leiderschap, systemisch werken, positieve psychologie & human design.

“The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away

Pablo Picasso

Wat levert het op

 • Bewustwording van eigen gedragspatronen;

 • Bewustwording van onderscheidende talenten en (kern)waarden;

 • Betere focus in je leven op wat jij belangrijk vindt;

 • Richting en/of volgende stap in je carrière;

 • Meer voldoening en energie in je werk.

Onze kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Dit betekent dat onze (verdiepende) coachopleidingen voldoen aan het Europese kwaliteitskeurmerk en dat we werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Daarnaast volgen we minimaal 4 keer per jaar supervisie en/of intervisie.

coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
Ervaringen van anderen

Het coachingstraject heeft mij gebracht dat ik meer vertrouwen heb in mezelf en dat ik concreter mijn wensen durf en kan aangeven. Na het coachingstraject durfde ik het gesprek op het werk aan te gaan en beter aan te geven wat ik graag wil. Dit heeft geleid tot een hele leuke, nieuwe functie!

Aniek Peters, Strategisch consultant

Dankzij opdrachten en gesprekken leerde ik niet alleen mijn werkcapaciteiten en -belangen kennen, maar ben ik ook meer over mezelf te weten gekomen. Anouk begeleidde mij professioneel en persoonlijk in het proces en hielp mij zo op mijzelf en mijn keuzes te vertrouwen.

Manouk Leeuwaarden

Door middel van simpele opdrachten heeft Anouk mij geleerd om naar mijn gevoel te luisteren, keuzes te maken vanuit mijzelf en daar ook op te vertrouwen. Elk gesprek was voor mij heel verhelderend en leerzaam. Ik ben veel meer te weten gekomen over mezelf, wat ik belangrijk vind en wat ik wil doen in de toekomst.

Eline Wammes, Masterstudent
Meer ervaringen

Investering

Purpose coaching traject

 • Vrijblijvende intake 60 min op locatie;

 • 5 coachsessies van 1,5 uur;

 • Op locatie, in de natuur of gedeeltelijk online;

 • Tussentijdse bereikbaarheid voor telefonische vragen;

 • Online evaluatiegesprek van 30 min.

Purpose coaching traject € 895- incl. btw*

*Omdat we vinden dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk moet zijn, hanteren wij voor particulieren met een bruto-inkomen lager dan €25.000 per jaar een aangepast tarief. Neem hiervoor contact op. Indien het traject zakelijk vergoed wordt geldt ons zakelijke tarief.

Stuur ons een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

  Dhr.Mevr.