Online coaching

Online coaching 
Heb jij een vraag op het gebied van je werk, loopbaan, stress of relatie, en wil je de reisafstand overbruggen? Of op een Corona verantwoorde wijze met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag kunnen blijven? Dan is online coaching wellicht een vorm die bij je past.

Maak een afspraak
Home | Coaching | Online coaching

Wat ga je doen?

Tijdens online coaching (coaching via het internet) werken we, net als tijdens offline coaching, op een doelgerichte manier aan jouw specifieke vraag.

We zetten Skype en/of Zoom in als gesprekstool en gebruiken tijdens de gesprekken een flip-over om zaken te verduidelijken. Eventueel combineren we het traject met coaching via e-mail. In dat geval maak je schriftelijke reflectie-opdrachten en ontvang je van ons feedback per mail. Deze opdrachten en feedback stimuleren jou extra in jouw bewustwordingproces.

Hoe ziet een traject eruit?

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Gemiddeld 5-8 gesprekken

  • Tussentijdse (reflectie)opdrachten

  • Evaluatie en check-up gesprek

Veelgebruikte methodieken: o.a. geweldloze communicatie, persoonlijk leiderschap, systemisch werken, innerlijk kindwerk, mindfulness & positieve psychologie.

Wat levert het op?

Inzichten over jezelf

Doorbreken van belemmerende patronen

Meer zelfvertrouwen

Sterkere focus op wat jij belangrijk vindt

Een betere relatie met jezelf en anderen

Meer energie en voldoening in werk en leven

Ervaringen

Wat ik als erg prettig heb ervaren is de veilige, betrouwbare en ongedwongen omgeving die Jeffrey creëert. Jeffrey luistert goed, hij oordeelt niet, is geduldig, eerlijk en oprecht. Doordat Jeffrey precies de juiste vragen wist te stellen en de vinger op de zere plek wist te leggen, kwamen we altijd vrij snel tot de kern. Confronterend? Ja! Zweverig? Nee! Duidelijk, verhelderend en inzichtelijk? Ja! Na elk gesprek kon ik weer stappen vooruitzetten, op werkgebied en in privésfeer.

Lees meer ervaringen

Onze kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Dit betekent dat onze (verdiepende) coachopleidingen voldoen aan het Europese kwaliteitskeurmerk en dat we werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Daarnaast volgen we minimaal 4 keer per jaar supervisie en/of intervisie.

coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
Meer over kwaliteit

coaching

Investering

Een coachingsessie duurt 1,5 uur. De investering per uur coaching bedraagt:

  • Kennismakinggesprek: Kosteloos
  • Zakelijk: € 120,- excl. btw
  • Particulier: € 110,- incl. btw

Bekostig je jouw coaching uit eigen zak? In 2021 is het ook nog mogelijk om studiekosten van loopbaancoaching voor je huidige of toekomstige beroep af te trekken van de inkomstenbelasting. Je geeft bij de aangifte van je inkomstenbelasting de kosten op die je in totaal hebt gemaakt voor scholingsactiviteiten in het jaar waarover je aangifte doet (de eerste € 250,- zijn niet aftrekbaar). Hierdoor bespaar je – afhankelijk van de hoogte van je inkomstenbelasting – over het algemeen tussen de 37 en 49,5%. Meer informatie hierover kun je vinden op de site van de Belastingdienst.

Wij vinden dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Mochten kosten een belemmering voor je vormen, stuur ons dan een bericht. Dan denken we graag samen met je mee over een oplossing.

Stuur een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

    Dhr.Mevr.