Leiderschap coaching

Leiderschap coaching 
Wij geloven dat je anderen niet verder kunt brengen dan je zelf bent. Ben je (startend) leidinggevende en wil je zowel je eigen persoonlijke -en professionele ontwikkeling als je leiderschapsvaardigheden vergroten? Wil je leren om bewust, effectief leiderschap in te zetten en jezelf ontwikkelen tot een inspirerend, coachende leidinggevende? Ben je op zoek naar een traject om jouw persoonlijke groei als leidinggevende/manager te versnellen? Dan kunnen wij met leiderschap coaching jou hierbij helpen.

Maak een afspraak
Home | Coaching | Leiderschap coaching

Wat ga je doen?

Tijdens een leiderschap coachingtraject geven we zowel een flinke boost aan je eigen bewustwording en persoonlijke leiderschap als aan je leiderschapsvaardigheden. 

Effectief leidinggeven aan anderen, vraagt in de eerste plaats om zelfbewustwording en persoonlijk leiderschap. Het ontwikkelen van zelfreflectief vermogen, effectief gedrag en bewuste communicatie staan daarom centraal als we aan de slag gaan met jou als (beginnend) manager/leidinggevende. We gaan aan de slag om een lerende mindset te ontwikkelen, waarmee continue persoonlijke groei gerealiseerd wordt en waarmee je anderen vanuit inspiratie en motivatie naar een hoger plan tilt. De individuele coaching gesprekken worden ondersteund met een e-cursus waarin je aan de slag gaat om de essentiële vaardigheden verder te vergroten. De verschillende lessen bestaan uit theorie en daarnaast uit verschillende (reflectie)opdrachten. Om het geleerde verder te verdiepen ontvang je in jouw persoonlijke leeromgeving feedback op jouw uitwerkingen van de lessen. Ook kunnen we tijdens het traject specialisten uit ons netwerk betrekken, die aan een specifieke stap in jouw ontwikkeling een unieke bijdrage kunnen leveren.

E-cursus:

 • effectief luisteren;

 • gedragspatronen herkennen bij jezelf en de ander;

 • projectie;

 • omgaan met weerstand;

 • feedback geven;

 • GROW gesprekken voeren;

 • beïnvloedingsvaardigheden.

Hoe ziet een traject eruit?

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • Gemiddeld 8 gesprekken

 • Ondersteund door e-cursus

 • Evaluatie en check-up gesprek

Wat levert het op?

Inzichten over jezelf

Doorbreken van belemmerende patronen

Meer zelfvertrouwen

Bewuste, effectieve communicatie

Betere relaties met anderen

Meer energie en voldoening in werk en leven

Ervaringen

Dankzij Jeffrey heb ik nieuwe inzichten opgedaan en handvatten gekregen zodat ik kan omgaan met gedrag en denkpatronen die belemmerend waren voor mijn groei, maar die in mijn dode hoek zaten. Ik zou Jeffrey ten zeerste aanraden als coach voor groeitrajecten op persoonlijk en professioneel vlak.

Reyndert Coppelmans, Manager Marketing & Sales
Lees meer ervaringen

Onze kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Dit betekent dat onze (verdiepende) coachopleidingen voldoen aan het Europese kwaliteitskeurmerk en dat we werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Daarnaast volgen we minimaal 4 keer per jaar supervisie en/of intervisie.

coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
Meer over kwaliteit

coaching

Investering

Een kennismakingsgesprek van 1 uur is kosteloos. Onze coachgesprekken duren standaard 1,5 uur en voor leiderschap coaching werken wij met een zakelijk uurtarief op offertebasis.

Stuur een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

  Dhr.Mevr.