Leiderschap coaching

Leiderschap coaching 
Wij geloven dat je anderen niet verder kunt brengen dan je zelf bent. Ben je een (startende) sensitieve, mensgerichte leidinggevende en wil je jouw eigen persoonlijke -en professionele ontwikkeling als leider vergroten? Wil je leren om bewust, authentiek leiderschap in te zetten en jezelf ontwikkelen tot een inspirerend, coachende leidinggevende? Die in staat is om een eigen visie uit te dragen en in samenwerking met jouw team purpose-gedreven doelstellingen realiseert? Dan kunnen wij met leiderschap coaching jou hierbij helpen.

Maak een afspraak
Home | Coaching | Leiderschap coaching

Wat ga je doen?

Tijdens een leiderschap coachingtraject geven we een flinke boost aan je eigen bewustwording, authenticiteit en persoonlijk leiderschap.

Bewust en authentiek leidinggeven aan anderen, vraagt in de eerste plaats om een sterke mate van zelfbewustwording en persoonlijk leiderschap. Het ontwikkelen van zelfreflectief vermogen, volledige verantwoordelijkheid voor jezelf en jouw purpose-gedreven visie (kunnen) nemen en bewuste, authentieke communicatie met anderen staan daarom centraal als we aan de slag gaan met jou als (beginnend) manager/leidinggevende. We werken aan de verankering van een lerende mindset, waarmee continue persoonlijke groei gerealiseerd wordt en waarmee je anderen vanuit inspiratie en motivatie naar een hoger plan tilt. De individuele coaching gesprekken worden ondersteund met verschillende reflectieopdrachten, waarmee je concreet aan de slag gaat om het geleerde in praktijk te brengen. Ook kunnen we tijdens het traject specialisten uit ons netwerk betrekken, die aan een specifieke stap in jouw ontwikkeling een unieke bijdrage leveren.

Hoe ziet een traject eruit?

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Gemiddeld 8 gesprekken

  • Ondersteund door praktische reflectieopdrachten en specialisten

  • Evaluatie en check-up gesprek

Veelgebruikte methodieken: o.a. principes van geweldloze communicatie, persoonlijk leiderschap, systemisch werken, innerlijk kindwerk, mindfulness & positieve psychologie.

Wat levert het op?

Bewustwording

Purpose-driven visie neerzetten

Mensgericht leidinggeven

Bewuste, authentieke communicatie

Betere samenwerking

Meer energie en voldoening in werk en leven

Ervaringen

Dankzij Jeffrey heb ik nieuwe inzichten opgedaan en handvatten gekregen zodat ik kan omgaan met gedrag en denkpatronen die belemmerend waren voor mijn groei, maar die in mijn dode hoek zaten. Ik zou Jeffrey ten zeerste aanraden als coach voor groeitrajecten op persoonlijk en professioneel vlak.

Reyndert Coppelmans, Manager Marketing & Sales
Lees meer ervaringen

Onze kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Dit betekent dat onze (verdiepende) coachopleidingen voldoen aan het Europese kwaliteitskeurmerk en dat we werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Daarnaast volgen we minimaal 4 keer per jaar supervisie en/of intervisie.

coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
Meer over kwaliteit

coaching

Investering

Een kennismakingsgesprek van 1 uur is kosteloos. Onze coachgesprekken duren standaard 1,5 uur en voor leiderschap coaching werken wij met een zakelijk uurtarief op offertebasis.

Stuur ons een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

    Dhr.Mevr.