Human Design coaching

Human Design coaching 
Wil jij meer informatie over (je) Human Design en/of zoek je coachende begeleiding om jouw design op alle gebieden meer te leven? Dan kunnen wij met Human Design coaching jou hierbij helpen.

Maak een afspraak
Home | Coaching | Human Design coaching

Wat ga je doen?

Human Design is een revolutionair systeem gebaseerd op verschillende eeuwenoude esoterieën en wetenschappen. Het doet je op basis van je geboortedatum, -tijdstip en -plaats een voorstel over wie jij in de kern bent, wat jouw specifieke drijfveren, talenten en valkuilen en zijn en wat jouw bestemming is in dit leven.

Human Design biedt je een (genadeloze) spiegel van wie je in de kern bent. Aangezien we tijdens ons leven geconditioneerd worden door onze omgeving, zijn we geneigd om van onze unieke kern af te dwalen en leven we een – in Human Design taal – ‘not self’ leven. Met onze coaching helpen we jou om weer terug in je unieke zelf te komen.

Op basis van jouw design, onderzoeken we waar jouw conditioneringen zitten en hoe die zijn ontstaan. We begeleiden je enerzijds om stap voor stap jouw conditioneringen los te laten. Anderzijds zoomen we in op jouw leven, de keuzes die je geneigd bent te maken en de concrete veranderingen die je kunt realiseren om meer volgens je design te gaan leven. Daarin is persoonlijk leiderschap wat ons betreft essentieel.

Met name ons familiesysteem heeft een sterke invloed op hoe wij onze conditioneringen opbouwen. Een essentieel onderdeel van onze Human Design coaching is dan ook om inzicht te krijgen in de bijzondere gebeurtenissen en doorgegeven patronen binnen jouw familiesysteem. We zetten je terug op jouw werkelijke plek in het systeem en werken aan eventuele heling van (kern)emoties. Dit zorgt ervoor dat je je ‘systeem’ opschoont, waardoor er meer ruimte ontstaat om jouw unieke design te (kunnen) leven.

Wij hebben veel kennis van Human Design en verschillende opleidingen daarin gevolgd. We geven geen officiële readings, maar geven wel inzicht in de belangrijkste uitgangspunten in jouw design, waarbij onze meerwaarde vooral zit in de begeleiding om jouw design daadwerkelijk te gaan leven. Ben je op zoek naar een officiële reading, dan kunnen we daar een gecertificeerde professional uit ons netwerk voor aandragen.

Meer informatie over Human Design

  1. Download hier hier gratis jouw design.
  2. Meer leren over jouw design en over Human Design? Dan raden wij je aan om het boek ‘Human Design – De blauwdruk van je leven’ van Guido Wernink en Sarah Leers te lezen.
  3. Of luister hieronder via Spotify of Soundcloud de podcast, die Jeffrey met Guido Wernink heeft opgenomen.

Wat levert het op?

Inzichten over jezelf

Zijn wie je in de kern bent

Meer zelfvertrouwen

Sterkere focus op jouw blauwdruk en levensstrategie

Een betere relatie met jezelf en anderen

Meer energie en voldoening in werk en leven

Ervaringen

Door de individuele coaching heb ik mezelf echt leren kennen, wat mij enorm geholpen heeft op zowel privé als op zakelijk gebied. Tijdens de gesprekken met Jeffrey voelde ik mij begrepen en was het ook zeker meer dan eens confronterend – de spreekwoordelijke spiegel werd mij voorgehouden. Zowel Jeffrey als Anouk zijn twee oprechte, lieve en pure mensen die je vanaf moment één een vertrouwd en veilig gevoel geven.

Kevin van Zanten, Senior consultant
Lees meer ervaringen

Onze kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Dit betekent dat onze (verdiepende) coachopleidingen voldoen aan het Europese kwaliteitskeurmerk en dat we werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Daarnaast volgen we minimaal 4 keer per jaar supervisie en/of intervisie.

coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
Meer over kwaliteit

coaching

Investering

Een coachingsessie duurt 1,5 uur. De investering per uur coaching bedraagt:

  • Kennismakinggesprek: Kosteloos
  • Zakelijk: € 120,- excl. btw
  • Particulier: € 110,- incl. btw

Wij vinden dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Mochten kosten een belemmering voor je vormen, stuur ons dan een bericht. Dan denken we graag samen met je mee over een oplossing.

Stuur een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

    Dhr.Mevr.