Professionele coaching

Professional coaching
Ben je toe aan meer persoonlijke -en professionele groei in jouw werkcontext? Wil je jezelf als professional meer laten zien binnen jouw organisatie? Wil je leren om je makkelijker uit te spreken richting collega’s en/of je leidinggevende? Beter je grenzen leren aangeven? Leren omgaan met perfectionisme? Vanuit een betere focus kunnen werken? Of je werk-privé balans in orde krijgen? Dan helpen wij jou hierbij met professionele coaching.

Maak een afspraak
Home | Coaching | Professionele coaching

Wat ga je doen?

Tijdens professionele coaching sta jij met jouw houding, gedrag(patronen) en communicatie centraal. Je gaat aan de slag om jouw persoonlijke leiderschap verder te ontwikkelen om zo professioneel te groeien. We onderzoeken waar jij jezelf belemmert om jouw doelen te bereiken. Ook krijg je inzicht in de dynamiek tussen jou en de ander of binnen de organisatie. Waar heb jij invloed op? Wat zijn jouw behoeftes? En hoe kun jij die vanuit zelfleiderschap vervullen?

Hoe ziet een traject eruit?

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Gemiddeld 5-8 gesprekken

  • Tussentijdse (reflectie)opdrachten

  • Evaluatie en check-up gesprek

Veelgebruikte methodieken: o.a. geweldloze communicatie, persoonlijk leiderschap, systemisch werken, innerlijk kindwerk, mindfulness & positieve psychologie.

Wat levert het op?

Inzichten over jezelf

Doorbreken van belemmerende patronen

Meer zelfvertrouwen

Bewuste, effectieve communicatie

Betere relaties met anderen

Meer voldoening in werk en leven

Ervaringen

Zowel zakelijk als privé legde ik de lat steeds weer (te) hoog voor mezelf en stond daardoor altijd in de actie-modus. Je denkt jezelf goed te kennen, maar in dit traject heb ik pas echt alle kanten van mezelf gezien, ervaren, maar vooral leren omarmen. Ik ben me vooral veel bewuster geworden van mijn ‘blauwdruk’, de manier waarop ik op situaties reageer en de manier waarop ik denk en doe.

CoachIsabelle van den Tol, HR Business Partner
Lees meer ervaringen

Onze kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Dit betekent dat onze (verdiepende) coachopleidingen voldoen aan het Europese kwaliteitskeurmerk en dat we werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Daarnaast volgen we minimaal 4 keer per jaar supervisie en/of intervisie.

coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
Meer over kwaliteit

coaching

Investering

Een kennismakingsgesprek van 1 uur is kosteloos. Onze coachgesprekken duren standaard 1,5 uur en voor professionele coaching werken wij met een zakelijk uurtarief op offertebasis.

Stuur een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

    Dhr.Mevr.