Werkgerelateerde coaching2023-03-20T14:36:11+01:00

Werkgerelateerde coaching

Coaching op werk
Wil jij je persoonlijk en professioneel verder ontwikkelen binnen jouw functie of werkomgeving?

Met werkgerelateerde coaching begeleiden wij jou met jouw persoonlijke leerdoelen. Denk aan het makkelijker leren uit te spreken richting collega’s en/of je leidinggevende, het ontdekken van de volgende stap in jouw loopbaan/purpose, het leren omgaan met perfectionisme of piekeren, de verbetering van de samenwerking met collega’s of het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen. Of je nu young professional of senior bent, wij hebben ruime ervaring met beide doelgroepen – je bent van harte welkom.

Home | Coaching | Werkgerelateerde coaching

Wat ga je doen?

Tijdens werkgerelateerde coaching staan jouw houding, gedrag(patronen) en communicatie centraal. We werken aan de ontwikkeling van zelfbewustzijn en persoonlijk leiderschap. We onderzoeken waar je talenten liggen en waarin jij jezelf belemmert om jezelf in volledige kracht te zetten.

Ook krijg je inzicht in de dynamiek tussen jou en de ander(en) of binnen de organisatie. Waar heb jij invloed op en wat niet? Wat zijn jouw behoeftes? En hoe kun jij de volle verantwoordelijkheid pakken om die vanuit persoonlijk leiderschap te vervullen?

Afhankelijk van jouw vraag kunnen we ook een loopbaancoachtraject aangaan, waarbij we samen jouw waarden, talenten en ambities onderzoeken. Waar krijg je energie van? Waar sta je voor? En waar liggen jouw unieke, onderscheidende talenten?

Wat levert het op

 • Bewustwording van eigen gedragspatronen;

 • Doorbreken van belemmerende gedragpatronen;

 • Meer zelfvertrouwen in je werk en leven;

 • Bewuste, authentieke communicatie met anderen;

 • Betere samenwerking en relaties met collega’s;

 • Meer voldoening en energie in je werk.

“You cannot always control what goes on outside, but you can always control what goes on inside”

Wayne Dyer

Onze kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Dit betekent dat onze (verdiepende) coachopleidingen voldoen aan het Europese kwaliteitskeurmerk en dat we werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Daarnaast volgen we minimaal 4 keer per jaar supervisie en/of intervisie.

coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een traject eruit?2022-08-23T14:12:02+02:00
 • Kennismakingsgesprek: Ieder traject starten we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin formuleren we de leerdoelen voor een coachtraject en onderzoeken we of wij voor elkaar de juiste match zijn.
 • Coachtraject: Zo ja, dan ontvang je daarna van ons een op maat gemaakt voorstel voor een coachtraject. Deze bestaat gemiddeld uit 5-8 gesprekken.
 • Opdrachten: Tussentijds krijg je (reflectie-)opdrachten mee waar je direct in praktijk mee aan de slag kunt. Ook kunnen we tijdens het traject specialisten uit ons netwerk betrekken, die aan een specifieke stap in jouw ontwikkeling een unieke bijdrage leveren.
 • Check-up gesprek: Om de door jou gemaakte groei te waarborgen, vindt er ongeveer drie maanden na het laatste gesprek een ‘check-up’ gesprek plaats.
 • Online evaluatie: Tot slot evalueren we samen het traject.

Indien gewenst is tevens een driegesprek voorafgaand en ter afronding van het traject met de manager mogelijk.

Welke coachmethoden gebruiken jullie?2022-06-30T12:09:29+02:00

Afhankelijk van jouw vraag en waar je staat in jouw ontwikkeling kiezen we voor methodes die bij jou passen. Methodes die wij graag gebruiken zijn onder andere de principes van geweldloze communicatie, persoonlijk leiderschap, systemisch werken, opstellingen, innerlijk kindwerk, mindfulness, RET, ACT & positieve psychologie.

Waar vinden de sessies plaats?2022-09-27T12:30:30+02:00
Ik woon ver weg, is er iets mogelijk?2022-09-30T14:52:11+02:00

Ja. Wij coachen geregeld mensen die verder weg van Amersfoort wonen. Van Limburg tot Groningen, Rotterdam en Amsterdam, en zelfs mensen die in het buitenland wonen. Wij bieden hiervoor online en hybride trajecten aan. In overleg stellen we op maat een traject samen met online sessies en – afhankelijk van jouw coachvraag – één of meerdere sessies op locatie. Of het werkt? Ja zeker! De reacties zijn heel positief. Lees hier bijvoorbeeld de ervaring van Robin en Gerard.

Ervaringen van anderen

Ik ben veel beter in staat mijn eigen gedrag te herkennen, te erkennen maar ook te accepteren. Samen met Jeffrey heb ik kunnen inzien hoe ik gevormd ben tot wie ik ben en hoe ik beïnvloed word door mijn omgeving. Hierdoor ben ik meer oké met mijzelf en heb ik veel meer rust en zelfvertrouwen.

Teun Willink , Inkoopconsultant

De sessies met Anouk waren erg prettig. De voortgang en de inzichten die ik geboekt heb kon ik direct gebruiken in mijn werk. Ik voel me beter en ik heb weer grip op de zaak. Kortom een erg succesvol traject.

coach persoonlijk leiderschap amersfoortArno Maas, Business Application Architect

Door Anouk heb ik geleerd om mijn gedachten beter te ordenen en te ontdekken waar ik mezelf door onbewust gedrag tegen werk. Doordat ze in staat is om een persoon écht te zien: kan – en durft – ze de juiste vragen te stellen. Altijd op een beschouwende manier, zonder ergens veroordelend te worden. Ik kan zaken nu in een beter perspectief plaatsen en onbewust aangeleerd gedrag beter in mijzelf herkennen.

Elanie Bijsmans, Talent Acquisition Specialist

Investering

Een werkgerelateerd coachingtraject wordt op maat gemaakt en is op offertebasis. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte

Stuur ons een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

  Go to Top