Loopbaancoaching

Loopbaancoaching 
Wat als je niet goed weet wat je wilt in je carrière? Je (al zo lang) op zoek bent naar wat nou écht bij jou past? Of als je uitdaging of voldoening mist in je huidige baan? Je iets anders wilt doen, maar je twijfelt over de volgende stap? Misschien droom je van je eigen bedrijf of een leidinggevende functie, maar weet je niet hoe je daar komt. Dan kunnen wij met loopbaancoaching jou hierbij helpen.

Maak een afspraak
Home | Coaching | Loopbaancoaching

Wat ga je doen?

Tijdens een loopbaancoaching traject gaan we op zoek naar het ‘vlammetje’ in jou. Samen onderzoeken wij jouw unieke potentieel. Waar gaat jouw energie van stromen? Wat doe jij vanuit enthousiasme? Waar sta je voor en waar verlang je naar?

We starten door te kijken waar je nu staat. We onderzoeken je opties, zowel binnen je huidige functie of organisatie als desgewenst daarbuiten. We ontdekken jouw unieke talenten om jouw wensen te vervullen en onderzoeken het gedrag dat jou belemmert om de volgende stap in jouw carrière te zetten. Vanuit persoonlijk leiderschap leer je om keuzes te gaan maken richting die volgende stap in jouw carrière of droombaan.

Hoe ziet een traject eruit?

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Gemiddeld 5-8 gesprekken

  • Tussentijdse (reflectie)opdrachten

  • Evaluatie en check-up gesprek

Veelgebruikte methodieken: o.a. geweldloze communicatie, persoonlijk leiderschap, systemisch werken, positieve psychologie & human design.

Wat levert het op?

Inzichten over jezelf

Doorbreken van belemmerende patronen

Meer zelfvertrouwen

Sterkere focus op wat jij belangrijk vindt

Richting en/of volgende stap in je carrière

Meer energie en voldoening in werk en leven

Ervaringen

Ik ging solliciteren en ik merkte dat ik eigenlijk niet echt een idee had van wat ik wilde in mijn werk en waar ik op moest letten in mijn keuzes. Dankzij opdrachten en gesprekken leerde ik niet alleen mijn werkcapaciteiten en -belangen kennen, maar ben ik ook meer over mezelf te weten gekomen. Anouk begeleidde mij professioneel en persoonlijk in het proces en hielp mij zo op mijzelf en mijn keuzes te vertrouwen.

Manouk van Leeuwaarden, Beleidsmedewerker
Lees meer ervaringen

Onze kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Dit betekent dat onze (verdiepende) coachopleidingen voldoen aan het Europese kwaliteitskeurmerk en dat we werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Daarnaast volgen we minimaal 4 keer per jaar supervisie en/of intervisie.

coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
Meer over kwaliteit

coaching

Investering

Een coachingsessie duurt 1,5 uur. De investering per uur coaching bedraagt:

  • Kennismakinggesprek: Kosteloos
  • Zakelijk: € 120,- excl. btw
  • Particulier: € 110,- incl. btw

Bekostig je jouw coaching uit eigen zak? In 2021 is het ook nog mogelijk om studiekosten voor je huidige of toekomstige beroep af te trekken van de inkomstenbelasting. Je geeft bij de aangifte van je inkomstenbelasting de kosten op die je in totaal hebt gemaakt voor scholingsactiviteiten in het jaar waarover je aangifte doet (de eerste € 250,- zijn niet aftrekbaar). Hierdoor bespaar je – afhankelijk van de hoogte van je inkomstenbelasting – over het algemeen tussen de 37 en 49,5%. Meer informatie vind je op de site van de Belastingdienst.

Wij vinden dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Mochten kosten een belemmering voor je vormen, stuur ons dan een bericht. Dan denken we graag samen met je mee over een oplossing.

Stuur een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

    Dhr.Mevr.