Life coaching

Life coaching 
Ben je op zoek naar meer geluk of voldoening in je leven? Heb je struggles binnen je gezin, je relatie, sociale leven of je familie? Heb je moeite om de juiste werk- en privé balans te vinden? Wil je weer regie over je leven en keuzes maken in lijn met wie jij bent? Dan kunnen wij met life coaching jou hierbij helpen.

Maak een afspraak
Home | Coaching | Life coaching

Wat ga je doen?

Tijdens een life coaching traject ga je vanuit zelfbewustwording en persoonlijk leiderschap aan de slag om meer geluk en voldoening uit je leven te halen. Dit kan zijn op sociaal of familiair vlak, maar ook op het gebied van leefwijze en levensdoelen. Je leert omgaan met tegenslagen en hoe je daar een positieve wending aan geeft.

Allereerst gaan we aan de slag om zicht te krijgen op waar je nu staat. We onderzoeken (het ontstaan van) jouw gedragspatronen en conditioneringen, de keuzes die je gemaakt hebt en het effect daarvan op zowel jouw leven/relaties. Door los te komen van overtuigingen van anderen, ontstaat ruimte om te zien wie jij werkelijk bent en wat jij wilt. Je ontdekt jouw waarden en verlangens in je leven en/of relaties en we versterken jouw persoonlijk leiderschap. Zodat jij jouw doelen bereikt en het leven leidt op jouw eigen manier.

Hoe ziet een traject eruit?

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Gemiddeld 5-8 gesprekken

  • Tussentijdse (reflectie)opdrachten

  • Evaluatie en check-up gesprek

Veelgebruikte methodieken: o.a. principes van geweldloze communicatie, persoonlijk leiderschap, systemisch werken, innerlijk kindwerk, mindfulness & positieve psychologie.

Wat levert het op?

Bewustwording

Doorbreken van belemmerende patronen

Meer zelfvertrouwen

Sterkere focus op wat jij belangrijk vindt

Een betere relatie met jezelf en anderen

Meer voldoening in werk en leven

Ervaringen

De laatste jaren zijn er veel veranderingen in mijn leven gekomen: mijn ouders gingen uit elkaar, mijn eigen relatie ging uit en ik wist niet precies wat ik met mijn werk wilde. Kortom, allerlei dingen die bij mij voor veel onzekerheid zorgde. Dit traject kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Ik heb veel geleerd over mijzelf en de dingen die ik belangrijk vind, meer rust gevonden en kan nu meer vertrouwen op mijn eigen keuzes.

Lees meer ervaringen

Onze kwaliteit

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Dit betekent dat onze (verdiepende) coachopleidingen voldoen aan het Europese kwaliteitskeurmerk en dat we werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO. Daarnaast volgen we minimaal 4 keer per jaar supervisie en/of intervisie.

coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
coaching persoonlijk leiderschap
Meer over kwaliteit

coaching

Investering

Een coachingsessie duurt 1,5 uur. De investering per uur coaching bedraagt:

  • Kennismakinggesprek: Kosteloos
  • Particulier: € 115,- incl. btw
  • Zakelijk: Op aanvraag

Bekostig je jouw coaching uit eigen zak? In 2022 is het ook nog mogelijk om studiekosten voor je huidige of toekomstige beroep af te trekken van de inkomstenbelasting. Je geeft bij de aangifte van je inkomstenbelasting de kosten op die je in totaal hebt gemaakt voor scholingsactiviteiten in het jaar waarover je aangifte doet (de eerste € 250,- zijn niet aftrekbaar). Hierdoor bespaar je – afhankelijk van de hoogte van je inkomstenbelasting – over het algemeen tussen de 37 en 49,5%. Meer informatie vind je op de site van de Belastingdienst.

Wij vinden dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Mochten kosten een belemmering voor je vormen, stuur ons dan een bericht. Dan denken we graag samen met je mee over een oplossing.

Stuur ons een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

    Dhr.Mevr.