Bewuste ondernemer coaching2022-07-05T16:02:55+02:00

Bewuste ondernemer coaching

Bewuste ondernemer coaching
Misschien twijfel je al een tijdje of de richting van je onderneming wel scherp genoeg is. Weet je niet goed welke keuzes te maken. Of merk je dat iets in jezelf je blokkeert. Je weet dat er meer potentie in je zit. Maar wat blokkeert je en wat vraagt dat?

Met bewuste ondernemers coaching geef ik je inzichten die je helpen om jouw onderneming op authentieke manier neer te zetten in de wereld. Zodat duidelijk wordt wat je blinde vlekken zijn en wat er nodig is om jouw volle potentie te leven. En jij de impact kunt maken die je wilt. Op jouw manier.

Home | Coaching | Bewuste ondernemer coaching

Bewuste ondernemer coaching

Met bewuste ondernemer coaching begeleid ik bewuste, authentieke ondernemers en leiders hun missie in de wereld neer te zetten. Ik geef je inzichten die je helpen jouw missie uit te lijnen op jezelf en het grotere geheel. Zodat je scherp krijgt waar jouw grootste kracht zit. Mijn kracht is om mee te voelen met de energie van een ander. Ik voel waar de energie stroomt en waar die blokkeert. Ik voel wat ervoor nodig is om die energie weer in flow te krijgen. Want als jij flowt, flowt jouw bedrijf ook.

Herken je hier iets van?

 • Ik wil iets anders, maar ik weet niet precies wat;

 • Ik wil meer impact maken, maar iets blokkeert me;

 • Ondernemen kost me veel energie. Ik werk hard, toch gaat het moeizaam en stroomt het niet;

 • Er mist focus in mijn bedrijf. Ik wil te veel en doe te veel, dit gaat ten koste van mijn plezier en succes;

 • Ik krijg maar geen voldoende reacties of aanmeldingen binnen;

 • Iedereen hoor ik over manifesteren, maar bij mij werkt het niet.

Voor wie

Ondernemers die op hun eigen, unieke manier impact willen maken. Die iets willen verbeteren, niet weten hoe of al vaker in hetzelfde patroon terecht zijn gekomen. Je wilt dat iemand een keer met je meekijkt. Ik ben er voor jou als je bereid bent om eerlijk naar jezelf en je vraag te kijken. Dat vraagt van jou dat je ervoor openstaat te onderzoeken wat er in jou leeft. Dat is soms confronterend en tegelijkertijd vaak bevrijdend én motiverend. Wil je het écht weten? Dan help ik je graag!

Ontvangen feedback

“Wat ik heel bijzonder vind is dat Anouk na een warrig verhaal vol details en emoties verteld te hebben, me vragen stelt zonder te oordelen en daarna de vinger precies op de zere plek legt.”

Hoe ziet de coaching eruit?

1. Scherpe vragen stellen
Mijn vragen zetten jou aan het denken. Ze dagen je uit om eerlijk naar jezelf te kijken. Klopt het wel wat ik denk of doe? Waarom doe ik dat?

2. Intuïtief meevoelen
Terwijl ik mijn vragen stel, voel ik intuïtief met jou mee. Hierdoor voel ik bijvoorbeeld waar je energie stroomt, waar ik jouw kracht en potentie ervaar, of de energie die ik voel overeenkomt met wat je uitstraalt, welke overtuigingen jou blokkeren en wat er nodig is om jouw energie en bedrijf weer te laten stromen.

3. Delen van ervaringen
Ik geef jou zo direct en zuiver mogelijk terug wat ik zie, ook al is dat soms confronterend. Dit doe ik altijd liefdevol en met humor! Daarna check ik bij jou of jij dit ook zo ervaart. Vaak ‘klikt’ er iets in je, waardoor jij meteen weet: dit klopt of dit klopt niet. Zo nee, dan finetunen we de inzichten nog iets verder, totdat we allebei voelen: dit is de kern. Dit klopt.

Dit levert het je op

Afhankelijk van jouw vraag zijn dit de resultaten:

 • een scherp gestelde richting van jouw bedrijf;

 • helderheid in jouw unieke gaven en krachten;

 • inzicht in blokkades en blinde vlekken die jou belemmeren om jouw volledige potentie te benutten;

 • inzicht in wat er nodig is voor jou om in flow te komen en jouw bedrijf te laten stromen;

 • de juiste klanten aantrekken, die passen bij wie jij bent;

 • inzicht in welke producten en diensten het beste bij je passen;

 • een boost energie om meer impact te maken;

 • inzicht in strategische en tactische keuzes.

 • ideeën en oplossingen zodat de energie weer stroomt.

Over Anouk

Anouk is gedreven om leiders en ondernemers te helpen hun ware potentie te vervullen. En om samen te bouwen aan een nieuwe wereld gebaseerd op hogere, universele waarden.

 • Spontaan, ondernemend en enthousiast;

 • Legt snel verbanden, ziet de kern in het grotere plaatje;

 • Weet zakelijkheid met gevoel te combineren;

 • Ziet oplossingen en ideeën – passend bij wie jij bent;

 • Spiegelt eerlijk, zuiver en liefdevol;

 • Stelt scherpe vragen waarmee zij jou tot inzicht brengt;

 • 5 jaar ervaring als coach en zelfstandig ondernemer;

 • 6 jaar ervaring als jurist en consultant in het bedrijfsleven;

 • Human design: Intuïtieve Projector – Right Angle Cross of Consciousness (voor de liefhebber).

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of bewuste ondernemer coaching iets voor mij is?2022-06-21T14:30:28+02:00

In principe zijn een breed scala aan vragen mogelijk om met mij een sessie in te plannen. Belangrijk is dat je echt ergens een antwoord op wilt hebben en bereid bent om dat open en eerlijk met mij te onderzoeken. Mijn ervaring is dat mensen die deze sessie inplannen al wat ervaring met persoonlijke ontwikkeling hebben. Heb je een vraag of twijfel je of dit bij je past? Dan kun je het beste mij even bellen of mailen. Je kunt ook vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen, waarbij we jouw vraag en mijn werkwijze samen onderzoeken. Zo weten we zeker dat wij de juiste match zijn voor elkaar!

 

Wat is het verschil met een business coach?2022-06-21T14:32:43+02:00
Business coaching versus Bewuste ondernemer coaching

Voor mij is een business coach iemand die jou helpt om concrete doelen op te stellen en een uitvoerend plan te maken om deze doelen te bereiken. Denk aan branding, marketingstrategieën en salesplannen. 

Mijn sessies zijn vooral gericht op het verkrijgen van inzicht in jezelf, jouw vraag of jouw bedrijf. Omdat de inzichten tot de kern gaan, ben jij in staat om dieperliggende patronen te doorbreken. Ook helpen de inzichten jou bij het maken van authentieke strategische, tactische of operationele keuzes. 

Als je extra coaching wilt, dan gaat die coaching over jou als persoon (weliswaar binnen jouw business). Doordat we aan jouw bewustzijnsgroei en leiderschap werken, levert dit ook groei op in jouw bedrijf. Zie de vraag over extra coaching.

 

Kun je me meer over jouw visie op ondernemen vertellen?2022-06-21T14:29:49+02:00
Tijd voor verandering

Dat kan ik zeker! Ik geloof dat het tijdperk is aangebroken, waarop we ontdekken dat een systeem gebaseerd op ‘winnaars en verliezers, groter, meer en sneller’ niet (meer) werkt. Het gaat ten koste van het welzijn van de mens en onze planeet. Als de mensheid de weg blijft voorzetten waar we nu op zitten, dan rijden we onszelf – bewust dan wel onbewust – de afgrond in. Dit vraagt om een fundamentele verandering in ons leven. Het is wat mij betreft tijd om voor ieder van ons – onszelf af te vragen: ‘Zit ik nog wel op de juiste weg?’. Rijd ik op de weg die leidt naar een mooiere, vitalere wereld of rijd ik op de weg die bijdraagt aan het storten in de afgrond?

Tijd om je richting te bepalen

Ik ben ervan overtuigd dat bedrijven die zichzelf en hun missie niet uitlijnen op hogere principes (noem het: hart, ziel of de ‘flow’ van het leven) in de toekomst geen bestaansrecht meer zullen hebben. Het is voor jou als leider of ondernemer dus essentieel om jouw richting te gaan onderzoeken en bepalen. Zodat jouw bedrijf flowt op korte termijn en floreert in de toekomst. Met impact en waarde voor iedereen. Mens en planeet. Zie ook mijn antwoord over ‘omzetgroei’.

Talent en missie gedreven

Daarbij geloof ik dat we uit ons hokjes-denken mogen stappen en mensen veel meer mogen benutten voor hun unieke talenten. Ik geloof dat ieder mens op aarde geboren is met een specifieke taak en daar de talenten bij heeft gekregen om deze te vervullen. Jij dus ook ;) We hebben naar mijn mening als mensen van nature zo veel meer potentie dan op dit moment wordt waar gemaakt. Denk aan: groei in bewustzijn, creativiteit, zelfgenezend vermogen van ons lichaam en oh ja, vergeet onze intuïtie niet ;) Ik ervaar dat in ieder geval zelf zo en daarom zet ik mij graag in om anderen diezelfde ervaring te bieden. Dus laten we samen de regie weer terugpakken en de wereld laten zien wat voor moois we in huis hebben!

Waarom lees ik op jouw site niets over omzetgroei en winstdoelen?2022-06-21T14:29:14+02:00
Impact over profit

Ik voel me gedreven om leiders en ondernemers te helpen hun ware potentie te vervullen en bij te dragen aan een mooiere wereld (impact). Daarom lees je dat ook vooral terug op mijn site. Impact maken kan groot en klein zijn. Als jij doet waar jij ten volle plezier in hebt en daarmee bijdraagt aan de wereld zie ik dit als impact. Voor mij is geld geen doel op zich. Geld is een middel wat we nodig hebben om te functioneren in de maatschappij en is van zichzelf neutraal. Niet goed of slecht dus. De verhouding die je hebt met geld is in mijn beleving gekoppeld aan de intentie vanwaar uit je handelt en de wijze waarop jij je hecht aan geld. Handel je vanuit angst of vanuit liefde? Kom je halen of kom je brengen? Heb je geld nodig om je waardig te voelen of kun je dat ook zonder geld?

Ik help jou graag de waarde, de potentie, die in jou zelf zit te ontdekken. Zodat je vanuit die waarde, de wereld met jouw gaven verrijkt. De impact en dus bijdrage die je levert staat centraal. De winst die je maakt is dan een gevolg (geen doel) van jouw verrijking aan de wereld.

Leven vanuit flow

Ik vind het dus vooral waardevol te onderzoeken wat voor moois jij te brengen hebt. Ik geloof dat als jouw doel uitgelijnd is op hogere, universele waarden (noem het hart of ziel) en jij in jouw kracht staat, dat het leven ‘voor en door jou gaat werken’ (flow), in plaats van dat jij ‘werkt voor je leven’ (vanuit tekort/angst). Jou komt dan het geld toe dat daarbij past.

Uiteraard vind ik het gezond om geld te verdienen passend bij wat je waard bent en goed voor jezelf (en gezin en medewerkers) te zorgen. En natuurlijk van de welvaart die jou toekomt te genieten!

Werk je ook met Human Design?2022-06-25T12:53:26+02:00

Ja, tot een zekere hoogte en alleen voor wie wil. Ik ben zelf veel bezig geweest met Human Design. Mijn design is die van een intuïtieve projector, dat ben ik in de afgelopen jaren steeds meer in zijn kracht gaan zetten. Vandaar ook onder andere het ontstaan van deze Bewuste ondernemer consulten! Jeffrey heeft diverse opleidingen gevolgd in Human Design – dus we hebben hier de nodige basiskennis in huis. Ik kan daarom in jouw consult ook jouw design en incarnatiekruis (levensbestemming) op hoofdlijnen meenemen. Dit kunnen we vooraf bespreken tijdens het kennismakingsgesprek.

Meer info over Human Design.

Kan ik ook extra coaching bijboeken?2022-03-10T11:18:36+01:00
Extra coaching

Dat kan zeker. Zowel voor als na een consult. Als je merkt dat je vanuit de inzichten tijdens de sessie extra coaching wilt, dan kun je dat apart bijboeken. Je kunt ook al meteen een traject boeken, dan ontvang je korting op de coachingsessies. De coachingsessies zijn met name gericht op het laten doorstromen van de blokkades en het versterken van jouw kracht en potentie. Denk aan ‘helen’ van de blokkades met een systemische sessie of innerlijk kindwerk. Of juist de ontwikkeling van leiderschap en zelfvertrouwen.

Jouw bedrijf is immers een reflectie van jou. Je kunt als bedrijf niet verder groeien dan je zelf bent. Je ontvangt niet meer waarde, dan jij eigenwaarde voor jezelf voelt. Dus als jij meer waarde wilt toevoegen en ontvangen, vraagt dat allereerst om jezelf meer waard te vinden.

Ik ben non-profit ondernemer en kan het niet betalen. Wat nu?2022-06-21T14:31:20+02:00

Ben je een non-profit ondernemer of organisatie? Of kun je het nu niet betalen, maar heb je wel een uitzonderlijk idee waarmee je impact wilt maken? Stuur ons dan een bericht. Dan denken we graag samen met je mee over een oplossing.

Ervaringen van anderen

Anouk stelde rake vragen, wist precies wanneer ik ergens omheen draaiden. Ze coachte niet hard (zoals ik al vaker bij andere coaches had ervaren, en waardoor ik dichtsloeg) maar liefdevol en begripvol. Ik had in tweeëneenhalf uur precies geraakt, waar ik jarenlang tegenaan had gehikt maar de zere vinger niet op kon leggen. Na het consult voelde ik me opgelucht. Ik heb nu sneller door wanneer ik in ‘mijn valkuil’ stap, én wat ik eraan kan doen.

Anouk kan goed luisteren, staat open en is erg betrokken. Ze is in staat een hele veilige omgeving te creëren. Tijdens de sessie wist ze precies de punten te benoemen die ik zelf niet kon zien. Hierdoor heeft Anouk mij heldere en concrete inzichten gegeven, waar ik zelf goed mee aan de slag kon gaan.

Isabelle, HR Business Partner

Intussen ben ik al 10 jaar zzp’er, maar zonder bedrijfsplan of duidelijke doelen. Dat zat me niet lekker en het voelde verstandig om eens serieus naar m’n business te kijken. Anouk stelde de juiste vragen en gaf me alle ruimte om hardop na te denken. Daardoor kwamen als vanzelf bepaalde gedachten en blokkades bovendrijven en Anouk hielp vervolgens de onderliggende patronen bloot te leggen. Dat was verrassend en ook wel confronterend. Ik vond het heel verhelderend.

Wil jij dit ook?

Investering

Bewuste ondernemer coachsessie

 • Vrijblijvende online intake 30 min

 • Coach sessie van 2,5 á 3 uur

 • Eventuele vragen na de sessie

 • Check-up telefoongesprek na 7 dagen

 € 355,- excl. btw

Bewuste ondernemer coachtraject

 • Vrijblijvende online intake 30 min

 • 5 Individuele coachingsessies (persoonlijk leiderschap, healing en systemisch werk) van 1,5 – 2 uur

 • Tussentijdse telefonisch vragen

 • Online check-up gesprek na 1 maand

€ 1.135,- excl. btw

De sessies vinden plaats in een prachtig, monumentaal Landhuis aan de Kerkweg 7 in Leusden.
Heb je een non-profit initiatief? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Blijf op de hoogte

Stuur ons een bericht

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer informatie?

  Ga naar de bovenkant